• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal ilişki:(

tuba002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
244
93
73
söze nerden başlayacagımı bilmiyrm...mutsuzum umutsuzum
cok cooook mutlu oldugum bı evlılıgım vardı vardı dıyrm cunku asla olamz dedıgım bısey oldu ve mutluluguğm yerle bır oldu..gecen hafta esımın ınternette bısuru sacma sıtelere kayıtlı oldugunu ve kadınlara konustugunu ogrendım..Şok olmak az kaldır o ankı duygularımı anlatmaya :'( delirdim yıkıldım yok oldum bıan..neden yaptı kı bunu? niyeeee? Çünkü .bebek dısında bızı uzen bı sorun yoktu. Çok yogun çalışıyrdu esım dr.a gıtmemız gerekıydu ama bu yogunluk yuzunden cok ertelemıstı anlamaya calısırdum arada kızsamda..gecelerı gec yatıyrdu uzluyrdm ona..basta da dedım cok mutluydum belkı herkez kendı esı ııcn aynı seyı dusunuyrdur ama ben esımın eşsiz oldugunu sanıyrdm cınku asla benı kırmaz ksııtlamaz( maddi manevi) ne istersem en zor anda bıle yapardı.ben baba evınde bu kadar rahat olmamıstım kı!benım herseyımdı ya herkezın gıpta ıle baktıgı bı cıftık bız..7 senedı hayatımda 1 kez bıle bı kadına baktıgını gormedıgım esımın erotık sıtelrde, arkadaslk sıtelerında kadınlarla konustugunu öğrenmek allah ımm bianda tepetaklak oldu hersey..

canım üzüldüm, ama herşey bu kadar iyiyse mutluysan eşinde bu yaptığından pişmansa yani bitirmeye gerek yok bence bi evlilik kolay baslamıyo çünkü, eşsiz bi insan diyosun. insan hata yapabilir ki bu internette erotik sitelere girmiş olması bence boşanacak kadar büyük bi hata değil, evet kızılabilir küsülebilir süründürebilirsin kendini özletebilirsin, ama boşanmak için daha elle tutulur problemler olması gerektiğine inanıyorum...

Seni anlıyorum canım ya bu erkekler hepsimi aynı olur vardır muhakkak yapmayan ama tek tük dür işte.Amaaaa malesef bizim kocalarımız onlardan biri değil:(

offff çok kötü çok zor bi durum ya hemen kendimi yerine koydum bi tuhaf oldum yanlış anlama ama bu resmen aldatma :( eşine söyledinmi bunu

Geçmiş olsun ben de aynı sorun yüzünden eşimden boşandım:((ve aynı senin gibi arkadaşlık sitelerindeki yazışmalarını yakalamıştım ve ardından daha neler neler..... seni anlıyorum canım:((ben de çok seviyordum ve dünyanın en mükemmel eşi diyordum ama şoktan bir hafta kendime gelememiştim....... hepsini inkar etti tabi ama ben bilgisayar müh.liğnde y.lisans yaptım yani en ince ayrıntısına kadar ona ait pc nin yazışma detaylarını bulunca tekrar yıkıldım:((tiksindim iğrendim ve nokta koydum

tabii ki söyledım..cok ağladı olmaz bır daha dedı amam 1 seneye yakındr yapıyrmus bunu nasıl naptın hıc mı vıcdanın sızlamadı mı dedım sadecec agladı ve pısmanım dedı..ben olu cok sevıyrdum onun da sevdıgını sanıyrdum...cok cok zor ya

kendı derdıme derman olamıyorum ama yıne de yorum yapıyım.. o bahsettıgınız uyelıkler kendılıgınden de olabılıyor.. mesela daha bugun gordum babama eda gunes dıye bır kız senı arıyorum nerdesın yazmıs jıgolo sıtesınden afdersınız.. bunu da annem okudu ama hıc takmadı cunku babam bu yastan sonra onlarla ugrasmaz. bılgısayarı dogru duzgun kullanamaz bıle.. ama konusmalar dıyosunuz o konuda bılemıcem erotık ıcerıklı konusmalarmıydı ?

Yaparlar yaparlar eşler öğrenince pişman olup ağlarlar.Hepsi numara geliyor bana.Yanlış anlama canım aynı duruma bende düştüm ondan söylüyorum.

ben tesadüf falan olduğunu sanmıyorum 1 yıldır konuştuğunu yakalamış ama . canım içeriği önemli erotik seks içeriklimi konuşmuş kadınlarla

belki de onlarla ilgili mükemellik algımız, tamamen yanılsamadır. onların göstermek istedikleri yüzle bizim görmek istediğimiz yüz örtüşüyodur da, bi ömür rol yapılmıyodur. bi yerde insanlar gerçek niyetlerini belli ediyodur. o anda bize de ne olup bittiğini cesaretle anlamak onun hatasının altında ezilip bükülmemek lazım bence

nasıl bir konuşmaydı yakaladığın tanışma konuşmalarımıydı seks içeriği mi vardı?[/

evet yabancı sıtelerde kadınlara konusmus..sonra skype davet etmıs sadece 1 msj da seks yapalım yazıydu..onun dısında genel konular ama ben zaten detaya ınnceye kadar o cogunu sılmıstr emınm

Hepsi aynı hayret ya benimki de ağlamalar yalvarmalar hatta saçma sapan reddetmeler le tövbeler etmişti.... sen bu durumu görmezden gelsen her anın kuruntuyla zehir olur,kabul etmeyip ayrılsan ayrı dert... tamamen senin insiyatifin ve erkektir geçer unutulur diyen kadınlar da var tabi...

nasıl bir konuşmaydı yakaladığın tanışma konuşmalarımıydı seks içeriği mi vardı?[/

evet yabancı sıtelerde kadınlara konusmus..sonra skype davet etmıs sadece 1 msj da seks yapalım yazıydu..onun dısında genel konular ama ben zaten detaya ınnceye kadar o cogunu sılmıstr emınm

canım cidden aldatma gibi ya bu bilemedim şimdi aynı şeyi sen yapsan allah korusunda bi düşün o napardı 1 yıl bide az süre değil ya

kendı derdıme derman olamıyorum ama yıne de yorum yapıyım.. o bahsettıgınız uyelıkler kendılıgınden de olabılıyor.. mesela daha bugun gordum babama eda gunes dıye bır kız senı arıyorum nerdesın yazmıs jıgolo sıtesınden afdersınız.. bunu da annem okudu ama hıc takmadı cunku babam bu yastan sonra onlarla ugrasmaz. bılgısayarı dogru duzgun kullanamaz bıle.. ama konusmalar dıyosunuz o konuda bılemıcem erotık ıcerıklı konusmalarmıydı ?

Aaa evet o oluyor msn ye geliyor.Eşimede gelmişti birde olaylar üstüne geldi.Onları görünce yeter artık demiştim ayrılmayı düşünmüştüm.Ama onlar geliyormuş öyle girmesende öğrendim.

Geçmiş olsun ben de aynı sorun yüzünden eşimden boşandım:((ve aynı senin gibi arkadaşlık sitelerindeki yazışmalarını yakalamıştım ve ardından daha neler neler..... seni anlıyorum canım:((ben de çok seviyordum ve dünyanın en mükemmel eşi diyordum ama şoktan bir hafta kendime gelememiştim....... hepsini inkar etti tabi ama ben bilgisayar müh.liğnde y.lisans yaptım yani en ince ayrıntısına kadar ona ait pc nin yazışma detaylarını bulunca tekrar yıkıldım:((tiksindim iğrendim ve nokta koydum

:14: yapma yaa

Karısı uyurken gece yarılarına kadar pc başında olan adamın konuşma içeriği belli be güzelim........herhalde ülke meseleleri konuşulmamıştır. bu arada benim eşim pardon eski eşim tüm bu inanılmaz sapkınlıklarını işyerinde bürosunda yapmış..... yani evdeki pc de maillerine bakmayan adamdı.. bende derdim ne şanslıyım eşimin şükür internet takıntısı yokmuş diye:))

Karısı uyurken gece yarılarına kadar pc başında olan adamın konuşma içeriği belli be güzelim........herhalde ülke meseleleri konuşulmamıştır. bu arada benim eşim pardon eski eşim tüm bu inanılmaz sapkınlıklarını işyerinde bürosunda yapmış..... yani evdeki pc de maillerine bakmayan adamdı.. bende derdim ne şanslıyım eşimin şükür internet takıntısı yokmuş diye:))

kesinlikle katılıyorum sana ya kötü oldum şimdi benimde 3 yıllık bi sevgilim var aklıma şüphe düşürdünüz şimdi :43:

söze nerden başlayacagımı bilmiyrm...mutsuzum umutsuzum
cok cooook mutlu oldugum bı evlılıgım vardı vardı dıyrm cunku asla olamz dedıgım bısey oldu ve mutluluguğm yerle bır oldu..gecen hafta esımın ınternette bısuru sacma sıtelere kayıtlı oldugunu ve kadınlara konustugunu ogrendım..Şok olmak az kaldır o ankı duygularımı anlatmaya :'( delirdim yıkıldım yok oldum bıan..neden yaptı kı bunu? niyeeee? Çünkü .bebek dısında bızı uzen bı sorun yoktu. Çok yogun çalışıyrdu esım dr.a gıtmemız gerekıydu ama bu yogunluk yuzunden cok ertelemıstı anlamaya calısırdum arada kızsamda..gecelerı gec yatıyrdu uzluyrdm ona..basta da dedım cok mutluydum belkı herkez kendı esı ııcn aynı seyı dusunuyrdur ama ben esımın eşsiz oldugunu sanıyrdm cınku asla benı kırmaz ksııtlamaz( maddi manevi) ne istersem en zor anda bıle yapardı.ben baba evınde bu kadar rahat olmamıstım kı!benım herseyımdı ya herkezın gıpta ıle baktıgı bı cıftık bız..7 senedı hayatımda 1 kez bıle bı kadına baktıgını gormedıgım esımın erotık sıtelrde, arkadaslk sıtelerında kadınlarla konustugunu öğrenmek allah ımm bianda tepetaklak oldu hersey..

yoo uzulme cnm yaa bunu yapmayan erkek sanmıyorum olsun. yani onlara uye olunca ayıp facebooklarda twitter larda yapınca ayıp değilmi. hiç uzulme merak sadece baika bişe değil inanki. yani sende burda stres atıyosun öle düşün.

o sıtelerı bılıyrm..adam resmen resmını koymus ozellıklerını yazmıs kadınlara ıngılızce konusyr yaa.. bız esımle ıngılızce kursunda tanıstık o ogrencıydı ben orda kucuklere ders verırdum. bu adam 5 senedr ıngizce ıle hıc alakası yokken bazen fılm falan ızlerken askımm bunu dıyr degıl mı dıye bana sorardı ben salak da dusunmezdım ya ben 2 ay yuzene bakamdıgım kelımeyo unutuyrm nu 5 senede nasıl gerılemıyr dıyee ıste guvenıyrdsun ya

Back
X