Sanal seks

Ben o kadını dört gözle bekliyorum. Öyle bir laf attı ki ortaya insanın aklını kurcalar cinsten. İftira atmak kolay. Yüreği yeten ifşa eder. ! Defne, sende çok takma kafana, senin nick'in ile verdiği nick ismi başka. O kişinin verdiği nick'i hatırlıyorum ben dün gibi...

ama bunun ustune de gitmeli okadar kolay değil.kimsenin namusuna dil uzatmak!ister sanal ister gercek

ama bunun ustune de gitmeli okadar kolay değil.kimsenin namusuna dil uzatmak!ister sanal ister gercek

Orası öyle, ben olsam sabırlı olamam. Ortaya attı lafı çıktı gitti bir daha da gelmedi. Ha o kişinin verdiği nick'e daha önceden rastladım ama şu an öyle bir nick yok ortada.

Def def miydi neydi
Evet defdef. Daha önceden bir kaç kere denk geldim ama sonra hiç görmedim. Ya o kişi gitti kapattı hesabı ya da o defdef denilen kişi ismini değiştirdi. İşte burada kafa karışıyor. Allah iftiradan uzak etsin.

Ama konu sahibinin konularını söylemiş direk belki defdef diyerek direk yamaz istemedide öyle dedi

Ama konu sahibinin konularını söylemiş direk belki defdef diyerek direk yamaz istemedide öyle dedi
Ama ben daha önceden böyle bir kullanıcı gördüm. Diyorum ya, ya isim değişti ya da iptal etti çıktı gitti . Dün gibi aklımda o kişinin nick'i.

Ama ben daha önceden böyle bir kullanıcı gördüm. Diyorum ya, ya isim değişti ya da iptal etti çıktı gitti . Dün gibi aklımda o kişinin nick'i.
Ha bilemiyorum ben konu sahibinin konularınıda söylediği için defne-28 diye düşündüm ki herkes öyle düşûnmüş konumuda beğendi dedi tek beğenen kişide konu sahibi

L Leopardesenlitayt

Gerçekten çok merak ediyorum

Konu açtınız
Birisi konuya yorum yaptı konuyu beğendi vs
Bu sensin işte biliyorum

Sen olmasan neden bilgilerini değiştirdin diye yüklenmek ne kadar doğru

Şimdi insanlar birilerine yorum yapar aman şimdi foto değiştirmemeliyim yoksa yanlış anlaşılır diye foto değiştirmeye korkacak

Gözle görmeden sensin demek iftiradır , günahtır

Ki açıklama yapmışsınız aradan uç ay geçmiş ve bu kadına hala eleştiri geliyor yahu ayıptır günahtır

Kazen Mune kendi adıma ben çok üzüldüm bu üyeye yapılanlara

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına gözümüzle görmeden neyin lafını donduruyoruz defne-28

@Blacksee55 lütfen gözümüzle görmeden insan onurunu rencide etmeyelim ...

Ha bilemiyorum ben konu sahibinin konularınıda söylediği için defne-28 diye düşündüm ki herkes öyle düşûnmüş konumuda beğendi dedi tek beğenen kişide konu sahibi
Evet ama yorumlar arasında def def dedi. Direkt isim verdi hani. Ay bilemiyorum ki. Kendisi de tutarsız. Bu sene iki kere konu açmış. Birinde 3.5 yıllık evliyim diyor diğerinde 2016da evlendim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…