Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben üzüldüm bi miktar

Diyorsunuz ki bunu öğrenirlerse beni öldürürler. Bunu önceden düşünemediniz mi? Bu adam yarın öbür gün sizi tehdit etse ne yapacaksınız? İş bul diyorlar, olmaz. Boşan diyorlar, olmaz. Başka yere git, olmaz. Kadın sığınmaya git, olmaz. Siz kendinize yapacağınızı yapmışsınız, bundan sonra ne tavsiyesi istiyorsunuz. Kalmaya gönlünüz yok gitmeye gücünüz yok. Kırın dizinizi oturun evinizde, dua edin adam kimseye anlatmasın. Burdaki insanların size ne yararı dokunabilir.

Niye gitmiyorsunuz peki. Dışarda çocuklarla dilensen daha iyi be
doğru diyorsun bana lütfen bir yol gösterin arkadasim. napiyim ne ediyim kurtulmam lazım benim buralardan. size şunu da söylemek istiyorum. bu abi dediğim kişi bugün birdaha konuşmayalım derken şey de eklemiş mesaja maddi manevi ihtiyacın olursa yaz ayrıca elime para gececegini umuyorum gibisinden seni en kısa zamanda oradan kurtarmak için yazacağım demiş

Yaşadığın şeylerden dolayı zaten böyle bir öngörüm var. Bir anda canına tak edip kendine yeni bir sayfa açmak istersen diye endişeliyim ne yalan söyleyey

Yaşadığın şeylerden dolayı zaten böyle bir öngörüm var. Bir anda canına tak edip kendine yeni bir sayfa açmak istersen diye endişeliyim ne yalan söyleyeyim.
anneme kızdığım nokta da da imtihan olunsun ben. burda durmaya nokta koyacak olursam devlete teslim eder hep görmeye gider 18 inde yanıma alırım diye dusunmedim değil. Ama ben çok merhamet ve vicdanlı biriyim dayanamaktan korkuyorum uzakta olurlarsa diye. napicagimi sastim

Adam mesajları göstermekle tehdit edip seninle yatmaya çalışıcak. Nasıl bu kadar korkusuz olabildin
bana bir mesaj atmıştı bende anlamadım ne yazmaya çalıştım klavye yanlış yazmış dedim ne yazdığımı hatırlamıyorum mesajları siliyorum ben demişti. ve dün o konuşmadan sonra ben korkuyorum dediğimde korkma sadece dikkatli ol demişti bilmiyorum ya

Bu adama s... cek bir daha yazmasin sana.
Niyeti kotu bak canindan olursun.

Kurtarır evet. Küçük emrah filmi bu çünkü. Bulduğun her dala uzanma. Çocukların var. Kimseye bir şey anlatmamasını ummaktan başka çaren yok. 'Karısına söylerim' fikri seni rahatlatmasın. Adama hiçbir şey olmaz. Kendi ayaklarının üzerinde durmaktan başka çaren yok. Hayatın gerçekleri var. Senin gerçeğin de bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…