Sanal s...ks

okb de daha ağır ilaçlar kullanıyorlardır herhalde..ağırmış çünki tek bir takıntısı yokki..bir sürü..ama tedavi ile düzeldiğini biliyorum..

Daha agir degil de daha spesifik diyelim . Prozac genelde bulimia ve depresyon icin verilir. Burasi teshis yeri degil zaten. Hic bir yazdigi sacma degil sadece beyninin kendisine oynadigi oyuna karsilik veriyor. Konu sahibi karar veripte dogru ellerde tedavi olursa duzelecegine inaniyorum ben.

20 yaşında bir kızın telefon numarasını değiştirmemek için ne gibi bir nedeni olabilirki..hadi çalışan kadın olsa anlıycam..müşterilerine numarasını vermiştir diycem

Gerçek misin yahu sen?
Kontör karşılığı sanal seks yapanları hep erkek zannederdim. Demek böylesi de varmış.
Bir konun da psikolojim mi bozuk diye açmışsın ya.
Geç de olsa o sorunun cevabını bu konunun üstüne verebilirim:
Evet hem de fazlasıyla

Bilale anlatır gibi mi

faceyi kapattim ve normal hayattada nerde psikolojisi bozuk adam var hrliyo beni buluyo

lucy ,
delilik diploması adındaki film..gerçek hayattan uyarlanmış..kadın gerçekten şizofreniyi yenmiş..ama kendisi istemiş..iyileşmek istemiş..bu arkadaş farkındaliklarını henüz yitirmemiş..tacize uğradım vs..yazıyor..toplumda iyi yerlere gelmiş insanlar..hepsinin geçmişi mükemmelmidir...güçlüdürler sadece..

B
% 100 sahte konu. Fazla rahat ve ortalık karistirmaya yonelik cevaplar. Yazık yaa. Belli ki işi gücü yok action yaratmak istiyor.
sonunda. Ben de tek ben miyim sahte oldugunu dusunen diyordum. Bi insanin sana ulasmasini istemiyorsan teknoloji bunu gayet sagliyor zaten. Numarani kendi adina alma numarani bulamaz. Face hesabini disardan aramalara kapat baska hesaplardan bulup ekleme olasiligini ortadan kaldir. Dikkat cekmenin diger adi buraya cinsel icerikli konu acmak oldu.

faceyi kapattim ve normal hayattada nerde psikolojisi bozuk adam var hrliyo beni buluyo
Acaba sen bazi hareketlerinle onlari cagiriyor olabilir misin? Sanal alemde cinsellik yasamaya calisan adamlardan ne hayir bekliyordun ki yaparken? Bundan zevk aliyorsan reel hayatta da guven vermeyen insanlar dikkatini cekiyor olabilir. Bunu kinamak icin degil eger boyleyse ve kurtulmak istiyorsan profesyonel bir yardim al kurtul diye soyluyorum tabi eger konun da sanal bi hikayeden ibaret degilse.

bence kendine zaman tanı bu hayat erkeklerden ibaret değil..yaşlı bir komşumuz vardı..gençliğinin kıymetini bil demişti bana..
inan şu an sana hayat çok zor geliyor..ama hepsi koca bir yalan..ve her şey senin elinde..dr git..oyalanmak için İngilizce kursuna vs yazılabilirsin..ev hanımı olacaksan bile kendini geliştirebilirsin..

Konu eğer gerçekse küçükken yaşadığı olaylardan bu durumlara düşmüş ve asla psikoloji normal değil ,
yine de yaptığı şeyler çok aşırı uçuk insanın aklı bir türlü almıyor
Peki bu kızın ailesi ne yapıyor bu kızın yaptığı bunca şeyden hiç mi haberleri yok,
pira söyler misin ailenin senin bu durumundan hiç mi bilgisi yok
bana bu kadarı fazla geliyor bir insan evinin içinde yaşayan öz çocuğundan nasıl bu kadar bir haber olur da
bu yaşa kadar tedavisini başlatmaz

eeeeeeee daha sonra neler neler oldu...bu kadar insan yazmış fikir beyan etmiş...seni son kararın ne ))))))

bu kız zeki aslında..boşlukta sadece..20 li yaşlar hayatında insanın yaşayacağı en güzel yaşlar yazık çok yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…