Sanal s...ks

Ben o üç kızın yerinde olsam yaka numaralarını alır komserlerine şikayet ederdim haklarında dsiplin soruşturması açılırdı .Haklarını arasalardı .

Konu sahibi canım sen kapattır konunu daha çok canın sıkılacak. Gerçekten ben üzüldüm burada yazılanlara. Ne kadar büyük konuşuyorsunuz.

bu kadın sanal seks yapıyor ya kesin ondan aldatıyordur kocalar
yoksa sanal seks olmasa asla aldatmazlar
ben bilmez miyim minnaklarımı
çok şekerdir onlar
asla yapmazlar

evet kızın yaptığı çok yanlış ama bu kız veya bu işleri yapan kadınlarla bu altları yiyen adamlar hiç masum değil
böyle kadınlar olmasaydı kocam yapmazdı düşüncesi çok yanlış karakteri bozuk adam her türlü yapar

konu sahibi rahatsız. hala kızı suçluyorsunuz. inanamıyorum
İlk başlarda bana da pek inandırıcı gelmedi konu canım ama eski konular ortaya dökülünce çok üzüldüm..
Hele bazı "zihniyetleri" anlamakta güçlük çekiyorum! Okurken sadece koca bir PESSS diyebiliyorum.

Kadının giyi kuşamı tacizi haklı çıkarabilir yani? Konu daha nerelere gidecek bilemiyorum. Bunu diyorsa polis onlar hakkında da işlem başlatılmalı. Tacizin, tecavüzün, dayağın, cinayetin haklı nedeni yok, olamaz da.

ayrıca ben sana savcı konuyla ılgılenmedı gbı bır kelıme söyledımmi kiii sen gt evıne otur degerlendırme yapmıorum kelımesı kullandın...

Eski konularini okudum. Arkadasimizin ciddi rahatsizligi var. Bilincli olarak yaptigini dusunmuyorum.
ilgi görmek için erkeklere yanaşmıştır..onlarda hemen istifade etmek için bu tarz şeyler isterler..

Paralı mı yapıyordunuz? faceyi kapatmaktan başka çareniz kesinlikle yok, çünkü o da sizi başkalarına söyler başkaları bu amaçla size ulaşır. Çok riskli bir durum. İlerinde yaniii.. Hatta akrabalarınıza kadar ulaşırlar.

idam edilmesi için bir dar ağacı eksik ! kız rahatsız belli olmasa bile pişman ya olamaz mı yazıklar olsun
kadınlar böyle yaparsa aralarında erkekler tabi her önüne gelene iftira yapıştırır .

zaten kadınlar kadınları aşağıladığı için bu haldeyiz .Adam karısını aldatıyor .Yakalanınca karısına ne yapayım karıcım dayanamadım onlar o.. u sen evimin gülüsün diyor .Kadın affediyor .Kocası cici kadınlar kötü .Erkek ne yapıyor yine yapıyor tabii ki .Evdeki affettiği için .Nasıl olsa yutturuyorum saftiriğe diye

elbette olamaz ama burası turkıye maalesef oluor

kocası boşanmak istediği hanımını başka biri ile arabada görmüştü..hanımın üstünde tayt olduğundan adam ektra indirim aldı

ayrıca ben sana savcı konuyla ılgılenmedı gbı bır kelıme söyledımmi kiii sen gt evıne otur degerlendırme yapmıorum kelımesı kullandın...
siz dediniz ki savcılar sen kaşınmışsın der .Bu ne demek sen başvurma bile demek .Caydırmak ,kişiyi yasal haklarından engellemektir . Yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz .Başvursa ne olacak ki ne demek güzel kardeşim

idam edilmesi için bir dar ağacı eksik ! kız rahatsız belli olmasa bile pişman ya olamaz mı yazıklar olsun
kadınlar böyle yaparsa aralarında erkekler tabi her önüne gelene iftira yapıştırır .

hayır acaba hangi kafadalar bilemiyorum. Hadise konserinde kızlar tacize ugramışta polis hanfendı sizde böyle gıyınmeyın görmuyormusunuz kalabalık erkek dolu neden gırıyorsunuz demişte . 10 sene geriden geliyorlar

Bunu duyan da tepki vermemiş bile. Ben olsam o polislerin canına okurdum orda.

Valla böyle şeylere inanırım aslında. 16 yaşında tecavüze uğrayan kız için rızası vardi diyip ceza vermiyorlar adamlara. Ee artık kadınlar da olanları duya duya onlar gibi düşünmeye başlamış. Neden şaşırıyoruz ki? Baştan ayağı kapatalım kendimizi onlara da tecavüz hakkı doğmasın değil mi?

bana sakin annenlerr soyleme oldururler seni derdi hergece kabus gorurdum. en sonunsa dayanamayip anneme anlatmistim. psikologlara falan goturmustu. kuzenimle daha gorusmedik.
iyiydim. ilerliyen yillarda.patlakverdi olay
PİRA
delilik diploması adında bir film var izle..senden daha ağır şizofreni bir hanım..
şizofreni ile baş edebiliyor ve iyileşiyor..
lütfen cinsel tacize uğradığın için kendine acıma..kendini derinlere sürükleme..
güçlü olmalısın..kendine acımanın sonu yok..
dr a gitmelisin..o filmi izle..iyileşmek için güçlü olmalısın ..hayatının içine etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…