- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
evet canım, prozac diye bir şurup var. hapı ağır gelenler için şurup formunda olanı yaniO extrem dusunceleri anlatsan bile mi.Her seyi gectim prozac diye bir surup var midir.
lucy ,
delilik diploması adındaki film..gerçek hayattan uyarlanmış..kadın gerçekten şizofreniyi yenmiş..ama kendisi istemiş..iyileşmek istemiş..bu arkadaş farkındaliklarını henüz yitirmemiş..tacize uğradım vs..yazıyor..toplumda iyi yerlere gelmiş insanlar..hepsinin geçmişi mükemmelmidir...güçlüdürler sadece..
gerçekten ama gerçekten tedavine devam et.Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek
Simdi baktim da prozac diye bir surup varmis ama sadece 20 mg/5ml yerine geciyormus. Ben hic duymadim simdiye kadar ve deneyimli bir doktorun bu tur dusunceleri olan arkadasa sadece bunu verecegini sanmiyorum cunku ileri derece de OKB icin daha ozel ilaclar var. Asil konudan yine uzaklastik .
arkadaş hasta tedavi olması lazım bence iyi bi doktor bulamamış allah yardımcısı olsun düşünceleri yaşadıkalrından daha korkunç bende allaha sıgın ve biraz daha fazla dua et kendin için rabbim kimseyi şaşırtmasın nefsimizle başbaşa bırakamsın inşallah kurtulursun bu illetten
asıl sağlıklı oludugunu düşünüp te keşke gerçek hesabından yapmasaydın diyenler !!! asıl bunlar sorunlu asıl bunlar eleştirilmeli!!! yani o akdar nolmal dmeekki sahte hesap acıp her haltı yemek ... bu kız hasta ve o akdarki gerçek adı soyadıyla yapıyo yaptıklarını ama akıl verenler orta yaş ve üstü aklı yerinde hanımlar ve sahte hesaptan yapaydın ya diyolar pessss!!!
fanta gençlık festıvalı cnm daha dun oldu..neden yalan söledıgımı düşünuyorsunuz anlamadım..eğer öle bırşey olmadıysa kafamdan uyduracak kdr ruhsal sıkıntılarım yok allahıma bın şükür ama nedense sızın zorunuza gttı yalan yanlş söledıgımı zannettınız..gözumle gören kulaklarımla duyan benım orda senaryoyu çizen sensın ne iş anlamadımben bu hadıse konserı mevzuna inanmıyorum yani eskiden olsaya da ne bılım başkası dese inanırdım, ama kendını taciz ettirmeseydi diyen bırının kendıne somut örnek uydurmasından öteye gıtmıyor bence
Bosver en azindan burda eglensin de kendine baska alanlarda zarar vermesin.bu kız zeki aslında..boşlukta sadece..20 li yaşlar hayatında insanın yaşayacağı en güzel yaşlar yazık çok yazık..
canım küçücük bir parçada yazılanlardan bir paye çıkarsa keşke...Bosver en azindan burda eglensin de kendine baska alanlarda zarar vermesin.
Neeee bu nasil bir akil vermedir bulusurda adam tecavuze kalkisirsa ne olcak.akil vercekseniz adam akilli olsun lutfen
Il
Sahte hesaptan yapsaydın demem ama madem böyle bir halt edecek neden gerçek ismiyle yapıyor o ayrı bir mevzu.
Zaten konu ben fake'im diye bağırıyor biz hanımlar da burada birbirimizi yiyoruz.
canıom diğer konulşarınad abakarsan iyi olur yani face değil hasta böyle hastalıklar var burda eşinin şizofren olup kafasından uydurup uydurup kendine neler yaptıgını yazan kadınalr var böle vesveseli paranoyak insanalr açıkcası sanaldan bişey yapmasından önce babasına akrdeşine tecavüz ettiğini düşünmesi öldürdüğünü düşünmesi çok daha korkunç yani bunalr normal bi insan hareketleri değil tabi böle sanaldan normal olupta sadece zevkini tatmin etmeye çalışşanlarda vardır onalr ayrı öle olsa heh akıl verelimde arkadaş hiç ama hiç normal değil yani katil bile olabilir çünkü ne yaptıgını hiç bilmiyo öldürdümmü öldürürmüyüm diyip duruyo bebelkelri sevmeiyorum diyo çok korkunç tedavi edilmeli dıaşrd açocukalrımızı sevmek siteyen insanalrdan bile çekinir olduk çünkü böle tuhaf hastalıkalr ruhsal hastalıalr çoğaldı lütfen yıkıcı değil yapıcı olalım arkadaş tedavi olmalı hatta klinige yatsa kendide raaht eder teknolojiden ,insanalrda n uzakta biraz kendini dinelr ve tedavi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?