Sanal ortamda paylaşılan bebek fotograflari

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Herkese merhaba. 9 aylık bir kizimizvar. Eşimle internette fotoğraf paylaşmamak konusunda anlaşmıştık ve hiç fotoğraf paylasmadik ama az önce gördüm ki kayinvalidem birsürü foto paylaşmış hem de profili herkese acik. Eşime söyledim napayım diyor. Ben arayıp konusucam ama o kadar sinirliyim ki şu an, önce buraya yazıp fikir almak istedim...

1 yaşına kadar ben hiç paylasmamistim
Bigun annemin paylaştığını gördüm aradım benden izin almadan cocugumun resmini birdaha paylaşma dedim
Aman ne olacak akrabalar soruyor dedi
Gerekirse ben paylaşırım ozaman görürler aynı kişiler bende de ekli bana sorsunlar sorana öyle de dedim
Paylaştığını sildi bidaha da paylaşmadı

Siz konuşmayın, eşiniz konuşsun.
Keşke... ama eşime söyledim napayım diyor. Daha önce buna benzer bir olay oldu ve annesine soylemisti biz fotograf koymiyoruz diye. Ona ragmen birsuru fotograf paylasmis. Ben ne deyim diyo. Yanı annesiyle karşı karşıya kalmak istemiyor...

1 yaşına kadar ben hiç paylasmamistim
Bigun annemin paylaştığını gördüm aradım benden izin almadan cocugumun resmini birdaha paylaşma dedim
Aman ne olacak akrabalar soruyor dedi
Gerekirse ben paylaşırım ozaman görürler aynı kişiler bende de ekli bana sorsunlar sorana öyle de dedim
Paylaştığını sildi bidaha da paylaşmadı
Insanın kendi annesi olunca her şey söyleniyor da kv olunca işler değişiyor.

nazar değer, ortalık kem gözlü insanlarla dolu anne diyin büyükler böyle şeylerden anlar bence..

şimdi pedofili deseniz nerden anlasın ...

fotografları çalıp kötü sitelere koyuyorlarmış anne fotomontaj yapıyorlarmış de..iyice korkut

bidaha koymaz:)
Iyi fikir

suyunu çıkarmadıktan sonra koysun nolcak, ama abarmışsa o ayrı. eşin uyarmışsa sıra sende o zaman. en azından herkese açık paylaşmasın

Back
X