- Konu Sahibi yaxsxama sebebim
-
keylogger sana 007 yi tavsiye ederim şifreni kendin oluşturuyorsun arka planda çalışıyor kimse fark etmez
simdi bu programın sadece sen bileceksin öyle masa üstünde vs göremezsin mesela programı aça bilmek için kısaltılmıs tus kombinasyonu var .. programı silmekte kurmakta sadece senin elinde ancak formatla kalkar.. emin ol çok ii bi program arastır ögrenirsin zaten
cemresu baktım internetten.ben bu programı satın mı alıcam ?deneme sürümünü yüklesem yeterli olur mu?nolur yardım et arkadaşım benim bu işi çözmem lazım....
anım keylogger'ı indir internetten. Bilgisayaraa kaydet. Ama tüm işlemler bittikten sonra bilgisayarın masaüstünü kontrol et, masaüstünde '007 İNSTALL' var, onu silmeyi unutma da eşin ne olduğunu anlamasın...
Ya hepsine tamam da, sen girmişsindir demiş ya, pessss yaa pesss.
Çok afedersin arkadaşım ama inan bana ciddi gülme geldi okuyunca.
Sen girmişsindir ne demek ya, hayır atıyosun bari destekli at...ne diyecektin?
"Evet hayatım, ben girdim, karşı cinsi denedim baktım bi halt olmuyo, bi de kendi cinsimi deneyeyim dedim"
tööbe töööbeee...
anım keylogger'ı indir internetten. Bilgisayaraa kaydet. Ama tüm işlemler bittikten sonra bilgisayarın masaüstünü kontrol et, masaüstünde '007 İNSTALL' var, onu silmeyi unutma da eşin ne olduğunu anlamasın...
benim eşimde hayatta dokunmuyor pcye adam bıkmış evde görmek bile istemiyor işi geregi akşama kadar bilgisayar başında bende otursun biraz gezsin nette istiyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?