Sevgili arkadaşım elbette ki sizin bebeğiniz sizi. Kararınız herkes saygı duymak zorunda buna katıldığımı baştan belirteyim.
Ancak bebek hadi kırkı çıkmasa anlarım da artık olmuş dokuz aylık fotolarının paylaşılması neden bu kadar rahatsız edici? Bir de babaanne açısından bak duruma torunu olmuş ve sevincini paylaşmak istiyor. Sevdiği insanlara dostlarına göstermek ve onların beğenisini duyup mutlu olmak istiyor. Bu biraz da olsa hakkı değil mi? Bu kadarını da artık çok görmek biraz insafsızlık gibi geliyor bana

yine de engelleyeceğim diyorsanız kırmadan rica edin bari... bi de şu var nereye kadar paylaşmanın önüne geçeceksin sonuçta artık ilk okul çağındaki çocuklara kadar indi sosyal medya er geç kendisi de paylaşacak kendi fotolarını.. milyonlarca insan bebeklerini çocuklarını fotolarını paylaşıyor üstelik kayınvalidenden bin kat takipçileri var Ne oluyor? Çocuklarına zarar mı geliyor? Biraz koruma olayını abartmıyor musunuz? Neyi çok sakınırsan başına iş gelir asıl; saldım çayıra mevlam kayıra büyütün demiyorum ama o çocuğu zaten sokağa çıkardığında da her gün onlarca insan görüyor biraz rahat olun diyorum. Yine siz bilirsiniz sözlerimi yanlış anlamayın ama babaannesinin de kötü niyetle yapmadığını bilin bence sinirlenmeyin bu kadar ..
hanımefendi, çok iyi niyetlisiniz ama bu internet denen illette hiç ama hiç iyi niyetli olmayan insanlar var
konu sahibinin tepkisini abartılı bulan herkese söylüyorum bunu
bakın, bu sapıklar bu çocukların fotolarını alıp grup açıyor, buna karşı kendini tatmin ediyor
evet 9 aylık çocuklara bile. evet 40 günlük çocuklara bile.
bir ara birkaç grup ifşa oldu, o sayede haberi oldu herkesin
arasam ekran görüntüsünü de bulurum da, boşu boşuna ban yemek istemiyorum
okuduğum yorumlar mıh gibi hala zihnime kazılı. örnek vermemi ister misiniz?
çünkü örnek vermeden anlaşılmayacak galiba.
yönetimden ve herkesten şimdiden çook özür diliyorum ama insanların bunu öğrenmesi gerekiyor
banlanacaksak manası olsun
malum gruplarda 1-2 yaşında çocuğun fotosunun altında koca koca 50lik heriflerin yorumları
(kıyafetlisi de var, banyoda poposu açık olan da)
"miniciktir pembeciktir bununki offf"
"yağğğ gibi kayar yağğğ" -buna az kaldı kusuyordum
"yalıyacan oralarını taptaze"
"en taze en makbul off"
içinde küfürlü olanlar da geçiyordu, bakın onları yazmadım
gerçekten çocuklar buna malzeme olsun ister misiniz?
bu adamlar akıl hastanesinde yatan hasta değil, gerçek
belki bir uzak akrabanız bile olabilir. açık profil hele herkese açık
cidden değer mi şu iğrenç heriflere malzeme vermeye,
konu komşuya hava atıcam diye? gerçekten?
ben çocuk sahibi olmadığım halde kafayı yiyorum, anneler nasıl kafaya takmasın söyleyin nolur?