- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
arkadaşım o halde sana en ufak örnegı verıorum ısk da dun hadıse konserı vardı 3 genç kız tacız edıldı..polisler geldı..polisin dedıgı cumleyı aynen aktarıyorum sana' hanfendı sizde böyle gıyınmeyın görmuyormusunuz kalabalık erkek dolu neden gırıyorsunuz '' kelimesı oldu ...ayrıca bu bahsettıgım savcı usül olarak tabıkıde suçlayarak sölememış ama alttan alttan iğneleyerek belirtmış..benım kımseye yalan borcum yok arkadaşımında yok. senın görduklerın farklı ıse bılemem ben.
bu kadın sanal seks yapıyor ya kesin ondan aldatıyordur kocalar
yoksa sanal seks olmasa asla aldatmazlar
ben bilmez miyim minnaklarımı
çok şekerdir onlar
asla yapmazlar
İlk başlarda bana da pek inandırıcı gelmedi konu canım ama eski konular ortaya dökülünce çok üzüldüm..konu sahibi rahatsız. hala kızı suçluyorsunuz. inanamıyorum
arkadaşım o halde sana en ufak örnegı verıorum ısk da dun hadıse konserı vardı 3 genç kız tacız edıldı..polisler geldı..polisin dedıgı cumleyı aynen aktarıyorum sana' hanfendı sizde böyle gıyınmeyın görmuyormusunuz kalabalık erkek dolu neden gırıyorsunuz '' kelimesı oldu ...ayrıca bu bahsettıgım savcı usül olarak tabıkıde suçlayarak sölememış ama alttan alttan iğneleyerek belirtmış..benım kımseye yalan borcum yok arkadaşımında yok. senın görduklerın farklı ıse bılemem ben.
Bak kardeşim bana işimi öğretme istersen .Savcılar ya da emniyet mensupları insanları sorgularlar ve sorgulama usüllerine karışamayız .Olayın iftira mı gerçek mi olduğunu çözmek için kendi usüllerince sorular sorarlar ama hiçbiri ama hiçbiri sen kaşınmışsın git evine otur şikayetini değerlendirmiyorum demez .Sanıkların cezalarında indirim gerektiren haller vardır hafifletici sebepler vardır vs vardır ama bu tehdit ve şantajı haklı çıkarmaz .Sevgiline şimdi telefon aç sor öğren :)
ilgi görmek için erkeklere yanaşmıştır..onlarda hemen istifade etmek için bu tarz şeyler isterler..Eski konularini okudum. Arkadasimizin ciddi rahatsizligi var. Bilincli olarak yaptigini dusunmuyorum.
Paralı mı yapıyordunuz? faceyi kapatmaktan başka çareniz kesinlikle yok, çünkü o da sizi başkalarına söyler başkaları bu amaçla size ulaşır. Çok riskli bir durum. İlerinde yaniii.. Hatta akrabalarınıza kadar ulaşırlar.Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek
idam edilmesi için bir dar ağacı eksik ! kız rahatsız belli olmasa bile pişman ya olamaz mı yazıklar olsun
kadınlar böyle yaparsa aralarında erkekler tabi her önüne gelene iftira yapıştırır .
elbette olamaz ama burası turkıye maalesef oluorKadının giyi kuşamı tacizi haklı çıkarabilir yani? Konu daha nerelere gidecek bilemiyorum. Bunu diyorsa polis onlar hakkında da işlem başlatılmalı. Tacizin, tecavüzün, dayağın, cinayetin haklı nedeni yok, olamaz da.
kocası boşanmak istediği hanımını başka biri ile arabada görmüştü..hanımın üstünde tayt olduğundan adam ektra indirim aldıKadının giyi kuşamı tacizi haklı çıkarabilir yani? Konu daha nerelere gidecek bilemiyorum. Bunu diyorsa polis onlar hakkında da işlem başlatılmalı. Tacizin, tecavüzün, dayağın, cinayetin haklı nedeni yok, olamaz da.
siz dediniz ki savcılar sen kaşınmışsın der .Bu ne demek sen başvurma bile demek .Caydırmak ,kişiyi yasal haklarından engellemektir . Yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz .Başvursa ne olacak ki ne demek güzel kardeşimayrıca ben sana savcı konuyla ılgılenmedı gbı bır kelıme söyledımmi kiii sen gt evıne otur degerlendırme yapmıorum kelımesı kullandın...
idam edilmesi için bir dar ağacı eksik ! kız rahatsız belli olmasa bile pişman ya olamaz mı yazıklar olsun
kadınlar böyle yaparsa aralarında erkekler tabi her önüne gelene iftira yapıştırır .
Bunu duyan da tepki vermemiş bile. Ben olsam o polislerin canına okurdum orda.hayır acaba hangi kafadalar bilemiyorum. Hadise konserinde kızlar tacize ugramışta polis hanfendı sizde böyle gıyınmeyın görmuyormusunuz kalabalık erkek dolu neden gırıyorsunuz demişte . 10 sene geriden geliyorlar
PİRAbana sakin annenlerr soyleme oldururler seni derdihergece kabus gorurdum. en sonunsa dayanamayip anneme anlatmistim. psikologlara falan goturmustu. kuzenimle daha gorusmedik.
iyiydim. ilerliyen yillarda.patlakverdi olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?