- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ne güzel yazmışsın çok doğru. Bende herşey vardi. Çok aktif kullanırdım aynı o anlattığın sekilde. Sadece yemek paylaşımı yapmazdim. Ne mi oldu. Telefonum kirildi. Bende tum sifreler mail adresi hepsi gitti. 2 hafta bunalima girdim. Sonra yeniden dogmus gibi oldum. Suan hicbirseyim yok. Bazen akrabalardan instaya girip bakarim. Gerisi sifir. Birtek kk kaldi onada yarim senedir aktif girmeye basladim. Ama burda en azindan gorgusuzluk yok. Kim nereye gitmis kimle gitmis ne yemis. Ne boş seyler düşünüyorum da simdi:/ ben kurtuldumMerhaba herkese.
Bir zamandir kafamda dolanip duran bir dusunce hakkinda yardiminizi istiyorum
Ben 19 yasindayim, ogrenciyim ve yillardir cok aktif sosyal medya kullaniyorum -her genc gibi
Ama son zamanlarda fark ettim ki
Eskiden gunler daha uzundu bitmek bilmezdi
Eskiden deliler gibi kitap okurdum gun bitmeden kitap biterdi annemgil kitabima para yetistiremezdi. “Yeter yavas oku” dediklerini bile hatirliyorum.
Bir fotograf cekildigimizde guzel mi cirkin mi cikmisiz kilolu mu gorunmusuz takmazdik cunku sadece anı kalsın diye cekilirdik. Simdiyse her gittigimiz yerde binlerce foto cekiliyoruz instagrama atabilmek icin
Yaptigimiz yedigimiz her seyi atiyoruz
Sanki mutluluk şovu yapiyoruz gibi geliyor o medyada
Zamanim bosa gidiyor gibi hissediyorum. Twitter,face,insta,snap hepsini kapatasim var.bir nevi sanal intihar. Ama en cok instada zorlanirim gibi geliyor. Arkadasim kafayi yersin kapatma sakin dedi. Ben de insanlarla iletişimim kesilir mi diye korkuyorum
Sosyal medya kullanmayan var mi? Varsa bunu nasil basardi beni cesaretlendirecek birilerine ihtiyacim var
Kapatma diyenlerin de fikirlerine acigim
hayat bunlardan ibaret değil neden kafayı yiyeceksin ki ?ben senden yaşça baya büyüğüm.... whatsapp ve kk dışında hiç hesabim yok Ohhh çokta rahatım en azından sahte mutluluk pozlari vermiyorum, kim nereyi gezmiş ne yemiş ne giymiş merak etmiyorum vs .Hayat sosyal medyadan ibaret değil.
On numara yorumHicbirini kullanmiyorum.zamaninda hepsini kullandim.insanlar orada olmak istedikleri gibi gorundukleri icin mutlular...istedikleri dunyayi yaratabiliyorlar.bi nevi gosteris bi nevi ego tatmini.ben insanlarin egolarini tatmin ettikleri mecrayi neden takip edeyim ki..bilimsel makaleler vs takip edilmiyor sonucta.bilgi paylasimi icin kullanan cok az.herkes egosunu yaristirma pesinde bana sahte ve sacma geliyor
Sanal temizlik desen daha doğru kimseye özelini dakka başı göstermene gerek Yok kapa kafan rahat etsinMerhaba herkese.
Bir zamandir kafamda dolanip duran bir dusunce hakkinda yardiminizi istiyorum
Ben 19 yasindayim, ogrenciyim ve yillardir cok aktif sosyal medya kullaniyorum -her genc gibi
Ama son zamanlarda fark ettim ki
Eskiden gunler daha uzundu bitmek bilmezdi
Eskiden deliler gibi kitap okurdum gun bitmeden kitap biterdi annemgil kitabima para yetistiremezdi. “Yeter yavas oku” dediklerini bile hatirliyorum.
Bir fotograf cekildigimizde guzel mi cirkin mi cikmisiz kilolu mu gorunmusuz takmazdik cunku sadece anı kalsın diye cekilirdik. Simdiyse her gittigimiz yerde binlerce foto cekiliyoruz instagrama atabilmek icin
Yaptigimiz yedigimiz her seyi atiyoruz
Sanki mutluluk şovu yapiyoruz gibi geliyor o medyada
Zamanim bosa gidiyor gibi hissediyorum. Twitter,face,insta,snap hepsini kapatasim var.bir nevi sanal intihar. Ama en cok instada zorlanirim gibi geliyor. Arkadasim kafayi yersin kapatma sakin dedi. Ben de insanlarla iletişimim kesilir mi diye korkuyorum
Sosyal medya kullanmayan var mi? Varsa bunu nasil basardi beni cesaretlendirecek birilerine ihtiyacim var
Kapatma diyenlerin de fikirlerine acigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?