- 5 Aralık 2015
- 753
- 879
- 53
- Konu Sahibi simonskitty
Okadar haklısın ki kızmakta . Ben en başında herkese bunu söyledim ve emin ol sakınan göze çöp batar yok bitek senin bebeğin değilki niye senin bebeğin resminı kullansinlar. Yok tanıdıklar harici zaten göremez ler bidı bidi. Her daim keskin konuştum ve istemedim.
Eşimin ailesi saygı duydu ama malesef yakın akrabaları bi kaçkere benden izinsiz paylaşımda bulunmuş ve bende ekli bile değildi . Haberini alır almaz kaldırmasini istedim. Çok ta dedikodum döndü duydumda.
Bu ne terbiyesizlik anlamiyorum evladımı koymuyorsam kimse koyamaz.
Pedofili dolu ortalık üstelik oda bi birey. Şuan küçük diye önüme geleni paylaşamam. Oğlumun kişilik hakkına saldırı gibi geliyor şahsen. Belki büyüdüğünde istemeyecek kizicak. . Sahibi değilimki o benim emanetim. ..
Sizde arayın sert bi şekilde uyarın yoksa devamı kesilmez.
Eşimin ailesi saygı duydu ama malesef yakın akrabaları bi kaçkere benden izinsiz paylaşımda bulunmuş ve bende ekli bile değildi . Haberini alır almaz kaldırmasini istedim. Çok ta dedikodum döndü duydumda.
Bu ne terbiyesizlik anlamiyorum evladımı koymuyorsam kimse koyamaz.
Pedofili dolu ortalık üstelik oda bi birey. Şuan küçük diye önüme geleni paylaşamam. Oğlumun kişilik hakkına saldırı gibi geliyor şahsen. Belki büyüdüğünde istemeyecek kizicak. . Sahibi değilimki o benim emanetim. ..
Sizde arayın sert bi şekilde uyarın yoksa devamı kesilmez.
Kadın da genç bu arada, daha bilinçli olması gerekenler bile böyle yapıyorsa kayınvalidenizin düşünmemesi normal, nedenleriyle açıklayın güzelce anlayacaktır, biz paylaşmıyoruz siz de paylaşmayın şeklinde değilde sakıncalarıyla uyarın.