- 13 Kasım 2012
- 534
- 248
- 53
- Konu Sahibi medcezir44
-
cnm benim kocamda ayn seninki yine bi tane varmış benimkinin 10dan dahafazla msn adresivar face hesabı var belki beni milyonlarca kez aldattı sanalda ee tabi bunun bide gerçeğide var mahalleden 3,4 kadınla daha olmuş kendi söyledi ben her sferinde affettim affetmek zorunda kaldım bir çocuğum var eşimle babama karşı çıkarak evlendim şimdi gayet iyi uzun zamandır takip ediyorum internet hesaplarını kapatmış kimseyle görüşmüyo allahım sonumuz hayır olsun
walla doru söyledin ben şimdi kızamam sana allahım kimseyi sınamasın bununla
Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz.
Aldatma aldatmadır !!!
Madem bekarlıkta oldu bekarlıkta kalsaymış.
Ne diye evlennce sürdürüş.
Böyle bahanelerde klişe oldu artık.
Kimse inanmaz
İkinci bir şans verdiyseniz o zaman gözünüzü dört hatta sekiz açacaksınız.
En ufacık şüphede ensesne yapışacak sonrada yapıştıracaksınız
cnm benim kocamda ayn seninki yine bi tane varmış benimkinin 10dan dahafazla msn adresivar face hesabı var belki beni milyonlarca kez aldattı sanalda ee tabi bunun bide gerçeğide var mahalleden 3,4 kadınla daha olmuş kendi söyledi ben her sferinde affettim affetmek zorunda kaldım bir çocuğum var eşimle babama karşı çıkarak evlendim şimdi gayet iyi uzun zamandır takip ediyorum internet hesaplarını kapatmış kimseyle görüşmüyo allahım sonumuz hayır olsun
bende evliyim ve bazi seylerin affi olmaz
olsa bile hep aklimda olur
hic unutamam
dogrumu yaptin affetmekle ogrenmek istermisin?
bence tam simdi araniz limuniyken hemen bi sahte msn felan ac,
kocani ekle konusma tarzina dikkat et, hatta randevu ayarla bakalim geliyomu
bi tavsiyem,egerki icinde supe varsa simdiden takibe al
bu dediğini yapacam faceden de msn den de yapacam ama hemen kabul etme biliyorum ama face ve msn şifresini bildiğim için kabul etmez bu da var tek emin olacağım nokta casus programlar onu da yaparsam anlamaması lazım iyice öğrenmem lazım
hm,,evet dogru diyosun kabul etmezde konusmazda.takipte oldugunu biliyodur.
evet en iyisi casus programi,bundan benim bilgim yok belki yardim isteye bilirsin baska arkadaslarimizdan,pc in gizli bi bolumune tasiyabilirsin yada kucuk bi dosyanin kuytu bi kosesine.
ama kocan seni yakalasada bi avntajin var biliyomusun?
cunku hersey daha taze, yakalansan suclu durumuna dusmezsin, seni bu duruma o itti,
ne zman dusersin biliyomusun? eger uzerinden baya bi zaman gectikten sonra boyle bi program yuklediginde.
onun icin simdiden hemen takipe al diyorum,cunku sonradan hem takip edemezsin hem omrun boyunca icinde acabalar olur.
biliyorum haklısın biraz araştırmam lazım geçen hafta yükleyecektim cesaretim kırıdı. geceleri uyuyamıyurm kabuslarla uyanıyorum Allah kimseye vermesin. 6 yılımı verdim severek evlendik güya daha 1,5 yıl ldu evleneli kafayı yiyecem.
dogrumu yaptin affetmekle ogrenmek istermisin?
bence tam simdi araniz limuniyken hemen bi sahte msn felan ac,
kocani ekle konusma tarzina dikkat et, hatta randevu ayarla bakalim geliyomu
bi tavsiyem,egerki icinde supe varsa simdiden takibe al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?