• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal ilişki:(

Herkesin bakış acısı,olayı kabullenme biçimi farklı.. ekonomik özgürlük olmayabilir yada cesareti olmayabilir boşanmaz kadın... belki de eşiniz çok kapsamlı bir aldatma yaşamamış diyeceğim ama bir yıl süren yazışmalar var. diyelim skyp ta sanal seks yaşadılar bayan dese ki haftasonu görüşelim??yani gece yarısı eşi uyurken çalışıyorum diye sanal muhabbete girmiş adam acaba davet olsa görüşmez mi??yada görüştükleri olmuş mudur?yada bir daha yapar mı??ne b,ileyim bu şüphelerle boğuşmak zor........

her gece nete giren kötü bişey yapmaz o anlamda dedim :1:

bence netini felan kapattır otur adam akıllı konuş eşinle

Herkesin bakış acısı,olayı kabullenme biçimi farklı.. ekonomik özgürlük olmayabilir yada cesareti olmayabilir boşanmaz kadın... belki de eşiniz çok kapsamlı bir aldatma yaşamamış diyeceğim ama bir yıl süren yazışmalar var. diyelim skyp ta sanal seks yaşadılar bayan dese ki haftasonu görüşelim??yani gece yarısı eşi uyurken çalışıyorum diye sanal muhabbete girmiş adam acaba davet olsa görüşmez mi??yada görüştükleri olmuş mudur?yada bir daha yapar mı??ne b,ileyim bu şüphelerle boğuşmak zor........[/QU

aklımı okuyrsun resmen..

Sen iyisi kötüsüyle kendini evliliğinizi sorgula derim. fevri karar verme.. ben hemen anında ayrıldım mesela ve pişman mısın dersen o zamanlar çok üzüldüm ama benim değerimi bilmeyeni bensizlikle cezalandırırım deyip vazgeçtim ondan. hiç te pişman değilim çünkü benim hayatımda güven ilk sıradadır ve o bunu kaybetmişti... kendini çok üzme ve mantıklı düşün su akar yolunu bulur derler ya belki eşinin senin değerini anlaması için bir fırsat olur bu olay yada ayrılık bilemiyorum... hakkında hayırlısı olsun ama sakın fevri davranma ve ağlayıp sızlayıp hakaret vs değil sadece değerini bil bildir ve düşün.

boşan demek ne kadar kolay böyle ve boşanma diyenede muhalifler çıkıyo hemen...
bekara kadın boşamak kolay denir ya aynen öyle.
yıkılan bi yuva, ve büyükler evlilik 5 yıldan önce oturmaz derler...
acele etmek, aa nette kadınlarla konuşmuş hemen boşayayım demek, yada hemen boşa o adamı demek çok basit geliyo galiba.

evli değilim ama eminim ki eğer evli olsam ve bu durumda kalsam evet cok üzülürüm yıkılırım...süründürürüm karşımdakini. ama yuvama bağlıysam bunu atlatırım diye düşünürüm. gerçekten aldatmışsa iş değişir. ama net bu sanal alem yalan alem...karşındaki insanı yargılamadan öncee neden yaptığını anlamak gerek bence.

aynı şeyi bu kadın yapmış olsaydı eşi bu sanal alem yalan alem ben yuvamı yıkmayıp aldatma değil dermiydi yoksa kapının önüne mi koyardı. erkek yapınca niye farklı oluyo. sevgili olsa neyse erkeklerin bazı ihtiyaçları var bu yüzden yapar derdik belki. ama bunlar evli resmen karısının yerine başkasını tercih etmiş

Sen iyisi kötüsüyle kendini evliliğinizi sorgula derim. fevri karar verme.. ben hemen anında ayrıldım mesela ve pişman mısın dersen o zamanlar çok üzüldüm ama benim değerimi bilmeyeni bensizlikle cezalandırırım deyip vazgeçtim ondan. hiç te pişman değilim çünkü benim hayatımda güven ilk sıradadır ve o bunu kaybetmişti... kendini çok üzme ve mantıklı düşün su akar yolunu bulur derler ya belki eşinin senin değerini anlaması için bir fırsat olur bu olay yada ayrılık bilemiyorum... hakkında hayırlısı olsun ama sakın fevri davranma ve ağlayıp sızlayıp hakaret vs değil sadece değerini bil bildir ve düşün.

anım anımı tutmuyr bı cok mutsuz umutmusuzm bı yok gecek dıyrsum kendı kendımı tesellı edıyrm...bı danısman arıyrum benım ciddi anlamda yardıma ıhtıyacım var..tesekkur derım sana benı dınleyen herkese..geçecek illa ki ama zor bır surec

aldatmada sınırların ne sinemcim. bu benim fikrim neden stres yaptın.

neden stres yapıyım sadece benden çoook farklı düşünüyosun. kendimi yerine koydum üzüldüm. aldatma sınırım diye bişey yok benim erkeğim için benden başka kadın yoktur. yok muhabbet yok cam yok sanal seks diye hiç bi kadınla işi olamaz daha geniş düşünenler varsa da elbette saygı duyarım

Herkesin bakış acısı,olayı kabullenme biçimi farklı.. ekonomik özgürlük olmayabilir yada cesareti olmayabilir boşanmaz kadın... belki de eşiniz çok kapsamlı bir aldatma yaşamamış diyeceğim ama bir yıl süren yazışmalar var. diyelim skyp ta sanal seks yaşadılar bayan dese ki haftasonu görüşelim??yani gece yarısı eşi uyurken çalışıyorum diye sanal muhabbete girmiş adam acaba davet olsa görüşmez mi??yada görüştükleri olmuş mudur?yada bir daha yapar mı??ne b,ileyim bu şüphelerle boğuşmak zor........

çok mantıklı konuşmuşun katılıyorum sana

aynı şeyi bu kadın yapmış olsaydı eşi bu sanal alem yalan alem ben yuvamı yıkmayıp aldatma değil dermiydi yoksa kapının önüne mi koyardı. erkek yapınca niye farklı oluyo. sevgili olsa neyse erkeklerin bazı ihtiyaçları var bu yüzden yapar derdik belki. ama bunlar evli resmen karısının yerine başkasını tercih etmiş

karısı onla birlikte olmadı diye gece rüyasında başka kadınları görüp ereksiyon yaşayanlar var
ve buda aldatmak sanırım bence buluşmadıysa görüşmediyse sorun yok
süründür aklı başına gelsin

canım sen şimdi onunla aynı evdemisin hala. nekadar geçti üstüne öğrendiğinden. nasılsınız hiç konuşmuyomusunz beraber yatmıyomusunz?

Ben seni çok iyi anlıyorum canım...Aileye çevreye anlatamazsın ama için içini yer acıdan sabaha kadar ağla üzül vs derken tüketirsin kendini... ben bir ağustos ayında bu olayı öğrenmiştim ve yazlıkta sahilde oturdum bir akşam üstü ve inan altı saat öyle kalmışım.. refleks yok sadece donmuştum... sanki bir dakikaydı ama altı saat geçmiş beni aramaya çıkmışlar yani anla artık... Allah yardımcın olsun güzelim unutma ölümden başka herşeye çare var...sevgiler fıstık ii geceler

yoruma yorum yapmayın lütfen konuya odaklanın. bu şekilde atışmalara girmeyelim. arkadaşımıza yardımcı olmak varken...

canım sen şimdi onunla aynı evdemisin hala. nekadar geçti üstüne öğrendiğinden. nasılsınız hiç konuşmuyomusunz beraber yatmıyomusunz?

2 hafta once ogrendım bana şans ver birdaha olmayavck dedı bu yuzden gıdemdım nasıl gıdeım kı? aynı evdeyz ama o suan sehır dısında yarın donecek ben hıc yatagımı ayrırmadım ona sans verdım evet ama ben unutamıyrm bıa n aklıma gelıyr kanım cekılıyr sankı konusmaksaaa evet konusyrz ama benım mutsuz oldugumu goruyr hıssdr..o da susuyr hıçbısey olması gıbı davranıyr .. unut dıyor kolay sankı

Son düzenleme:
Konuyu konuşmamazlık,onun burnundan getirmemezlik etmeyin..
Kapatmayın çarçabuk üstünü..
İçinizden geldiği gibi davranın.. Kahroluyorsanız,onun gözü önünde olun mesela..Sakıncası yok..
Nefret etsin size yaşattığından dolayı kendisinden..
Hergün azap çeksin,yılsın,pişmanlığın dibine vursun,tiksinsin kendisinden..

2-3 ay bu şekilde..
Sonrasında ise sevgi varsa,basın bağrınıza..

En iyi erkek,pişman olmuş erkektir derler..Yani inşallah..

Son düzenleme:
nasıl unutulabilir ki değer mi yani:(
anlam veremiyorum bu erkeklere afff

2 hafta once ogrendım bana şans ver birdaha olmayavck dedı bu yuzden gıdemdım nasıl gıdeım kı? aynı evdeyz ama o suan sehır dısında yarın donecek ben hıc yatagımı ayrırmadım ona sans verdım evet ama ben unutamıyrm bıa n aklıma gelıyr kanım cekılıyr sankı konusmaksaaa evet konusyrz ama benım mutsuz oldugumu goruyr hıssdr..o da susuyr hıçbısey olması gıbı davranıyr .. unut dıyor kolay sankı

hımm anlıyorum canım allah kolaylık versin bol dua et. bence sen çoktan barışmaya adım atmışsın. napsam sorusu biraz geçmiş bence şu saatten sonra unutmaya onu tekrar sevmeye çalış. ama senden çekinsin gözünü korkutmaya devam et ki bi daha böyle bişey yapmasın

Unut boşver diyenler acaba hiç böyle bir aptal yerine konmayı,böyle bir acı yaşamayı tatmışlar mı merak ettim??emp

kesinlikle katılıyorum sana ya kötü oldum şimdi benimde 3 yıllık bi sevgilim var aklıma şüphe düşürdünüz şimdi :43:

ayni seyi bende dusundum biliyomusun 3 yildir cikiyoduk su an ayriyiz ve ayri ulkelerde ben yapmissa bile bilemem ama o tip bi insan degildi. yine de insan korkuyor.

gecmis olsun canim sanal manal resmen aldatma camda acilmistir birbirlerine gul gibi karin dururken isin gucun mu yok be adam :( psikolojileir fln mi bozuk bu erkeklerin:50:

hımm anlıyorum canım allah kolaylık versin bol dua et. bence sen çoktan barışmaya adım atmışsın. napsam sorusu biraz geçmiş bence şu saatten sonra unutmaya onu tekrar sevmeye çalış. ama senden çekinsin gözünü korkutmaya devam et ki bi daha böyle bişey yapmasın

Evet sen çoktan barışmışsın.... artık o sana güven,huzur,sevgi versin seni elde etsin..

Back
X