- 9 Ağustos 2025
- 94
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
-
ay bunu nasıl soylicem ya özel baya aslındaTabi ki yani ben öyle biliyorum
Yarım saatimi geri versin bu kadın ya. Kadıköy boğasıyla muhabbet ediyor gibiyim saatlerdir. Bana yeni düştü fake olduğuHadi gözün aydın
Biz bizeyiz anlat senay bunu nasıl soylicem ya özel baya aslında
Konu fake cıkarsa ne gülerim amabir kelimesi bile yalan degil
kim bilir kaç yüz kişi okudu ben bilmiyorum Allah'tan biz bizeyiz neyse ilk çocuğum başkasından benimBiz bizeyiz anlat sen
Ooo yeni kişiler dahil oluyor dizimizekim bilir kaç yüz kişi okudu ben bilmiyorum Allah'tan biz bizeyiz neyse ilk çocuğum başkasından benim
Ooo yeni kişiler dahil oluyor dizimi
evet arkadaşım oraya bı girersek yarım saatte ordan konuşuruzİlk cocugun baskasından mı?
E araları 1 sene, ne ara boşandın ne ara bunla evlendin. Nefes almadan ikinciye hamile kalmışın ilkini doğurupkim bilir kaç yüz kişi okudu ben bilmiyorum Allah'tan biz bizeyiz neyse ilk çocuğum başkasından benim
Canım biz vicdan rahatlatma timi miyiz napcaz simdievet arkadaşım oraya bı girersek yarım saatte ordan konuşuruz
Konuş kız madem başladın anlatmayaevet arkadaşım oraya bı girersek yarım saatte ordan konuşuruz
Hikayenin sonunda bu abi “kayinco” cıkarsa şaşırmayın.
lütfen odağı değiştirme arkadaşım. Allah gözümü çıkarsın ya yalansa daha ne diyim çocuklar üzerine yemin mi ediyimHikayenin sonunda bu abi “kayinco” cıkarsa şaşırmayın.
öyle işte ne anlatıyım daha herşeyi anlattım bı dogumumu anlatmadim ordada ben aklinselim değilim yaniKonuş kız madem başladın anlatmaya
Yok çocukları karıştırma abi dediğin adamın üzerine yemin et meselalütfen odağı değiştirme arkadaşım. Allah gözümü çıkarsın ya yalansa daha ne diyim çocuklar üzerine yemin mi ediyim
Ben yazmıştım zaten çocuk başkasından diye. Allah size akıl fikir versin, iflah olmazsınız. Zavallı çocuklar.Ne garip insanlarsınız yahu.
2 yıllık evlilik 2 çocuk ve büyük olan 2 yaşında (başka bir birliktelikten filan mı?)
Koca hapiste (sebebini Allah bilir)
Siz kayınpederin evindesiniz
Bir de kocanızın arkadaşıyla telefonda görüşüyorsunuz
Bir şey yaparken hiç mi sonunu düşünmez bir insan. Kusura bakmayın yaşadıklarınızın sebebi depresyon filan değil. Depresyondayken insan kendini kapatıyor her şeye değil elin herifiyle yazışmak konuşmak kendine bile tahammülün olmuyor.
Çalış diyoruz, kocam istemiyor diyorsunuz. Kocanız istedi diye mi adamın arkadaşıyla telefonda seks yaptınız.
valla sen istiyorsan yardımcı olmayabilirsin bana arkadaslar yardımcı oluyorlar :)Canım biz vicdan rahatlatma timi miyiz napcaz simdi
Olamayanlar düsman mı oluyo:)valla sen istiyorsan yardımcı olmayabilirsin bana arkadaslar yardımcı oluyorlar :)
ya sen mi tecavüze ugradin da çocuk sahibi oldum benim çocuğuma açıyorsun hadi baş git işine sanane benim cocugumdan zavallı sensin ben başındayım iyi veya kötü ikisininde .Ben yazmıştım zaten çocuk başkasından diye. Allah size akıl fikir versin, iflah olmazsınız. Zavallı çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?