Para karsiligi yaptigini bilmeden once size hak vermemistim ama su an hak veriyorum. Para karsiligi bu isleri yapanlara ne dendigini biliyoruz.ya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss
Neye guldun ki valla bilmiyoumhahahahaha
oda taciz ettirmeseydıYazışması sizce bir taciz sebebi midir? O zaman evlilik içi tecavüze uğrayan da şikayet etmesin, nasıl olsa evli. Ya da sevgilisi tarafından tehdit edilen de kırsın dizini otursun, çünkü sevgili edinirken bunları hesaplaması lazımdı.
Kız taciz ediliyor yahu, taciz...
galiba haklısınBen yine de mitomani oldugunu dusunuyorum cunku ilgiyi kaydirmak icin bu kez baska sey soyluyor. Simdi birde kuzen cikti. Mitomani de bir yalan soyleme hastaligidir zaten. Bir an once tedavisini olmasi gerekiyor. Mitomani ile birlikte baska rahatsizliklari da olabilir ornegin OKB.
Bak kardeşim bana işimi öğretme istersen .Savcılar ya da emniyet mensupları insanları sorgularlar ve sorgulama usüllerine karışamayız .Olayın iftira mı gerçek mi olduğunu çözmek için kendi usüllerince sorular sorarlar ama hiçbiri ama hiçbiri sen kaşınmışsın git evine otur şikayetini değerlendirmiyorum demez .Sanıkların cezalarında indirim gerektiren haller vardır hafifletici sebepler vardır vs vardır ama bu tehdit ve şantajı haklı çıkarmaz .Sevgiline şimdi telefon aç sor öğren :)eminmisinnnnnnn ..???..o zaman musaıt oldugun zaman bı haber verde sana özelden mahkemede savcının bır kıza neler söyledıgını yazayım cnm..neler dıyorlar neler bnm sevgılım avukat anlattıklarını duysan kıtap olur cnm
Toplumumuz maalesef ki böyle .Kadına amcasının oğlu tecavüz eder hamile kalır kadın öldülürür .Kadına abisi tecavüz eder yine kadın öldürülür .Erkeğin hiç suçu olmaz zaten .Bu erkekler de ağaç kavuğundan çıkmıyor bunları yetiştiren de bir ana .Ben oğlum su isteyince kızıma getirttiriyorsam o erkekten de kibarlık bekleyemem .İlerde tabii ki karısını dövecek .
Bunları anlatamıyoruz hanımlara maalesef .
Nasıl yani???oda taciz ettirmeseydı
tamam tamam sustum:)) ama ya hanımlar haklı degılmyım bakın cogumuz bazen eşlerımızden kaygılanıyoruz yok ınt sunla yazışıyor kadın kızla falan sanal falan dıyee işte böyle ınsanlar yüzünden oluyoo sonra cıkıyolarr durumlarına bı care oarıyolarr yanı kadınlara gunh degılmı yaa sımmdı bu sanal s. yapan bayan sızce evlı erkeklerlede yapmısmıdır yapmamısmıdır hanımlar
Aaaa ne kadar sacma ve igrenc bu konu fake bence ...Herhangi bir chat sitesine gir ve bu soruyu sor. Sana anlatacak binlerce gonullu cikar.
hay ağzını öpeyim justbu kadın sanal seks yapıyor ya kesin ondan aldatıyordur kocalar
yoksa sanal seks olmasa asla aldatmazlar
ben bilmez miyim minnaklarımı
çok şekerdir onlar
asla yapmazlar
napim cnm alla alla bunları yapmadan düşünecektı .. ne demek ya gerçek face adresınle yazışmak ne demek dua et az bıle yapmış çocuk sana..erkeklerın ne olduugnu bılmıormusunuz...sen kalk sanaldan kendını sun sonra sapıklar peşine takılsın ve rahatsız ol ..yapacak bır şey yok..
hay ağzını öpeyim just
arkadaşım o halde sana en ufak örnegı verıorum ısk da dun hadıse konserı vardı 3 genç kız tacız edıldı..polisler geldı..polisin dedıgı cumleyı aynen aktarıyorum sana' hanfendı sizde böyle gıyınmeyın görmuyormusunuz kalabalık erkek dolu neden gırıyorsunuz '' kelimesı oldu ...ayrıca bu bahsettıgım savcı usül olarak tabıkıde suçlayarak sölememış ama alttan alttan iğneleyerek belirtmış..benım kımseye yalan borcum yok arkadaşımında yok. senın görduklerın farklı ıse bılemem ben.Bak kardeşim bana işimi öğretme istersen .Savcılar ya da emniyet mensupları insanları sorgularlar ve sorgulama usüllerine karışamayız .Olayın iftira mı gerçek mi olduğunu çözmek için kendi usüllerince sorular sorarlar ama hiçbiri ama hiçbiri sen kaşınmışsın git evine otur şikayetini değerlendirmiyorum demez .Sanıkların cezalarında indirim gerektiren haller vardır hafifletici sebepler vardır vs vardır ama bu tehdit ve şantajı haklı çıkarmaz .Sevgiline şimdi telefon aç sor öğren :)
tamam minnak burnuşunu öpeyim hahahahahtövbe de kız çık yukarı alnımı öp bari
konu sahibi rahatsız. hala kızı suçluyorsunuz. inanamıyorum
Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek
Bak güzel kardeşim, bilale anlatır gibi anlatıyorum. İyi oku.oda taciz ettirmeseydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?