- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
ama bunun ustune de gitmeli okadar kolay değil.kimsenin namusuna dil uzatmak!ister sanal ister gercekBen o kadını dört gözle bekliyorum. Öyle bir laf attı ki ortaya insanın aklını kurcalar cinsten. İftira atmak kolay. Yüreği yeten ifşa eder. ! Defne, sende çok takma kafana, senin nick'in ile verdiği nick ismi başka. O kişinin verdiği nick'i hatırlıyorum ben dün gibi...
ama bunun ustune de gitmeli okadar kolay değil.kimsenin namusuna dil uzatmak!ister sanal ister gercekBen o kadını dört gözle bekliyorum. Öyle bir laf attı ki ortaya insanın aklını kurcalar cinsten. İftira atmak kolay. Yüreği yeten ifşa eder. ! Defne, sende çok takma kafana, senin nick'in ile verdiği nick ismi başka. O kişinin verdiği nick'i hatırlıyorum ben dün gibi...
Orası öyle, ben olsam sabırlı olamam. Ortaya attı lafı çıktı gitti bir daha da gelmedi. Ha o kişinin verdiği nick'e daha önceden rastladım ama şu an öyle bir nick yok ortada.ama bunun ustune de gitmeli okadar kolay değil.kimsenin namusuna dil uzatmak!ister sanal ister gercek
Def def miydi neydiOrası öyle, ben olsam sabırlı olamam. Ortaya attı lafı çıktı gitti bir daha da gelmedi. Ha o kişinin verdiği nick'e daha önceden rastladım ama şu an öyle bir nick yok ortada.
Evet defdef. Daha önceden bir kaç kere denk geldim ama sonra hiç görmedim. Ya o kişi gitti kapattı hesabı ya da o defdef denilen kişi ismini değiştirdi. İşte burada kafa karışıyor. Allah iftiradan uzak etsin.Def def miydi neydi
ÂminEvet defdef. Daha önceden bir kaç kere denk geldim ama sonra hiç görmedim. Ya o kişi gitti kapattı hesabı ya da o defdef denilen kişi ismini değiştirdi. İşte burada kafa karışıyor. Allah iftiradan uzak etsin.
Bir konusunda 2016da evlendim diyor. Bir konusunda da 3.5 yıllık evliyim diyor. Gittim özellikle baktım ha. Çok sinir oldum ben .
Konuya başlarken nicki defdef di ama ben bunları yazınca değiştirdi yazmış konu sahibi siz hiç nick değiştirmediyseniz kariştırdı belki deDef def miydi neydi
Ama konu sahibinin konularını söylemiş direk belki defdef diyerek direk yamaz istemedide öyle dediEvet defdef. Daha önceden bir kaç kere denk geldim ama sonra hiç görmedim. Ya o kişi gitti kapattı hesabı ya da o defdef denilen kişi ismini değiştirdi. İşte burada kafa karışıyor. Allah iftiradan uzak etsin.
Ama ben daha önceden böyle bir kullanıcı gördüm. Diyorum ya, ya isim değişti ya da iptal etti çıktı gitti . Dün gibi aklımda o kişinin nick'i.Ama konu sahibinin konularını söylemiş direk belki defdef diyerek direk yamaz istemedide öyle dedi
Ha bilemiyorum ben konu sahibinin konularınıda söylediği için defne-28 diye düşündüm ki herkes öyle düşûnmüş konumuda beğendi dedi tek beğenen kişide konu sahibiAma ben daha önceden böyle bir kullanıcı gördüm. Diyorum ya, ya isim değişti ya da iptal etti çıktı gitti . Dün gibi aklımda o kişinin nick'i.
L LeopardesenlitaytMerhaba arkadaşlar ,
Birkaç ay evvel sanal seks adlı bir konu L Leopardesenlitayt Tarafından açılmış Kocası sanalda bir Kadınla görüşüyormuş bende bu üyenin konusunu beğenmiş bulunup yorum Yaptım ne yorum yaptığımı hatırlamıyorum o kadının konusunda mevcut merak edenler bakabilir . L Leopardesenlitayt isimli üye de neden oldupunu bilmediğim bir şekilde "" kocamın konuştuğu kadın burada hatta konumu beğenmiş seni burada da buldum "" gibi Şeyler Yazmış ilk başta na OLduğunu anlamadım sonra mesaj attım kendisine cevap gelmedi zaten açtığı konular birbiriyle Çelişki dolu herneyse beni sitede günden yaptı
Hadi diyelim kocan biriyle konuştu sanalda sen o kadının ben Olduğum kanısına nereden vardın L Leopardesenlitayt ? Burada benim resmim yok adım belki gerçek adım değil nickname aldatıldığın kadını nicknamesinden mi tanıdın ?
Ya da başka bir ihtimal ya fantezi olsun diye bu konuyu açıp böyle bi iftira attın ya erkek üyesin ya da ruh hastasısın aklıma baska birşey gelmiyor
Kendimce önemsemediğim için açıklama yapma Gereği de duymadım ama bazı arkadaşlar merak edip iyice acabalara kapılmışlar Merak edenlere buradan sesleniyorum ne L Leopardesenlitayt her kimse onu ne de varsa bi Kocası Kocasını tanımıyorum.
Sorularda bu konuyla ilgili Sıklıkla adım geçtiği için açıklama Gereği duydum söyleyecek baska birşeyim yok daha başla merak ettiğiniz Şeyler varsa L Leopardesenlitayt gelsin cevaplasın
Evet ama yorumlar arasında def def dedi. Direkt isim verdi hani. Ay bilemiyorum ki. Kendisi de tutarsız. Bu sene iki kere konu açmış. Birinde 3.5 yıllık evliyim diyor diğerinde 2016da evlendim diyor.Ha bilemiyorum ben konu sahibinin konularınıda söylediği için defne-28 diye düşündüm ki herkes öyle düşûnmüş konumuda beğendi dedi tek beğenen kişide konu sahibi
Aynen Çelişki doluBir konusunda 2016da evlendim diyor. Bir konusunda da 3.5 yıllık evliyim diyor. Gittim özellikle baktım ha. Çok sinir oldum ben .
Ben hiç değiştirmedim hep bu isimle vardımKonuya başlarken nicki defdef di ama ben bunları yazınca değiştirdi yazmış konu sahibi siz hiç nick değiştirmediyseniz kariştırdı belki de
Seni o konu açılmadan önce de gördüm ben. Konu açıldıktan sonra isim değiştirmedin. Şahidim arkadaşım rahat ol !Ben hiç değiştirmedim hep bu isimle vardım
O zaman bence isim karışıklığı oldu defdef defne oldu sandı ve size bu iftarayi attı bence öyle olduBen hiç değiştirmedim hep bu isimle vardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?