- Konu Sahibi yaxsxama sebebim
-
ya allak razı olsun valla ben de biri bi akıl versede şunun foyasını iyice ortaya çıkarsam diyordum nerden alınır bu pc kart nasıl kullanılır bi anlat arkadaşım be..anlamam ki ben o kadar bilgisayardan....allahım yaaa bu erk milletinin inkarları beni sinir ediyor 4 yasındaki cocuk da chatci... ark valla müptelası oldu ise çok kötü eger hala inkar ediyorsa 50 ytl kıy pc takipcisi al o program çok muhtesem bende alacam artık klavye hareketlari ekran resimleri girdigi siteler sesli görüsme falan yaparsa kayıt etme valla tavsiye ederim.. aslında pc iyi biliyorsan anakartdan hangi sitelere girmis görebilir ve o site iceriginin resimlerinide görürsün
arkadasım simdi anakart olayını bende bilmiyorum ama pc casus programları var onlardan al onlar daha ii pc iyi bilmiyorsan bu daha kolay olur ... arama motoruna ercan yazılım yaz ordan çıkar türkçe bi program kolay yalnız lisanslısını al deneme sürümü sadece 15 kayıt yapıyor .. fiyatı sanırım 50 civarı . mesela evden uzaga gittin esin evde ne hal yiyor dısardanda ögrene biliyorsun dosyaları e mail adresine yolluyor bu programarkadaşlar pc den iyi anlayanlar vardır aranızda ne olur yardım edin ya.benim bu adamı yakalamam lazım.yaptığından çok beni salak yerine koyması gururumu incitiyor o tilkiyse benkuyruğu olacam bundan sonra. yok mu bunun hal çaresi bulamazmıyım ya nerelere girmiş neler yazmış kimlekonuşmuş. bir bilen varsa akıl versin nolurrrrrrrr
arkadasım simdi anakart olayını bende bilmiyorum ama pc casus programları var onlardan al onlar daha ii pc iyi bilmiyorsan bu daha kolay olur ... arama motoruna ercan yazılım yaz ordan çıkar türkçe bi program kolay yalnız lisanslısını al deneme sürümü sadece 15 kayıt yapıyor .. fiyatı sanırım 50 civarı . mesela evden uzaga gittin esin evde ne hal yiyor dısardanda ögrene biliyorsun dosyaları e mail adresine yolluyor bu program
arkadaşlar pc den iyi anlayanlar vardır aranızda ne olur yardım edin ya.benim bu adamı yakalamam lazım.yaptığından çok beni salak yerine koyması gururumu incitiyor o tilkiyse benkuyruğu olacam bundan sonra. yok mu bunun hal çaresi bulamazmıyım ya nerelere girmiş neler yazmış kimlekonuşmuş. bir bilen varsa akıl versin nolurrrrrrrr
simdi bu programın sadece sen bileceksin öyle masa üstünde vs göremezsin mesela programı aça bilmek için kısaltılmıs tus kombinasyonu var .. programı silmekte kurmakta sadece senin elinde ancak formatla kalkar.. emin ol çok ii bi program arastır ögrenirsin zateniyi söylüyorsun da aysima peki eşim demeye utandığım bu adam bilgisayarda bu proğramın varlığını anlamıyacak mı?
keylogger sana 007 yi tavsiye ederim şifreni kendin oluşturuyorsun arka planda çalışıyor kimse fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?