sanal aldatma

medcezir44

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
33
20
288
Gaziantep
çok değil 1 ay önce konu açmıştım. sadece sorunumuz kocamın taktığı 2 kiloydu tek derdim değilmiş meğer eşimin ayrı bir msn hesabının olduğunu buldum böyle bir hesap var kimin dedim bilmiyorum falan dedi içime kurt düştü şifreyi bulamadım tabi ama şifreyi kırmaya çalıştım gizli soruyu doğru cvpladım malesef o an kalp sesimi o kadar iyi hatırlıyorum ki yerinden çıkacaktı sanki hiç mail yoktu belki sildi bilmiyorum ama 3-4 kız eklemişti yalvardı özür diledi bekarlıktan kalma alışkanlık dedi. bir hafta kendime gelemedim 54' e düştüm gözü aydın dedim. şuan sans verdim ama ne bilim güven yok ya bazen yüzüne bakınca bile aklıma geliyor yorulduğumu hissediyorum kimseye anlatamamak ise daha içimde büyütüyor((((

Son düzenleme:
aldatmanın her türlüsü kötü ama erkekler nedense ellerindekiyle yetinmeyi pek bilmiyorlar canm kendini yiyip bitirmene gerek yok gözün üzerinde olsun ama alışkanlıksa tekrarlayabilir malesef

Peki ya gerçegi olsaydı yine şans verir miydiniz?

Şu an şansı vermişsiniz. 2. defa asla vermeyin...

Zaten dikkatimi çekiyor aldatan erkekler
genelde eşlerinin fiziksel özelliklerini kullanarak aşagılıyor...

pardon................ bekarlıktan kalma alışkanlık nasıl bir mazeret yahu?

Son düzenleme:

şuan vermezdim diyorum ama ben bu olaya da sans vereceğimi düşünmezdim. kendimde sorun bulmuyorum ama sorunun ne olduğunu da bulamıyortum

Essek sudan gelinceye kadar döveceksin ondan sonra göstereceksin bekardan kalma aliskanligi,
bu erkeklere varya aynisini yapacaksin, sende aldatacaksin görcek anyayi konyayi, sinirlendim gene aksam aksam

konu sahibi arkadasim aldatma sadece sanalla kalmis, yani suan okadarini biliyoruz, insallah devami gelmez,
sende onu asagila tipiyle dalga gec
mikrop herif ya resmen bide 2 kilona takmis, ayyyyyy sinirlendim daha fazla yazamicam

bu nasıl alıskanlıkmıs yaaa bu nasıl bahane o bekarkenmıs deseydın tavız verme hayatım tavız tavız dogurur.tavrını koy kesınlıkle.ozurdıledıyse kesın yapmıstır bısılerrrr allahım benım esım yapıosada eger allah bana gostermesın oyle bısey yapıosada bılmem ınsalalhh

artık sen 1 kere affetmekle affeden oldun.
onun küçük beyni bu saatten sonra şöyle çalışır :'' yıne, affeder''
o yüzden trıplerini sürdür , eşini süründür
bir daha yapmak aklına bile gelemesın
senın gazabından korksun.

bence aldatma her şekilde aldatmadır.. ister sanal,ister reel.. bi bakış,bi iç geçiriş, bi söz,laf.. hepsi aynı bana göre.. insan düşünürken "asla affetmem" diyo çoğu zaman tabi.. zaten doğru olanda bu bence.. ama yaşadığın zaman öyle olmuyo demek ki :44:ama alışkanlıkmış,yok bahaneymiş geçmelisin bunları.. o ne biçim alışkanlık? bilmesen görmesen hissetmesen devamı gelicek Allah korusun!!

gösteriyor zaten heğ diyordum cnm şunu bil 1 sene sonra 3 sene sonrada olsa açığa çıkar diye ki 3 hafta sonra buldum hesabını en kötüsü de ne biliyor musnuz? yaa sen maiilerime bakıyorsun bi gün açarsam şaşma falan dedi ve kendimi çok kötü hissettim 15 dk sonra bide bana bunu diyorsun dedim bak açmışsın zaten deyince şok oldu ya anlatamıyorum gerçekten neler yaşadığımı o anda.

Nefret geldi bu fırsatçı zayıf sahtekar adamlardan!

allah yardımcın olsun gercekten...erkeklerın genlerınde var benn anlamıorum neden yetmıoruz bızzzz

Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz.
Aldatma aldatmadır !!!

Madem bekarlıkta oldu bekarlıkta kalsaymış.
Ne diye evlennce sürdürüş.

Böyle bahanelerde klişe oldu artık.

Kimse inanmaz
İkinci bir şans verdiyseniz o zaman gözünüzü dört hatta sekiz açacaksınız.
En ufacık şüphede ensesne yapışacak sonrada yapıştıracaksınız

Çok saçma bir mazereti var doğrusu.
Aldatma her şekilde aldatmadır benim nazarımda asla AFFEDİLEMEZ.
Yine de sizin düşüncenize saygı duyarım.
Bir kere affederek şans vermişsiniz ama bu bence kötü çünkü onun gözünde artık affede kadınsın.
Her yaptığı ,yapacağı hatalarını affedeceğini düşünüyordur bunu da beynine kazımıştır kesin.
Hal hareketlerinin de bu yönde olacağını düşünüyorum.

yaptığının cezasını çektir,asla tam anlamıyla güvenme. kestirp atmak çok zor sonuçta evlisin sevgilin olsaydı kesinlikle ayrılman taraftarıydım.bu şüpheyle yaşamakta çok zor allah yardımcın olsun umarım eşin aklını başına alır.

bu ne demek yahu ne demek bekarlıktan kalma alışkanlık.
o vakit sizde onu aldatıverin bekarlıktan kalma alışkanlık deyin affetsin..
adi pislik, özrü kabahatinden büyük, süründürün aşağılık mahluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…