Tüp Bebek Merkezleri sanal transfer!!!!!

doras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
266
2
96
İstanbul
arkadaşlar bugün bir arkadaşımızın sanal transfer iye birşey var ,bu iş benim kafamı karıştırıyor,şeklndeki cümlesini okudum ve gözlerime inanamadım...böyle bir şey olabilir mi??allah aşkına fikrinizi belirtin...ben hekimlerin transfer yapıyormuş gibi gözüküp aslında işlemi gerçekleştirmemiş olmaları durumuna çok ütopik bir olgu olarak yaklaşıyorum...ya ben çok temiz kalpliyim-safım yani-ya da bu ıvf tedavilerinde iş çığrından çıkmış,bu işi yapanlar akıllarını yitirmiş olmalı...

bende duydum öyle bişi. bende tüp bebek yaptırıcam ama sırf bundan korktuğum için yere karar veremiyorum. güvenmek istiyorum doktorlara. ama insanoğlu bu herşeyi yapabiliyor. rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

yani buraya dönüp okuyacak var mı bilmiyorum ama yazmadan duramıycam.şahsen bu derece saçma
bişey duymadım.hiç o kadar okumuş kariyer yapmak için uğraşmış bir doktor yada bir klinik böyle bişey
yapabilir mi sizce.ben inanmıyorum yani direk kendi başarısını kanıtlıycak bişey nasıl olurda yapıyo gibi yapıp da yapmazki.hadi yaptı diyelim 2 defa yapar 3 defa yapar ama 4. yü yapacak hasta bulamaz.inanmayın her duyduğunuza...

arkadşlar başka bi sitede tüp bebekte öneriler kısmnında aynen şuna rastaldım:
Asıl embriyo transferinden önce sanal transfer yapıp yapmadıklarına dikkat edin . Zira bu bir oyun degildir rahminizin derinliğini dolayısıyla gercek embriyoyu nereye koyacaklarını bilmek için bu işlem gerekli ve önemlidir

buradan anladığım asıl işlemden önce bi deneme yapmak gibi bişe sanırım

Back
X