Sanal seks

Ben hiç değiştirmedim hep bu isimle vardım
Yahu değiştir kardeşim değiştir
Bize ne adın mı var sanın mı var defne olsan ne ayse Fatma olsan ne ....
Defne isminin patentini mi aldın sen Milyon defne var

İstanbul'da yaşıyorsun veya Van'da ne farkı var o şehirdeki bi defne sensen evet sen suçlusun defne-28 L Leopardesenlitayt

O konuyu bilmiyordum şimdi gördüm...
Suçlamaya olayı şaka gibi .... Keşke o dönem bize bildirseydiniz

Ama şunu söyleyeyim millet deliye hasret biz akıllıya ....
çok üzücü çok kırıcı
Uç ay geçmiş hala kadının onuru ile oynanıyor .. böyle iş olmaz

çok üzücü çok kırıcı
Uç ay geçmiş hala kadının onuru ile oynanıyor .. böyle iş olmaz
İşin kötü tarafı unutulmadı defne. Her konusunda soruldu. Kız sürekli açıklama yaptı yine soruldu. İnsanların üzerine vazife gibi surekli bir suçlama sürekli bir yargı sorgu... Eh taş olsa çatlar, normaldir konu açması...

Bahsedilen konuya şimdi baktım da o konunun sahibi Defdef demiş kişinin ismi olarak.
Defne de konusunu beğenince O kişi sanmış büyük ihtimal.
Son sayfada yarım yamalak isim yanlış demiş ,açıklayıcı bir şekilde Defne değil dememiş.

Merhaba,
Kadın ; defdef demiş başka bir üye demiş ki defne-28 mi o da isim yanlış demiş.

Defdef ve mesaj beğenmeden dolayı konuyu siz üzerinize alınmışsınız kuvvetli muhtemel o mesajı beğenen üye beğenisi iptal etti top size patladı.

ama defne de dememiş !

Çok sinirlendim
Defnenin adı Yok sanı Yok
Fotosu yok
Bilgileri doğru mu değil mi
Doğruysa bi o mu var koca ülkede
Ve unutulmayıp başka insanların yüklenmesi de çok garip ..

L Leopardesenlitayt aldatılıyorsun eminsin konuşma kayıtlarını buldun iyi hos eyvallah kk da bu bayana yüklenmek dışında ne yaptın Bosanma davasını açtın mı mesela ?

Az önce bana gelen özel mesaj gibi olmuş bu konu ;

"merhaba,biz iki aile(9kisi) ayni ucaktaseyahat ettikten sonra gida zehirlenmesi belirtileri yasiyor ve hala cekiyoruz,bu konu ile ilgili beni yonlendirirseniz sevinirim."

112 yi arayın hemen dedim ama mesaj 2 saat önce gelmiş.

kadın dememişte işgüzar üyeler konu sahibini her gördükleri yerde taciz ettiler..üstüne yapıştı resmen bu mevzu.

Evet bir üye bu arkadaş konuyu beğendi diye 2 harfte tutunca bu üyeye patlamış konu ve konu 2 ay önce kapanmış gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…