Sanal s...ks

Kızın davranışlarını onaylamayabilirsiniz. Ama neden mevzu hemen kocalara gidiyor anlamıyorum. Hanımlar kocalarınıza çocuk muamelesi yapmayın. Onların niyeti olmasa kimse yoldan çıkaramaz.

Evli erkeklerle ilişki kuran tüm kadınlar yok olsaydı erkekler aldatamazdı evet. Ama bu gerçek erdem olur muydu, olmazdı. Gerçek erdemli insan elinde imkan varken yapmayandır.
 
Konu sahibi ilac tedavisine devam ediyormusun ?

Saglik herseyden onemli, gecistirme boyle seyleri.
 
kuzenim 5 yasimda bana zorla masturbasyon yaptirdi agir travmalar gecirdim hersey ondan sonra oldu :+
sen tedavine devam et. sanırım halüsinasyonlarda yaşıyorsun. ve netten uzak dur. annenler senin bu durumunda nasıl ilgisiz kalıyorlar anlayamıyorum
 

Okypete rahatsiz olduguna ben de katiliyorum ama prozac diye bir surup olmaz bu bir. Ileri derece de Okb'm var diyor. Sence bu extrem dusuncelerini anlatan birini prozac a alissin diye eve yollarlar mi bu iki. Ucuncu bir ihtimal de fake olmasi. Sagdan soldan duyduklarini harmanlayip yaziyor.

Ya arkadas mitomani ya da bu tur dusunceleri olup hic tedavi olmayan biri ya da tamamen atmasyon fake uyelik. (Fake olsa bile bu tur hikayeleri uyduran biri gercekten normal olamaz.) Yani uc turlu de rahatsiz bir kardesimiz.
 
Ama ne .. Kocamız da kocamız hay yarabbi .
 
bazıları da seks in s sini duyduğu heryerde birşeyler yazıyor ama bakıyorum konuyla alakası yok yazdıklarının açlık giderme peşindeler ..
 

Sen kardeşini dövdükten sonra ben senin açtığın tum konulara gülüyorum. Dikkat et yarın öbür gün çocuklarında böyle rahatsızlıklar olmasın zira çok sevgisizsin. Ayrıca pornoya karşı da değilim bende oturur izlerim kocamla, sen karşısın diye bende mi karşı olmak zorundayım? Sen her lafı diyebilirsin, buraya yazdıgın mesajlardan sonra küfretsen şaşırmam, ama o küfrün peşini ben bırakır mıyım? Hayır!
 
oda olabilir lucky. ya fake yada ruh hali kötü.. bir rahatsızlığı var. psikolojik olan. her 2 halikardada konu sahibine normal bakmak imkansız. yorumlarında normal sağlıklı bir insana yapılacak şekilde olmaması gerek
 
oky ben fake sandım yoksa asla alay etmem....önce kendisi istemeli isterse iyileşir..
 
vallaaa sıze yazcak cevabım yok artık benı suclayanlaradaa tamam arkadaslarr allah razı olsun herseyı ben yaptım ettımm haklısınızzz konu sahıbı bas tacıı bızzz yerlerdeyız seızlere bısey demiyorum verın destegınızıı neysee benım böyle saçma konulara daha fazla yazcak vaktım yokk allh herseyın hayırlısını versınn hoscakalın
 
Kapat faceine bir sureligine, kaydini sildir, sizin konusmalarinizi paylasabilir, bunu hic dusundunuzmu ?
 
oda da oynayalim derdi. giderdim o karsimda yapardi banada illa sende yap derdi oda 8 falandi kizdi
Allahim Allahim soklardayim, kucuk buyuk demeyip kimseye evlatlarimizi emanet etmicez artik.
Ailenle konusmayi denedin mi?
 
canım şu an yapabileceğin tek şey engellemek o kişiyi ve bir daha da yapmamak ama eğer içinde bir istek varsa hala bunu psikiyatr a giderek çözebilirsin.
belkide sevgi eksikliğin var bu yüzden ya da farklı bir sorunun var
kim bilebilir ki tanımadan.
yadırgamadım seni ama net ortamı tehlikeli
bu kişiyi şikayet edebilirsin bilişim suçları ile çok detaylı ilgileniliyor.
 
suç duyurusnda bulunsa ne olacak yazışmaların kanıtı varsa mahkeme demeyecek mı sen kaşındın kızım dıye
 
Toplumumuz maalesef ki böyle .Kadına amcasının oğlu tecavüz eder hamile kalır kadın öldülürür .Kadına abisi tecavüz eder yine kadın öldürülür .Erkeğin hiç suçu olmaz zaten .Bu erkekler de ağaç kavuğundan çıkmıyor bunları yetiştiren de bir ana .Ben oğlum su isteyince kızıma getirttiriyorsam o erkekten de kibarlık bekleyemem .İlerde tabii ki karısını dövecek .
Bunları anlatamıyoruz hanımlara maalesef .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…