bilmiyorsa ağzının payını ver..daha ne görüşmene gerek yok..seni kandırıyor..seninle birlikte olmak için tuzağa düşürmeye çalışıyor..yasadigim eski yeri biliyordu ama baya uzaga tasindik ev falan aldik oyizden. artik bilmiyor
Cok tehlikeli bi zamandayız.tamam ben cok oyle olgun yasını basını almış biri degılım ama gözlrmliyorum kızları görüyorum..neden yalnız olduguma şaşırmıyorumZaman nasıl bir zaman olmuş biliyor musunuz .Kadınlar ve erkekler dünyayı seksten ibaret zanneder olmuş .Dün saç boyama ile ilgili konu açtım açtığıma pişman oldum .Yok beyaz saçlı kadın frapan giyemez bilmem ne .Ne kadar yapay olmuşuz böyle .Gençlerin bu şekil olmasına şaşmamak lazım .
evet idealleri olmayan bir sürü çocuk yapan ama onlarla ilgilenmeyen anneler babalar olursa olacağı bu ..Zaman nasıl bir zaman olmuş biliyor musunuz .Kadınlar ve erkekler dünyayı seksten ibaret zanneder olmuş .Dün saç boyama ile ilgili konu açtım açtığıma pişman oldum .Yok beyaz saçlı kadın frapan giyemez bilmem ne .Ne kadar yapay olmuşuz böyle .Gençlerin bu şekil olmasına şaşmamak lazım .
20 yaşında kız çocuk değil..telefonunu değiştirmek istememesi ilginçmiş ama @cryptic bilmiyordum.
hiç duymadım şurup versyonunu bir kaç arkadaşta yazdığından o şekilde düşündüm..
Ne seviyesiz bir yorum ya
Tanıdıgı biri mi çıkmış ki telini nasıl bulmış ortak arkdslarımı varmış da bulmuş telini...yakalayamadım konuyu kusura bakmayın.hatun kişi kaşınmışa benziyo bende gocunman alkışlarım şak şak20 yaşında kız çocuk değil..
yakalayamadığınız belli konu sahibi rahatsız iyi değil tüm bu yaptıkları da ondan dolayı.Tanıdıgı biri mi çıkmış ki telini nasıl bulmış ortak arkdslarımı varmış da bulmuş telini...yakalayamadım konuyu kusura bakmayın.hatun kişi kaşınmışa benziyo bende gocunman alkışlarım şak şak
ence derdi..olabilir..ama erkek milleti işte belki sanalda gerçeye döner diye düşünür..zaten cinselliğe aç millet..hatanın neresinden dönersen kardır..Tanıdıgı biri mi çıkmış ki telini nasıl bulmış ortak arkdslarımı varmış da bulmuş telini...yakalayamadım konuyu kusura bakmayın.hatun kişi kaşınmışa benziyo bende gocunman alkışlarım şak şak
Bunu espri diye yapabilmek seviyesizligin ta kendisi zaten. Terbiyesizsiniz. Doğruluğundan şüphesiz varsa (konunun ) kib yapın geçin yoksa saçma sapan şeyleri şaka olarak soylemeyin. Bir de herkesten resim (fotoğraf ) istemeyin benim gibi anlamayanlar olur Şakacı kisiliginizi gönderirler bunun erkeği var kadını var sonra göz zinasi olur yanarsınız cehennemde .So ?Espiriyi anlamiyorsunuz, bari alinti yapmayin...
okb de daha ağır ilaçlar kullanıyorlardır herhalde..ağırmış çünki tek bir takıntısı yokki..bir sürü..ama tedavi ile düzeldiğini biliyorum..Simdi baktim da prozac diye bir surup varmis ama sadece 20 mg/5ml yerine geciyormus. Ben hic duymadim simdiye kadar ve deneyimli bir doktorun bu tur dusunceleri olan arkadasa sadece bunu verecegini sanmiyorum cunku ileri derece de OKB icin daha ozel ilaclar var. Asil konudan yine uzaklastik .
canım numaranı değiştirmek istemiyosun ama bu herifi başka türlü nasıl başından savabilirsin ki? numaranı değiştir ve hayatına dair birtakım şeyleri gözden geçirip güzel bi başlangıç yap. bildiğim kadarıyla face gizlilik ayarlarında sana yardımcı olacak birtakım ayarlar var, listende olmayan birileri mesaj atamıyordu mesela öyle bi ayar falan vardı. bu herif gün gelecek seni hasta edecek. önlem alma vakti geldiArkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek
R kadının internet ortamında sanal sex yapması bence tamamen kişilik bozuklugu ve carpık aile düzeninden ileri gelir.tavsiyem arkadasa sadece şu. Olur oda heryerden üyeliklerini silsin destek alsın.bidaha da ayıklayamayacağı pirinci secmeye calısmasınilgi görmek b
ence derdi..olabilir..ama erkek milleti işte belki sanalda gerçeye döner diye düşünür..zaten cinselliğe aç millet..hatanın neresinden dönersen kardır..
evet isterse eğer bu adam arkadaşa hiç ulaşamayabilir..engeller..48 saatte engelleniyor sanırım..birde nosunu değiştirir..canım numaranı değiştirmek istemiyosun ama bu herifi başka türlü nasıl başından savabilirsin ki? numaranı değiştir ve hayatına dair birtakım şeyleri gözden geçirip güzel bi başlangıç yap. bildiğim kadarıyla face gizlilik ayarlarında sana yardımcı olacak birtakım ayarlar var, listende olmayan birileri mesaj atamıyordu mesela öyle bi ayar falan vardı. bu herif gün gelecek seni hasta edecek. önlem alma vakti geldi
Bunu espri diye yapabilmek seviyesizligin ta kendisi zaten. Terbiyesizsiniz. Doğruluğundan şüphesiz varsa (konunun ) kib yapın geçin yoksa saçma sapan şeyleri şaka olarak soylemeyin. Bir de herkesten resim (fotoğraf ) istemeyin benim gibi anlamayanlar olur Şakacı kisiliginizi gönderirler bunun erkeği var kadını var sonra göz zinasi olur yanarsınız cehennemde .So ?
Terbiyesizsen derim .terbiyesizsin. keşke üye erkek olsaydı da fotoğraf yollasaydiSen bana terbiyesiz diyemezsin, asil sensin terbiyesiz, kibledim seni..
Terbiyesizsen derim .terbiyesizsin. keşke üye erkek olsaydı da fotoğraf yollasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?