Sanal s...ks

Valla Allah herkese güçlü olmayı nasip etsin ne diyim yoksa bu ülkede kadının suçlu bulunması için her yol deneniyor artık.
evet çocuklarımızı güçlü yetiştirmeliyiz erkekte ,kızda,,
dün oğlumla pazara gittik dört yaşında oğlum bana çarptı anne diyor..afferim oğlum sen bir şey olunca hemen söyle dedim..tamam anne dedi..allah evlatlarımızı korusun..anne babadan hiç bir şey saklaması gerekmediğini öğretmeliyiz..

Reactions: 2k1
Vu
huuuuu konu ateş ediyoooo :) :) :) kurtulman için napman gerektiğinide düşünmüşssündür.amma cesaretlisin tebrikler.::) :)

Küçüklüğünde istismara uğramış bir kızdan bahsediyoruz burada
Ona seksin özel bir şey olduğu değil, bir oyun olduğu öğretilmiş
Böyle davranması yaşadıklarının bir sonucu

eee sonuç ne oldu kız suçlu oldu yazdığı ile kaldı :S
terapi ile faydalı olacağımız bir konu değil maalesef..fake yada değil..
birde okadar saçmaki
çok rahatsızım ama nomu değiştirmek istemiyorum..ee biz ne yapalım..

kesinlikle öyle bir şurup yok hiç olmadı fake ise allaha havale ettim..

Hayir ben fake demiyorum . Ya tedavi oldugu konusunda yalan soyluyor ya da mitomani hastaligi olup kendisine gore bazi seyleri gercekten yasayip bazilarini harmanlayip hikayeler uyduruyor. Zaten mitomaninin baslangic sekli de cinsel olarak taciz gormesi olabilir. Her iki turlu de tedavi gormesi sart. Bence fake den ziyade tedaviye ikna etmek icin ugrasalim.

Vu

huuuuu konu ateş ediyoooo :) :) :) kurtulman için napman gerektiğinide düşünmüşssündür.amma cesaretlisin tebrikler.::) :)
Birde şunu sormak geldi içimden acaba güvensek aynı şeyi hepimiz yaparmıyız..kafamda deli sorular :) :)

Küçüklüğünde istismara uğramış bir kızdan bahsediyoruz burada
Ona seksin özel bir şey olduğu değil, bir oyun olduğu öğretilmiş
Böyle davranması yaşadıklarının bir sonucu
güçlü olacak kendine acımayacak Norveçli,,

evleniyorum vs dedim ama kurtulamadim. bana bi kere bulusalim bidaha rahatsiz etmem.diyo.
Sakın yüz yüze görüşme. Blöf yapıyor bir daha rahatsız etmem diye. Ne yapacağı belli mi olur. Ya kaçırırsa seni.

Ayrıca yaptığın hata. Cezasını da bir şekilde illaki çekecektin, bu şekilde olmuş.
Telefonunu değiştir, face ini kapat. Sana ulaşamaması için ne gerekiyorsa yap. Umarım yaşadığın yeri bilmiyordur.

Bir daha da sakın böyle şeyler yapma bence.

sırtlan gibi fırsat kolluyo işte adam..gel deyip çantayı kafasına geçireceksin

yasadigim eski yeri biliyordu ama baya uzaga tasindik ev falan aldik oyizden. artik bilmiyor

işin boyutu ben tacize uğradım kısmında değişiyor bence 5 yşndayken böyle bişey yaşamış ve bu büyük travma.kimi kişilerde bu tip şeyler yaşadıklarnda seskse düşkünlükleri daha fazla oluyor ve istemsiz kendilerini kaptrıyorlar evlenselerde dahi doyum bile olmuyor bazı kişilerde sürekli bir istek.şimdi nerden biliyorsunuz diceksiniz kendi arkadşmdam ve gittğim psktari doktorlarından araştrmalarmdan çok duydum ve çok örnekler var.beinmde kız arkadaşm 7 8 yaşlarnda halasının oğlu tarafından taciz edilmiş ve bu ilerki yaşlarda çok büyük bir atakla geri döndü kendisine ufak yaşlarda yaşanılan her kötü olay ne yazakki karşımıza çıkıyor.ben bu arkadaşımızı korumak amacyla yazmadım bunları diğer konularınada okudum ve genelde hep cinselleik üzerine takıntıları.sen git arkadaşım tedavini ol içnde ne varsa anlat yaptysanda yaptın normal bir ruh haliyle yapmamışsın.he bir o kadrda hiç bir sorunu olmadığı halde yapmayan yok mu çok hepsi mi hasta asla herkesin kendi tercihi kimseyi yargılamak bana düşşmez büyük konuşmmada asla

Adamları gectik kadınlara güvenemiyoruz.arkadasın cesareti takdire şayan....
Zaman nasıl bir zaman olmuş biliyor musunuz .Kadınlar ve erkekler dünyayı seksten ibaret zanneder olmuş .Dün saç boyama ile ilgili konu açtım açtığıma pişman oldum .Yok beyaz saçlı kadın frapan giyemez bilmem ne .Ne kadar yapay olmuşuz böyle .Gençlerin bu şekil olmasına şaşmamak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…