- Konu Sahibi medcezir44
-
çok değil 1 ay öncw konu açmıştım sadece sorunumuz kocamın taktığı 2 kiloydu tek derdim değilmiş meğereşimin ayrı bir msn hesabının olduğunu buldum böyle bir hesap var kimin dedim bilmiyorum falan dedi içime kurt düştü şifreyi bulamadım tatbi ama şifreyi kırmaya çalıştım gizli soruyu doğru cvpladım malesef o an kap sesimi o kadar iyi hatırlıyorum ki yerinden çıkacaktı sanki hiç maiş yoktu belki sildi bilmiyorum ama 3-4 kız eklemişti yalvardı özür diledi bekarlıktan kalma alışkanlık dedi. bir hafta kendime gelemedim 54' e düştüm gözü aydın dedim. şuan sans verdim ama ne bilim güven yok ya bazen yüzüne bakınca bile aklıma geliyor yorulduğumu hissediyorum kimseye anlatamamak ise daha içimde büyütüyor ((((
aldatmanın her türlüsü kötü ama erkekler nedense ellerindekiyle yetinmeyi pek bilmiyorlar canm kendini yiyip bitirmene gerek yok gözün üzerinde olsun ama alışkanlıksa tekrarlayabilir males
dediğinz gibi ne fark eder ki eline geçse diğerinide yapar diye düşünüyorum uyuyamıyrum bazen geceleri ağlayamıyorum artık unut diyorum kendime onu da yapamıyorum
Peki ya gerçegi olsaydı yine şans verir miydiniz?
Şu an şansı vermişsiniz. 2. defa asla vermeyin...
Zaten dikkatimi çekiyor aldatan erkekler
genelde eşlerinin fiziksel özelliklerini kullanarak aşagılıyor...
bu nasıl alıskanlıkmıs yaaa bu nasıl bahane o bekarkenmıs deseydın tavız verme hayatım tavız tavız dogurur.tavrını koy kesınlıkle.ozurdıledıyse kesın yapmıstır bısılerrrr allahım benım esım yapıosada eger allah bana gostermesın oyle bısey yapıosada bılmem ınsalalhh
aldatmanın her türlüsü kötü ama erkekler nedense ellerindekiyle yetinmeyi pek bilmiyorlar canm kendini yiyip bitirmene gerek yok gözün üzerinde olsun ama alışkanlıksa tekrarlayabilir males
dediğinz gibi ne fark eder ki eline geçse diğerinide yapar diye düşünüyorum uyuyamıyrum bazen geceleri ağlayamıyorum artık unut diyorum kendime onu da yapamıyorum
o sana bunları yaşattı madem sende onu seni kaybetme korkusuyla yaşat bence burnundan fitil fitil getir.
gösteriyor zaten heğ diyordum cnm şunu bil 1 sene sonra 3 sene sonrada olsa açığa çıkar diye ki 3 hafta sonra buldum hesabını en kötüsü de ne biliyor musnuz? yaa sen maiilerime bakıyorsun bi gün açarsam şaşma falan dedi ve kendimi çok kötü hissettim 15 dk sonra bide bana bunu diyorsun dedim bak açmışsın zaten deyince şok oldu ya anlatamıyorum gerçekten neler yaşadığımı o anda.
çok değil 1 ay önce konu açmıştım. sadece sorunumuz kocamın taktığı 2 kiloydu tek derdim değilmiş meğereşimin ayrı bir msn hesabının olduğunu buldum böyle bir hesap var kimin dedim bilmiyorum falan dedi içime kurt düştü şifreyi bulamadım tabi ama şifreyi kırmaya çalıştım gizli soruyu doğru cvpladım malesef o an kalp sesimi o kadar iyi hatırlıyorum ki yerinden çıkacaktı sanki hiç mail yoktu belki sildi bilmiyorum ama 3-4 kız eklemişti yalvardı özür diledi bekarlıktan kalma alışkanlık dedi. bir hafta kendime gelemedim 54' e düştüm gözü aydın dedim. şuan sans verdim ama ne bilim güven yok ya bazen yüzüne bakınca bile aklıma geliyor yorulduğumu hissediyorum kimseye anlatamamak ise daha içimde büyütüyor ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?