Sanal s...ks

En tut bu işi yap gerçek face gerçek resimlerini de çekinmeden kullan bir de tanımadığım erkeklerle diyorsun ne idüğü belirsiz insanlarla bu tarz muhabbetler yaparsan olacağı budur sürpriz bir şey mi yani tabii ki peşini bırakmaz ne istediği belli değil mi sizce cahil cesareti bu olsa gerek aleni herşeyiniz açık sanal bilmem ne yapıyorsunuz. Ayrıca face kapatıp başka isimle face alsanız nasıl ulaşacak size engelleyin ekledi mi yine engelleyin başa birinin adına alın telefon numaranızı ve biliyor msunuz bilmiyorum tel numaranızı biliyorsa adresinizi de öğrenebilir şikayet edeceksiniz başka çare yok böyle işle kalkışıp sonra da gelip ne yapıcam ben demeyin ya.

Bana lucy dedin ya karizmami yerle bir ettin.

Burda kotu olan konu sahibinin tedaviye yanasmamasi ve suan icin face ni kapatmamasi... O adam gercekten varsa istese iliskisini kesebilecek duzeyde ama yapmiyor. Kendin yapamiyorsan o zaman yardim alacaksin. Neyse ... Benim cikmam lazim simdi.

Ayy belliki dikkat çekmek için yazılmış fake bir konu, başlık bile ofsayt. ... hiç cevap veripte yorulmayın bence. ..

uff kız bi hata yapmış söylenmeyen şey kalmamış.. yahu bi yadırgamadan önce nedeni ni anlayalım.. kızın psikolojisi bozuk belli ki..pişmanımda diyor e daha neyin suçlaması bu.. hala bazı hanımlar tavsiye vereceği yerde olayın detaylarını soruyor.. nasıl tatmin oluyordun ne demek? napıcaksın ki? vallahi şaşırıyorum..aman kimse şurada özel dertlerini paylaşamasın. vallahi ellerinden gelse saçını başını yolacaklar... kimsenin kızı, kardeşi,yiğeni yok sanırım..

konu sahibide en güzeli tedavisini akasatmadan devam ettirmen burdan sana fayda değil zarar gelir anlatma derdini falan..

Cesaretine hayran kaldım arkadaş maşallah kendi hesabından bunları yapman doğru değil bak şimdi başına bela aldın tehditde eder seni bu resimlerini p...no vıdeolarında kullanırım diye

gerçekten ama gerçekten tedavine devam et.
başka doktorlara görün ve doktorlara mutlaka herşeyini anlat...
faceyi de kapatmaktan baska çaren yok..
bir daha da bu işlerle ugrasma...

arkadaş hasta tedavi olması lazım bence iyi bi doktor bulamamış allah yardımcısı olsun düşünceleri yaşadıkalrından daha korkunç bende allaha sıgın ve biraz daha fazla dua et kendin için rabbim kimseyi şaşırtmasın nefsimizle başbaşa bırakamsın inşallah kurtulursun bu illetten

asıl sağlıklı oludugunu düşünüp te keşke gerçek hesabından yapmasaydın diyenler !!! asıl bunlar sorunlu asıl bunlar eleştirilmeli!!! yani o akdar nolmal dmeekki sahte hesap acıp her haltı yemek ... bu kız hasta ve o akdarki gerçek adı soyadıyla yapıyo yaptıklarını ama akıl verenler orta yaş ve üstü aklı yerinde hanımlar ve sahte hesaptan yapaydın ya diyolar pessss!!!

Sahte hesaptan yapsaydın demem ama madem böyle bir halt edecek neden gerçek ismiyle yapıyor o ayrı bir mevzu.
Zaten konu ben fake'im diye bağırıyor biz hanımlar da burada birbirimizi yiyoruz.

fanta gençlık festıvalı cnm daha dun oldu..neden yalan söledıgımı düşünuyorsunuz anlamadım..eğer öle bırşey olmadıysa kafamdan uyduracak kdr ruhsal sıkıntılarım yok allahıma bın şükür ama nedense sızın zorunuza gttı yalan yanlş söledıgımı zannettınız..gözumle gören kulaklarımla duyan benım orda senaryoyu çizen sensın ne iş anlamadım

Yorum sayisina bak tavan yapmis yine.

Senin kendine saygın yok ki adamın da sana saygısı olsun.
Kendine saygın olsaydı kendine bunu yakıştırmazdın.
Geçmiş olsun diyeyim ve geri çekileyim en iyisi. *-*

Sahte hesaptan yapsaydın demem ama madem böyle bir halt edecek neden gerçek ismiyle yapıyor o ayrı bir mevzu.
Zaten konu ben fake'im diye bağırıyor biz hanımlar da burada birbirimizi yiyoruz.

canıom diğer konulşarınad abakarsan iyi olur yani face değil hasta böyle hastalıklar var burda eşinin şizofren olup kafasından uydurup uydurup kendine neler yaptıgını yazan kadınalr var böle vesveseli paranoyak insanalr açıkcası sanaldan bişey yapmasından önce babasına akrdeşine tecavüz ettiğini düşünmesi öldürdüğünü düşünmesi çok daha korkunç yani bunalr normal bi insan hareketleri değil tabi böle sanaldan normal olupta sadece zevkini tatmin etmeye çalışşanlarda vardır onalr ayrı öle olsa heh akıl verelimde arkadaş hiç ama hiç normal değil yani katil bile olabilir çünkü ne yaptıgını hiç bilmiyo öldürdümmü öldürürmüyüm diyip duruyo bebelkelri sevmeiyorum diyo çok korkunç tedavi edilmeli dıaşrd açocukalrımızı sevmek siteyen insanalrdan bile çekinir olduk çünkü böle tuhaf hastalıkalr ruhsal hastalıalr çoğaldı lütfen yıkıcı değil yapıcı olalım arkadaş tedavi olmalı hatta klinige yatsa kendide raaht eder teknolojiden ,insanalrda n uzakta biraz kendini dinelr ve tedavi olur

Canım ben eski mesajlarına bakmamıştım şimdi baktım biraz.
Bir mesajında tedavi oluyorum demiş zaten. Umarım devam eder.

Sayfalar çok ilerlemiş, bu olay gerçekmi kızlar biri bana desin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…