sanal aldatma

Bilgisayara girmemesi için şifre koy, evet yapan her yerden yapar ama en azından kısıtlı olur.. Burnundan getir kaybetme korkusu yaşat ne desem bilemedim zor olsa gerek en iyisimi eline ne geçiyosa fırlat, yar kafasını bi rahatla sonra içinden geçeni yap Allah böyle yapan kocaların tümünü ıslah etsin..

yeniden yaparsa ve yakalarsam yuvam yıkılacak zaten dün çocuk sahibide olsak bi daha olduğunda biteceğini söyledim susturdu beni konuştuk baya yeni den bana güveneceksin bunu sağlayacam falan dedi bilmiyorum her şeyi zamana bıraktım.

inan içimden budediklerinin hiç birini yapmak gelmedi hatta sanki biri bana çookk ağır bir cisim fırlattı dondum kaldım. 3 hafta oldu bu olayı yaşayalı ve ben hala düzelemedim anlamıştır sanırım dün konuştuk bu olayı son kez bakalım zamana bırakıyorum

yani bir defa olmadığı belli ama evliyken ben evdeyken msn adresine bakması ayrı koyuyor

bu konunu üzerine iyice düş böle bi şeyüi kabul etmeyecegini iyice sok kafasına kıskanclık kavgaları bile yap ama asla dırdır yapma .küs kırıldıgını belli et .gözünü korkut .ne o öle özür dilerimle olmuyor bu işler yaptıgına pişman olsun .bakma erkek diye .erkeklerde korkarlar belli etmeselerde .korkut onu .böle bi huyu varsada vazgecer .hem sen aldırma onun o lafına alışkanlıkmış fln diye .boş ortam bulmuş yapmış .onu boş brakma

ya zaten ben onunla vakit geçirmeye bayılıyordum öğretmeniz yaşadığımız yerde 2-3 samimi arkadaş dışında aile falan yok yani birbirimize bol zamanımız var. hadi film izleyelim gezelim şunu yapalım derim ama hiç kendi istemezdi. ve zaten çalışıyorum diye bakılıyım gerçekten daha ne yapabilirm. zaten dün senn sevdiğine inancım kalmadı dedim. saçmalama falan dedi bakalım zamana bıraktım temcit pilavı gibi hergün konuşmak istemiyorum dün kim ne derse desin bi daha olduğunda yokum dedim.

Bu erkek milletinin tamamını bir meydana toplayıp yakacaksın desem düşünce suçundan ceza alır mıyım :/

Affettin madem bari unutturma, senin aklına geliyorsa onun da aklına gelsin seni üzdüğü, incittiği, eşşeklik yaptığı..
O kendini sana affettirmeye çalışsın aylarca, oh affetti, hadi açmayalım da konuyu tadımız da kaçmasın dedi, ne güzel sen de unuttun değil mi? Sakın böyle düşünüp rahatlamasına izin verme...

Son düzenleme:
ee erkek milleti gezelim tozalım film seyrederim dersen yapmazlar geneli böle .

adam daha evlendiğini idrak edememiş ki, baksana açıklaması bekarlıktan kalma alışkanlık...
koy tekmeyi yaşasın bekarlık alışkanlıklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…