- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Bu kızı yaptığı yanlışı söyleyip yolundan döndürmek varken destek mi verelim yani çok doğru.
gerçeğini yapan/yapamayan bir dert, sanalını yapan bir dert
iki dakikalık zevk uğruna ne hallere düşüyorsunuz
bu arada aşağısı pazar yeri maşallah
Bu kadının yaptığı şey kendine zarar verir sadece.ya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss
ya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss
kk da birçok kadın bunu savunuyor...yani yanlışı yapan benim siz orayı geçin, sadece fikir verin yardım edin o kadar...
konu sahibi bile bişey demiyor da şu savunucular varya, hemen atağa geçiyor, yok ahlak bekçisimisin, yok zaten pişman ne diye üstüne gidiyorsun vs vs...
kusura bakmasın kimse telefonda sanalda bu haltı yiyen bir kadına ben burda kalkıp da fikir verememe efendim...terbiyem müsade etse daha beterlerini de söylerim...
kimse de kalkıp konu sahibini savunmasın.... hangi mantık sanal s..s olayını savunur masum bulur yaa...
Kiblemek nedir ?
prozaci alistirmak icin verdi. haftaya gittigimde asil tedavi baslayacak
Biz de sanal sx yaptıgımızdan savunmuyoruz, herkesi yaftalama iftira atma hemen. ne olursa olsun yaptıgından pişman. Ya da pişman da olmayabilir. Bu kısım onun sorunu. Tıpkı senin kocanın kızlarla konuşması, seninle kocanın arasındaki sorun oldugu gibi. Burada tacize ugrayan bir kız var. Beni ilgilendiren tek kısım bu. Onun dışında ne yaptıgı ne ettiği kimlerle görüştüğü umrumda değil. Bu kız edepsizse senin kocan da edepli olsun konuşmasın kardeşim kızlarla.
size ne? cetelesini siz mi tutuyorsunuz da çok ağır bir kelime etmişsiniz ? canım erkekler böyle insanlar yüzünden değil kendi uçkurları yüzünden aldatıyorlar. Ayrıca bu bayanın da hür iradesi ister birebir görüşür, ister sanaldan. Kime ne?? Yaptığım doğru yanlış vs dememiş fikir almamış, ne yapabilirim bundan sonra artık yapmıyorum demiş.tamam tamam sustum:)) ama ya hanımlar haklı degılmyım bakın cogumuz bazen eşlerımızden kaygılanıyoruz yok ınt sunla yazışıyor kadın kızla falan sanal falan dıyee işte böyle ınsanlar yüzünden oluyoo sonra cıkıyolarr durumlarına bı care oarıyolarr yanı kadınlara gunh degılmı yaa sımmdı bu sanal s. yapan bayan sızce evlı erkeklerlede yapmısmıdır yapmamısmıdır hanımlar
Nasıl tatmin oluyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?