- 15 Şubat 2013
- 26.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.535
- 798
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
-
Abi deme lazım olur abisiNe abisi ne abisi?
Abilik makamini sanal uzerinden asarak yengesine atlayan Behlul konumuna gecmisAbi deme lazım olur abisi
Ben üzüldüm bi miktarbırakmak ne demek Allah korusun ben annem tarafından terk edilmiş ve hayatın her pisliğini görmüş ağzına sicilmislardanim. ondan bişey yapamıyorum. daha az önce WC.deyim bebeğim ağlamaya başladı hemen kalkıp çıktığım diyene kadar kaynım odadan bir bağırması var korkarsiniz anne çocuk agliyyor diyor kayınvalideme. görende saatlerdir ağlıyor sanar. beni bu evde istemiyor. çok zor durumdayım inanın dostlar çaresizlik doğdum doğalı tamamı bir an olsun bırakmadı her yerde sığıntı gibi yasadim ben
Gelirse ekime kadar gelmezse kdjd mi dedin?mahkemesi kesin değil ama uystrc dan girdi ekime af falan gelcek diyorlar mahkemede Ekim'de
AhahahsGelirse ekime kadar gelmezse kdjd mi dedin?
E neyine çok güzelsin dedifoto falan atmadim
Aglarken foti at demis ahdbsvsvsE neyine çok güzelsin dedi
hayirBu abi dediğin adam seni tehdit, şantaj, eşe gösterme gibi işlere girer mi?
Ağlarken birden telefonda seks miAglarken foti at demis ahdbsvsvs
Yine bir abi :devli evet bana başta sana ev tutarım dedi abi olarak beniimde sonradan kaydı kafam
doğru diyorsun bana lütfen bir yol gösterin arkadasim. napiyim ne ediyim kurtulmam lazım benim buralardan. size şunu da söylemek istiyorum. bu abi dediğim kişi bugün birdaha konuşmayalım derken şey de eklemiş mesaja maddi manevi ihtiyacın olursa yaz ayrıca elime para gececegini umuyorum gibisinden seni en kısa zamanda oradan kurtarmak için yazacağım demişNiye gitmiyorsunuz peki. Dışarda çocuklarla dilensen daha iyi be
Akrabanın akrabaya yaptığı gibi olmuş bu jdjdYine bir abi :d
Yaşadığın şeylerden dolayı zaten böyle bir öngörüm var. Bir anda canına tak edip kendine yeni bir sayfa açmak istersen diye endişeliyim ne yalan söyleyey
Yaşadığın şeylerden dolayı zaten böyle bir öngörüm var. Bir anda canına tak edip kendine yeni bir sayfa açmak istersen diye endişeliyim ne yalan söyleyeyim.canım ben düşünmedim değil ama bu evde birakmam
anneme kızdığım nokta da da imtihan olunsun ben. burda durmaya nokta koyacak olursam devlete teslim eder hep görmeye gider 18 inde yanıma alırım diye dusunmedim değil. Ama ben çok merhamet ve vicdanlı biriyim dayanamaktan korkuyorum uzakta olurlarsa diye. napicagimi sastimYaşadığın şeylerden dolayı zaten böyle bir öngörüm var. Bir anda canına tak edip kendine yeni bir sayfa açmak istersen diye endişeliyim ne yalan söyleyeyim.
göz yaşlarınla hönkürmelerinle çok seksi gözüküyorsun diye konuya girdiyse demek, abisi biliyor bu işleri hdhdhdAğlarken birden telefonda seks mi
bana bir mesaj atmıştı bende anlamadım ne yazmaya çalıştım klavye yanlış yazmış dedim ne yazdığımı hatırlamıyorum mesajları siliyorum ben demişti. ve dün o konuşmadan sonra ben korkuyorum dediğimde korkma sadece dikkatli ol demişti bilmiyorum yaAdam mesajları göstermekle tehdit edip seninle yatmaya çalışıcak. Nasıl bu kadar korkusuz olabildin
Bu adama s... cek bir daha yazmasin sana.doğru diyorsun bana lütfen bir yol gösterin arkadasim. napiyim ne ediyim kurtulmam lazım benim buralardan. size şunu da söylemek istiyorum. bu abi dediğim kişi bugün birdaha konuşmayalım derken şey de eklemiş mesaja maddi manevi ihtiyacın olursa yaz ayrıca elime para gececegini umuyorum gibisinden seni en kısa zamanda oradan kurtarmak için yazacağım demiş
doğru diyorsun bana lütfen bir yol gösterin arkadasim. napiyim ne ediyim kurtulmam lazım benim buralardan. size şunu da söylemek istiyorum. bu abi dediğim kişi bugün birdaha konuşmayalım derken şey de eklemiş mesaja maddi manevi ihtiyacın olursa yaz ayrıca elime para gececegini umuyorum gibisinden seni en kısa zamanda oradan kurtarmak için yazacağım demiş
hayır mesajlasiyordukgöz yaşlarınla hönkürmelerinle çok seksi gözüküyorsun diye konuya girdiyse demek, abisi biliyor bu işleri hdhdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?