Sanal ortamda paylaşılan bebek fotograflari

Heves etmiş koymuş bence abartmışsıniz. Ki çok daha küçük değilmis bebeğiniz 40ı çıkmadan koymayanlar olabiliyo (onları da anlayamıyorum ya neyse ). herkesin bebeği kendine güzel. Bi de çoçuğunun fotoğrafını paylaşıp yüzünü emojiyle kapatanlar var. Onlara çok gülüyorum

Bende nefret ederim.
Değil face falan whatsaap bilmem ne , ne olursa olsun paylaşan olursa iyi paylarim herkeze dogunca soyleyecegim zaten.
Sonucunda o benim bebeğim. Istersem ben paylaşirim!

Cocuklarimin sapiklarin fantezisini suslemesini istemedigim icin bende kapali profilimde paylasiyorum sadece , bazen annem paylasiyor kaldiriyor ertesi gun cunku ne hikmetse o paylastigi gun mutlaka cocuklarin basina bir is geliyor , saka gibi
Kirmak istemiyirsaniz nazar degiyor deyin kaldirtin fotolari , herkese acik paylasilmasi cok sacma geliyor bana da

Ahahah bende ilk dusukten sonra hamile kalinca kv me rica ettim soylemeyin kimseye diye. Sonra onlarin bir cenazesine gittik ve hayatimda bir daha hic gormeyecegim insanlara bile soylemisti :) esim sagolsun guzellikle annesini uyardi ama olan olmustu. Neyse sanirim kalp kirmaya degmez heves ediyor yaslilar. Tabi ki izinsiz paylasmak hos degil orasi ayri. Esiniz soylesin ama siz degil

Benim de kayinvalidem eltimin oglunun bi sürü fotosunu paylaşmış hepsini gectim banyo yaptırdıkları videoyu da koymus cocugun totosu ortada :skandal:
kayinvalidem cok iyi niyetli bi kadindir aklina hic olumsuzluk gelmeden koymustur ama eltim sosyal medya kullanmadığı icin bunlardan haberi yok haberi olsa eminim cok rahatsiz olur... esim sen karışma boşver dedi ama eltime soylesem mi ya da kayimvalideme tatli bi dille soylesem mi bilemedim :işsiz:

Bende yasadim aynisini kayinvalidenize rica edin paylasmasin hepsini silsin sebep olarakta ne zaman fotograf paylassan nazar degiyor bak en son dun paylasmissin cok kotu dustu falan gibi seyler soyleyin biraz dramatize edin bende ise yaradi:KK48:

Sinirle yaklaşmayın bence. Kırmanın alemi yok. Nazardan, kötü gözden falan yürürseniz, mutlaka geri adım atacaktır.. Bir de herkese açık olmasın profili. çocuk bebek fotosu paylaşanlar için bi tık daha önemli olsa da, aslında tüm yetişkinler için geçerli bu.

Herkese merhaba. 9 aylık bir kizimizvar. Eşimle internette fotoğraf paylaşmamak konusunda anlaşmıştık ve hiç fotoğraf paylasmadik ama az önce gördüm ki kayinvalidem birsürü foto paylaşmış hem de profili herkese acik. Eşime söyledim napayım diyor. Ben arayıp konusucam ama o kadar sinirliyim ki şu an, önce buraya yazıp fikir almak istedim...
Sevgili arkadaşım elbette ki sizin bebeğiniz sizi. Kararınız herkes saygı duymak zorunda buna katıldığımı baştan belirteyim.

Ancak bebek hadi kırkı çıkmasa anlarım da artık olmuş dokuz aylık fotolarının paylaşılması neden bu kadar rahatsız edici? Bir de babaanne açısından bak duruma torunu olmuş ve sevincini paylaşmak istiyor. Sevdiği insanlara dostlarına göstermek ve onların beğenisini duyup mutlu olmak istiyor. Bu biraz da olsa hakkı değil mi? Bu kadarını da artık çok görmek biraz insafsızlık gibi geliyor bana:( yine de engelleyeceğim diyorsanız kırmadan rica edin bari... bi de şu var nereye kadar paylaşmanın önüne geçeceksin sonuçta artık ilk okul çağındaki çocuklara kadar indi sosyal medya er geç kendisi de paylaşacak kendi fotolarını.. milyonlarca insan bebeklerini çocuklarını fotolarını paylaşıyor üstelik kayınvalidenden bin kat takipçileri var Ne oluyor? Çocuklarına zarar mı geliyor? Biraz koruma olayını abartmıyor musunuz? Neyi çok sakınırsan başına iş gelir asıl; saldım çayıra mevlam kayıra büyütün demiyorum ama o çocuğu zaten sokağa çıkardığında da her gün onlarca insan görüyor biraz rahat olun diyorum. Yine siz bilirsiniz sözlerimi yanlış anlamayın ama babaannesinin de kötü niyetle yapmadığını bilin bence sinirlenmeyin bu kadar ..

Bende karşıyım.kv yapıyor görüncenin eltinin çocuklarının fotolarını. Eşime bile izin vermedim açıkladım sapığı var vs diye.hak verdi.
Annesi resim istediğinde özel den yolluyor .sakın paylaşma diye uyardı.sağolsun dinledi
Eşiniz tehlikelerden bahsetsin tatlı tatlı rica etsin

Simdiye kadar sacma sapan tanimadigi insanlar da takip etmis. Onları da çıkarması lazım listesinden... Yanı belli bi yaşın ustundekilerin bu internet sevdasını da anlamiyorum
Yaşın internet kullanımıyla ilgisi nedir onu anlamadım,ben kullanmıyorum ama annem babam kullanıyor fotoğraf paylaşıyor nasıl kullanıldığıyla alakalı bence. Güzel bir dille anlatın çalındığını kötü kullanıldığını söyleyin anlayışla karşılarlar

Bir anne için torununun olması onu mutlu eder ve çevresine duyurmak hoşuna gider ama siz istemiyorsanız bence uygun bir dille laf arasında söyleyebilirsiniz. Mesela şöyle diyebilirsiniz. "Bebeğim çok değişti sürekli huysuzlanıyor ağlıyor geceleri hiç uyumuyor. Geçen gün bir hocaya okuttum. Bebeğimde çok nazar olduğunu söyledi nazar onu çok etkilemiş çok korktum. Acaba paylaşılan fotoğraflardan olabilir mi? Bir süre bu durum düzelene kadar resimleri paylaşmasak mı" o da torununa bir zarar gelmesini istemez bence, böylelikle kimsenin kalbi kırılmamış olur. Bu arada sağlıkla büyüsün ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Benim yeni doğmuş bebeğimi paylaştılar yaaaa. Oysa yüz kere söyledim sakın paylaşmayın dedim ama bir baktım ben daha hastaneden çıkmadan yeni doğmuş bebeğimin fotoğrafı paylaşılmış çok kızdım kaldırın onu dedim ama tınlamadılar bile :(

Bende sizinle aynı fikirdeyim, bebeğin fotoğrafı sizden izin alınmadan paylaşılmamalı

Canım fotoğrafa nazar değmiyor araştır inanmiyorsan o yüzden gerginlik yaratmaya gerek yok...eğer hiç koymasını istemiyorsan anne fotoğraf koymussun ama su su sebepten koymayalım bidaha olur mu anne diyebilirsin yumuşak bi şekilde. ..O koyduğu fotoğrafı da sildirme bence canım. ..

eşiniz niye "napayım" diyip işin içinden sıyrılıyo? onun annesi değil mi o konuşsun, zorlayın
siz söylerseniz kıyamet kopabilir gibi geldi bana

Herkese merhaba. 9 aylık bir kizimizvar. Eşimle internette fotoğraf paylaşmamak konusunda anlaşmıştık ve hiç fotoğraf paylasmadik ama az önce gördüm ki kayinvalidem birsürü foto paylaşmış hem de profili herkese acik. Eşime söyledim napayım diyor. Ben arayıp konusucam ama o kadar sinirliyim ki şu an, önce buraya yazıp fikir almak istedim...
Önceden uyardınız mı hiç? Benmkide doğmak üzere ben kendi ailemi eşim kendi ailesini uyarcak mecbur. Bende hiç hoşlanmıyorum bu resm paylaşma işinden. Eğer önceden söyledinz ona rağmen yapıyolarsa bidaha foto yollamayın onlara. Ve eşiniz net tavrını koysun siz kötü olmayın

Sevgili arkadaşım elbette ki sizin bebeğiniz sizi. Kararınız herkes saygı duymak zorunda buna katıldığımı baştan belirteyim.

Ancak bebek hadi kırkı çıkmasa anlarım da artık olmuş dokuz aylık fotolarının paylaşılması neden bu kadar rahatsız edici? Bir de babaanne açısından bak duruma torunu olmuş ve sevincini paylaşmak istiyor. Sevdiği insanlara dostlarına göstermek ve onların beğenisini duyup mutlu olmak istiyor. Bu biraz da olsa hakkı değil mi? Bu kadarını da artık çok görmek biraz insafsızlık gibi geliyor bana:KK43: yine de engelleyeceğim diyorsanız kırmadan rica edin bari... bi de şu var nereye kadar paylaşmanın önüne geçeceksin sonuçta artık ilk okul çağındaki çocuklara kadar indi sosyal medya er geç kendisi de paylaşacak kendi fotolarını.. milyonlarca insan bebeklerini çocuklarını fotolarını paylaşıyor üstelik kayınvalidenden bin kat takipçileri var Ne oluyor? Çocuklarına zarar mı geliyor? Biraz koruma olayını abartmıyor musunuz? Neyi çok sakınırsan başına iş gelir asıl; saldım çayıra mevlam kayıra büyütün demiyorum ama o çocuğu zaten sokağa çıkardığında da her gün onlarca insan görüyor biraz rahat olun diyorum. Yine siz bilirsiniz sözlerimi yanlış anlamayın ama babaannesinin de kötü niyetle yapmadığını bilin bence sinirlenmeyin bu kadar ..

hanımefendi, çok iyi niyetlisiniz ama bu internet denen illette hiç ama hiç iyi niyetli olmayan insanlar var
konu sahibinin tepkisini abartılı bulan herkese söylüyorum bunu
bakın, bu sapıklar bu çocukların fotolarını alıp grup açıyor, buna karşı kendini tatmin ediyor
evet 9 aylık çocuklara bile. evet 40 günlük çocuklara bile.
bir ara birkaç grup ifşa oldu, o sayede haberi oldu herkesin
arasam ekran görüntüsünü de bulurum da, boşu boşuna ban yemek istemiyorum
okuduğum yorumlar mıh gibi hala zihnime kazılı. örnek vermemi ister misiniz?
çünkü örnek vermeden anlaşılmayacak galiba.

yönetimden ve herkesten şimdiden çook özür diliyorum ama insanların bunu öğrenmesi gerekiyor
banlanacaksak manası olsun

malum gruplarda 1-2 yaşında çocuğun fotosunun altında koca koca 50lik heriflerin yorumları
(kıyafetlisi de var, banyoda poposu açık olan da)

"miniciktir pembeciktir bununki offf"
"yağğğ gibi kayar yağğğ" -buna az kaldı kusuyordum
"yalıyacan oralarını taptaze"
"en taze en makbul off"

içinde küfürlü olanlar da geçiyordu, bakın onları yazmadım

gerçekten çocuklar buna malzeme olsun ister misiniz?
bu adamlar akıl hastanesinde yatan hasta değil, gerçek
belki bir uzak akrabanız bile olabilir. açık profil hele herkese açık

cidden değer mi şu iğrenç heriflere malzeme vermeye,
konu komşuya hava atıcam diye? gerçekten?
ben çocuk sahibi olmadığım halde kafayı yiyorum, anneler nasıl kafaya takmasın söyleyin nolur?

hanımefendi, çok iyi niyetlisiniz ama bu internet denen illette hiç ama hiç iyi niyetli olmayan insanlar var
konu sahibinin tepkisini abartılı bulan herkese söylüyorum bunu
bakın, bu sapıklar bu çocukların fotolarını alıp grup açıyor, buna karşı kendini tatmin ediyor
evet 9 aylık çocuklara bile. evet 40 günlük çocuklara bile.
bir ara birkaç grup ifşa oldu, o sayede haberi oldu herkesin
arasam ekran görüntüsünü de bulurum da, boşu boşuna ban yemek istemiyorum
okuduğum yorumlar mıh gibi hala zihnime kazılı. örnek vermemi ister misiniz?
çünkü örnek vermeden anlaşılmayacak galiba.

yönetimden ve herkesten şimdiden çook özür diliyorum ama insanların bunu öğrenmesi gerekiyor
banlanacaksak manası olsun

malum gruplarda 1-2 yaşında çocuğun fotosunun altında koca koca 50lik heriflerin yorumları
(kıyafetlisi de var, banyoda poposu açık olan da)

"miniciktir pembeciktir bununki offf"
"yağğğ gibi kayar yağğğ" -buna az kaldı kusuyordum
"yalıyacan oralarını taptaze"
"en taze en makbul off"

içinde küfürlü olanlar da geçiyordu, bakın onları yazmadım

gerçekten çocuklar buna malzeme olsun ister misiniz?
bu adamlar akıl hastanesinde yatan hasta değil, gerçek
belki bir uzak akrabanız bile olabilir. açık profil hele herkese açık

cidden değer mi şu iğrenç heriflere malzeme vermeye,
konu komşuya hava atıcam diye? gerçekten?
ben çocuk sahibi olmadığım halde kafayı yiyorum, anneler nasıl kafaya takmasın söyleyin nolur?
Başımdan kayanar su döküldü sanki ya rabbim çok feci bir şey bu çevremi uyarıyorum hep en azından çıplak fotoğraf koymayın diye ama insanlar çok meraklı :( bana deli gözüyle bakıyorlar bir arkadaş koymustu kızınin fotosunu havuzda cekilmis ust taraf komple acik mayo bikini yok yapma etme kaldır şunu sapık dolu dediysemde kaldirmadı digeri pipisi acik cocugu koymus gururlada aslan oglum yazmis soyledim kaldir diye ama hastalikli dusuncede olan ben oldum yapacak bisey yok :(

Back
X