Yahu değiştir kardeşim değiştirBen hiç değiştirmedim hep bu isimle vardım
Yönetime yazdım ben o dönem cevap alamadımO konuyu bilmiyordum şimdi gördüm...
Suçlamaya olayı şaka gibi .... Keşke o dönem bize bildirseydiniz
Ama şunu söyleyeyim millet deliye hasret biz akıllıya ....
çok üzücü çok kırıcıO konuyu bilmiyordum şimdi gördüm...
Suçlamaya olayı şaka gibi .... Keşke o dönem bize bildirseydiniz
Ama şunu söyleyeyim millet deliye hasret biz akıllıya ....
İşin kötü tarafı unutulmadı defne. Her konusunda soruldu. Kız sürekli açıklama yaptı yine soruldu. İnsanların üzerine vazife gibi surekli bir suçlama sürekli bir yargı sorgu... Eh taş olsa çatlar, normaldir konu açması...çok üzücü çok kırıcı
Uç ay geçmiş hala kadının onuru ile oynanıyor .. böyle iş olmaz
Yönetime yazdım ben o dönem cevap alamadım
o konu nerde bulamadım ya beni etiketlermisiniz?O konudaki begenin halen duruyor, kaldır istersen, yani begenmekten vazgec, bi tek senin ismin gorunuyor..
L Leopardesenlitayt in profilinden girip bulabilirsiniz, actigi konularda..o konu nerde bulamadım ya beni etiketlermisiniz?
Bahsedilen konuya şimdi baktım da o konunun sahibi Defdef demiş kişinin ismi olarak.
Defne de konusunu beğenince O kişi sanmış büyük ihtimal.
Son sayfada yarım yamalak isim yanlış demiş ,açıklayıcı bir şekilde Defne değil dememiş.
Çok sinirlendimİşin kötü tarafı unutulmadı defne. Her konusunda soruldu. Kız sürekli açıklama yaptı yine soruldu. İnsanların üzerine vazife gibi surekli bir suçlama sürekli bir yargı sorgu... Eh taş olsa çatlar, normaldir konu açması...
ama defne de dememiş !
kadın dememişte işgüzar üyeler konu sahibini her gördükleri yerde taciz ettiler..üstüne yapıştı resmen bu mevzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?