evet çocuklarımızı güçlü yetiştirmeliyiz erkekte ,kızda,,Valla Allah herkese güçlü olmayı nasip etsin ne diyim yoksa bu ülkede kadının suçlu bulunması için her yol deneniyor artık.
huuuuu konu ateş ediyoooo :) :) :) kurtulman için napman gerektiğinide düşünmüşssündür.amma cesaretlisin tebrikler.::)Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek
hiç duymadım şurup versyonunu bir kaç arkadaşta yazdığından o şekilde düşündüm..Benim kocama da doktor yazdı prozac şurup var .Olmadığını nereden çıkardınız allahaşkına ?
terapi ile faydalı olacağımız bir konu değil maalesef..fake yada değil..eee sonuç ne oldu kız suçlu oldu yazdığı ile kaldı :S
kesinlikle öyle bir şurup yok hiç olmadı fake ise allaha havale ettim..
Birde şunu sormak geldi içimden acaba güvensek aynı şeyi hepimiz yaparmıyız..kafamda deli sorularVu
huuuuu konu ateş ediyoooo :) :) :) kurtulman için napman gerektiğinide düşünmüşssündür.amma cesaretlisin tebrikler.::):)
güçlü olacak kendine acımayacak Norveçli,,Küçüklüğünde istismara uğramış bir kızdan bahsediyoruz burada
Ona seksin özel bir şey olduğu değil, bir oyun olduğu öğretilmiş
Böyle davranması yaşadıklarının bir sonucu
ne güveneceğiz elin adamına .Birde şunu sormak geldi içimden acaba güvensek aynı şeyi hepimiz yaparmıyız..kafamda deli sorular:) :)
Sakın yüz yüze görüşme. Blöf yapıyor bir daha rahatsız etmem diye. Ne yapacağı belli mi olur. Ya kaçırırsa seni.evleniyorum vs dedim ama kurtulamadim. bana bi kere bulusalim bidaha rahatsiz etmem.diyo.
Ne seviyesiz bir yorum yaResim yolla resim, böyle anlamiyoruz
Adamları gectik kadınlara güvenemiyoruz.arkadasın cesareti takdire şayan....ne güveneceğiz elin adamına .
sırtlan gibi fırsat kolluyo işte adam..gel deyip çantayı kafasına geçireceksinSakın yüz yüze görüşme. Blöf yapıyor bir daha rahatsız etmem diye. Ne yapacağı belli mi olur. Ya kaçırırsa seni.
Ayrıca yaptığın hata. Cezasını da bir şekilde illaki çekecektin, bu şekilde olmuş.
Telefonunu değiştir, face ini kapat. Sana ulaşamaması için ne gerekiyorsa yap. Umarım yaşadığın yeri bilmiyordur.
Bir daha da sakın böyle şeyler yapma bence.
Zaman nasıl bir zaman olmuş biliyor musunuz .Kadınlar ve erkekler dünyayı seksten ibaret zanneder olmuş .Dün saç boyama ile ilgili konu açtım açtığıma pişman oldum .Yok beyaz saçlı kadın frapan giyemez bilmem ne .Ne kadar yapay olmuşuz böyle .Gençlerin bu şekil olmasına şaşmamak lazım .Adamları gectik kadınlara güvenemiyoruz.arkadasın cesareti takdire şayan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?