Sanal yoldan aldatılıyorum

İNTERNET ewliliğine zarar veriyorsa sürekli süphe içinde yasamaktansa ewden kaldır interneti kablosunu kes at gitsin bılgısayarada oyun yükle cocugun ınternetsız oyun oynasın eşinde sorarsa cocugu cezalandırdım abuk sabuk sıtelere gırıyor die ınternetı kestım pc den oyun oynatıyorum dersın bahanene inanmama gıbi bir lüksü yok onunkinden daha gecerli mazeret a.s.

ya allak razı olsun valla ben de biri bi akıl versede şunun foyasını iyice ortaya çıkarsam diyordum nerden alınır bu pc kart nasıl kullanılır bi anlat arkadaşım be..anlamam ki ben o kadar bilgisayardan....

arkadaşlar pc den iyi anlayanlar vardır aranızda ne olur yardım edin ya.benim bu adamı yakalamam lazım.yaptığından çok beni salak yerine koyması gururumu incitiyor o tilkiyse benkuyruğu olacam bundan sonra. yok mu bunun hal çaresi bulamazmıyım ya nerelere girmiş neler yazmış kimlekonuşmuş. bir bilen varsa akıl versin nolurrrrrrrr

Oncelikle...Allah akil versin esinize...Kuçucuk çocugu alet ediyor, kullaniyor, yazik...çok yazik...
Programlar var bilgisayara yerlestirip gun boyunca kaydediyor ama suan aklima gelmedi ismi, gerçi simdi kizlar okurlar ve yazarlar eminim...
Ama neolur kendinize dikkat edin, sakin ezdirmeyin, cezasiz birakmayin
Yalanlari o kadar igrenç ki...
Allah yardimciniz olsun

arkadasım simdi anakart olayını bende bilmiyorum ama pc casus programları var onlardan al onlar daha ii pc iyi bilmiyorsan bu daha kolay olur ... arama motoruna ercan yazılım yaz ordan çıkar türkçe bi program kolay yalnız lisanslısını al deneme sürümü sadece 15 kayıt yapıyor .. fiyatı sanırım 50 civarı . mesela evden uzaga gittin esin evde ne hal yiyor dısardanda ögrene biliyorsun dosyaları e mail adresine yolluyor bu program

iyi söylüyorsun da aysima peki eşim demeye utandığım bu adam bilgisayarda bu proğramın varlığını anlamıyacak mı?

:1shok:arkadasım daha ne yapacaksın ki zaten yakalamışsın bundan ala yakalama mı olur ayrıca sen bu adamı yatakta bassan sana gözün bozuk der yani kanıt manıt ona işlemez bence..eşin çok garipmiş allah sabır versin sana..:1shok:

iyi söylüyorsun da aysima peki eşim demeye utandığım bu adam bilgisayarda bu proğramın varlığını anlamıyacak mı?
simdi bu programın sadece sen bileceksin öyle masa üstünde vs göremezsin mesela programı aça bilmek için kısaltılmıs tus kombinasyonu var .. programı silmekte kurmakta sadece senin elinde ancak formatla kalkar.. emin ol çok ii bi program arastır ögrenirsin zaten

sonuna kadar inkar bunların politikaları.bazen öyle komik şeyler oluyorki kadın dokuz aylık hamile gün gibi ortada ama bunlar hayır sadece gaz gördüğün diyorlar.ama kendilerini kandırıyorlar haberleri yok.bitmez bu hikayeler allah çelik gibi sinirler ihsan etsin biz kadın milletine.ne diyeyim başka.hepsi sopalık:mymeka:

Ya valla arkadaşım Allah sana sabır kocana da akıl fikir versin. Bence bu işin takipcisi ol çünkü bir arkadaşım da aynı şeyi yaşadı adam bilgisayarlada kalmadı nette tanıştığı bayanla dışardada görüşmeye başladı.Tabii olanlar oldu şimdi ayrılar seninde başına gelir demiyorum tabi ama dikkatli olmanda fayda var canım.

keylogger sana 007 yi tavsiye ederim şifreni kendin oluşturuyorsun arka planda çalışıyor kimse fark etmez

ben anlamıyorum ki bilgisayardan.nasıl yapıcam internetten mi indirecem.ay bide hardiski sök filan demişsin ne bileyim ben yaaaaa nerdedir nasıl sökülür:1no2:. ya galiba adamın beni salak yerine koyduğu kadar varım ben-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…