Ben gerçek hayatta tanıdığı biri olabileceğini düşündüm yada dediğiniz gibiOlabilir ama dusununce korkunc bir olay , burada fikir ayriligi yasadigimiz onlarca uye var bazen polemige de girebiliyoruz , bunun sonucu iftira atmak olmamali
Yonetimin o uyeyi inceleyip ikinci uyeligi vs var mi bakmasi ve aciklamasi lazim bence , kimse cesaret edemesin boyle bir iftiraya
Bende gercek hayatta olan biri diye duaundum , nickini ogrenip gelip ozellikle boyle bir konu acti buraya , dert oldu kadinin basina resmenBen gerçek hayatta tanıdığı biri olabileceğini düşündüm yada dediğiniz gibi
Ama açıklama yapılmalı cidden
Konuyu merak ettim baktım, çok saçma bişey.Onu kimse ciddiye almadı gördüğüm kadarıyla, hit almaya çalışan fake üye de olabilir gerçek dünyayla hayal dünyasını birbirine karıştıran biri de olabilir. Burada herkesin her söylediği şeyi ciddiye alacaksak ohoo. Üyeler hakkında konu açmak yasak diye biliyorum, açıklamanızı keşke merak edenleri alıntılayarak yapsaydınız.
Merhaba arkadaşlar ,
Birkaç ay evvel sanal seks adlı bir konu @Leopardesenlitayt Tarafından açılmış Kocası sanalda bir Kadınla görüşüyormuş bende bu üyenin konusunu beğenmiş bulunup yorum Yaptım ne yorum yaptığımı hatırlamıyorum o kadının konusunda mevcut merak edenler bakabilir . @Leopardesenlitayt isimli üye de neden oldupunu bilmediğim bir şekilde "" kocamın konuştuğu kadın burada hatta konumu beğenmiş seni burada da buldum "" gibi Şeyler Yazmış ilk başta na OLduğunu anlamadım sonra mesaj attım kendisine cevap gelmedi zaten açtığı konular birbiriyle Çelişki dolu herneyse beni sitede günden yaptı
Hadi diyelim kocan biriyle konuştu sanalda sen o kadının ben Olduğum kanısına nereden vardın @Leopardesenlitayt ? Burada benim resmim yok adım belki gerçek adım değil nickname aldatıldığın kadını nicknamesinden mi tanıdın ?
Ya da başka bir ihtimal ya fantezi olsun diye bu konuyu açıp böyle bi iftira attın ya erkek üyesin ya da ruh hastasısın aklıma baska birşey gelmiyor
Kendimce önemsemediğim için açıklama yapma Gereği de duymadım ama bazı arkadaşlar merak edip iyice acabalara kapılmışlar Merak edenlere buradan sesleniyorum ne @Leopardesenlitayt her kimse onu ne de varsa bi Kocası Kocasını tanımıyorum.
Sorularda bu konuyla ilgili Sıklıkla adım geçtiği için açıklama Gereği duydum söyleyecek baska birşeyim yok daha başla merak ettiğiniz Şeyler varsa @Leopardesenlitayt gelsin cevaplasın
Gerçek hayatta tanımıyordur da buradan gıcık olan biri OlanilirAnladim ama maalesef cok fazla insan konustu , iyi yaptiniz bu konuyi acmakla
Iftira atan kisi bence sizi taniyip size garezi olan biri , o zaman da boyle oldugunu dusunmustum
Cidden suyu çıkıyor buranın
Ben bir üyenin adını yazayim sevgilimle kocamla ilişkisi var diyeyim
Sonra nerden anladın sen kimsin denilmeden o yazilan orada kalsın sonra insanlar benim için öyle böyle konuşsun
Keşke kendine yazacagina konusuna yazsaydin ben boyle bir şeyle karşılaşsaydim öyle seyler yazardım ki iki ay banli kalirdim büyük ihtimal
Yönetime mesaj attım ama cevap gelmediOlabilir ama dusununce korkunc bir olay , burada fikir ayriligi yasadigimiz onlarca uye var bazen polemige de girebiliyoruz , bunun sonucu iftira atmak olmamali
Yonetimin o uyeyi inceleyip ikinci uyeligi vs var mi bakmasi ve aciklamasi lazim bence , kimse cesaret edemesin boyle bir iftiraya
O benden çok önce üye olmuş gerçek hayatta tanıdığını sanmamBende gercek hayatta olan biri diye duaundum , nickini ogrenip gelip ozellikle boyle bir konu acti buraya , dert oldu kadinin basina resmen
Buradan benimde gıcık olduğum bazı tipler var ama hiç iftara atmayı düşünmedim ne alakaGerçek hayatta tanımıyordur da buradan gıcık olan biri Olanilir
Bir konuda kadının biri eşinin sanal sex yaptığını yazmış bir iki sayfa sonra kadının buradan bir kadın olduğunu hatta konusunu beğendiğini nickini degistirdigini söylemişKonuya fransız kalan bi benmiyim
Önemsemedim ilk başta yönetime mesaj attım onlardan atak gelmeyince konu da uzayınca açıklama yapayım dedimSize ilk iftira atıldığında açıklama yapmamanız enteresan
Sonuçta size adledilen şey çok çirkin
Sakinliğiniz takdire şayan
Hiç öyle düşünmedim yani aslında üstünde düşünmedim ne hali varsa GörsünBuradan benimde gıcık olduğum bazı tipler var ama hiç iftara atmayı düşünmedim ne alaka
Bu bence sizi gerçek hayatta tanıyor açtığınız konuları bile biliyor kendi konusunda bunları yazmış üstelik takip ediyor gibi
Yani topluca yine feyk konulara kurban mı gidiyoruz acaba
Eski üyesiniz burada konulara az çok nasıl yorum yapıldığını biliyorsunuz diye düşünüyorum.Önemsemedim ilk başta yönetime mesaj attım onlardan atak gelmeyince konu da uzayınca açıklama yapayım dedim
Belki de ama sonuçta hiç tanımadığım varlığını bile bilmediğim biri çıkıp hakkında böyle birşey yazıyor kendine mesaj attım dönmedi yönetime yazdım dönüş olmadı bende boşver Defne dedimEski üyesiniz burada konulara az çok nasıl yorum yapıldığını biliyorsunuz diye düşünüyorum.
Bahsedilen üye eğer"defne benim hakkımda dedikodu yaptı"deseydi önemsememenizi gayet doğal karşılardı herkes
Ama evliyseniz ve burda yazılan her harfin ileride önünüze çıkacağını bildiğinizi farzederek sorun olacağını düşünüp önemsemeniz lazımdı diye düşünüyorum.
Tabi ki bu benim şahsi fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?