Sanal yoldan aldatılıyorum

teşekkür ederim canım araştırdım biraz bu dediğini .bir arkadaşta keyloggeri önerdi. bakıcam artık.yok ben bu işi çözecem .hırs yaptım

tmm cnm çözde için rahatlasın yüzüne vur yaptığı terbiyesizliği bide senin üstüne atıyo ama kanıtlasanda yapmış yapacağını allah akıl fikir versin çolluk çocuk sahibi adamın ne işi olur yaaa pes...

anım keylogger'ı indir internetten. Bilgisayaraa kaydet. Ama tüm işlemler bittikten sonra bilgisayarın masaüstünü kontrol et, masaüstünde '007 İNSTALL' var, onu silmeyi unutma da eşin ne olduğunu anlamasın...

Ay be adam bari yaptın kabul et, böyle uyduruk saçma sebeplere kim inanır
Allah yardımcın olsun canım...
Hayırlısı olsun... Kocana akıl fikir versin inşaallah, amin...

:teselli: :teselli: erkekler işteeeeeee dıyecek bısey yok hepsının ıcınde var bı seytanlık.... :jeyyar:
sen takıpcı ol suan sonra ............. :mymeka: klava: klava:

gün geçmiyorki tvde internet yüzünden yuvası dağılan aile haberleri çıkmasın.malesef evlerimizde fitne kutusu tutuyoruz tabiki iyi yönlerede kullanılabilir fakat biz insanoğlu herşeyi kötüleştirmeyi bir şekilde beceriyoruz.sizin duruma gelince eşin durumu toparlamaya çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış.bu durumda net tavrını koy ben aynısını yapsam nasıl olur? de bakalım o zaman tepkisi nasıl olacak

evet indnde yüklersin ama deneme sürümü yani 15 dak kayıt yapıyor onun için lisanslı aldemistim... neyse ben site kayıtlarını buldum ama çok zor oldu :) allahtan korktugum sey yoktu 3 ay ankarada kaldımda merak ettim ne şler yaptı die:) chat msn vs yoktu ama bol bol uygunsuz site vardı şoke oldum çünki izlemeyen biridir kendisi ama 3 ay uzak olunca normal gördüm...

benim eşimde hayatta dokunmuyor pcye adam bıkmış evde görmek bile istemiyor işi geregi akşama kadar bilgisayar başında bende otursun biraz gezsin nette istiyorum ama yok

Ya hepsine tamam da, sen girmişsindir demiş ya, pessss yaa pesss.
Çok afedersin arkadaşım ama inan bana ciddi gülme geldi okuyunca.
Sen girmişsindir ne demek ya, hayır atıyosun bari destekli at...ne diyecektin?

"Evet hayatım, ben girdim, karşı cinsi denedim baktım bi halt olmuyo, bi de kendi cinsimi deneyeyim dedim"

tööbe töööbeee...

Beni en çok delirten de o olduya zaten. ben girmişim .gerçekten töbeeeeeee töbeeeee yani....ama soracamben ona bunun hesabınıklava:

senin adamdada kusura bakma cnm ama ne pişkinlik varmış yap yap sonra geç pişkin pişkin birde inkar et suçu üzerine yıkacak ne çocuk kalsın ne eş... az kalsın seni suçlu çıkaracakmış... azcık saf olsan suçu üzerine yıkar bide özür diletirdi sanırım bu adam... böyle adamlara pesssss diyorum başkada birşey diyemiyorum... pcnin suçu yok suç adamda D

anım keylogger'ı indir internetten. Bilgisayaraa kaydet. Ama tüm işlemler bittikten sonra bilgisayarın masaüstünü kontrol et, masaüstünde '007 İNSTALL' var, onu silmeyi unutma da eşin ne olduğunu anlamasın...

bernice ben denedim bu keylooggeri indirmeyi ama olmadı hata raporu veriyor.virüs programını devre dışı bırakın diyor ama ben yapamadım ondan mı yüklenmedi acaba?:uhm:biz de AVG virüs programı var nasıl devre dışı bırakılıyor biliyormusun ya da bilen var mı

benim eşimde hayatta dokunmuyor pcye adam bıkmış evde görmek bile istemiyor işi geregi akşama kadar bilgisayar başında bende otursun biraz gezsin nette istiyorum ama yok

aynen benimkide eskiden uzmanlığı bilgisayardı öyle bıkmışki göresim gelmiyor diyor...
nereye oturmaya gitsek ya birader şu bizim pc ye bi bakıver sen anlıyosun diyolar benimkinin surat değişiyor...
internetide bana hediye almıştı ilk evlendiğimiz günlerde sositososito
bilgisayar bozulduğunda bi gelip bakıyo o kadar :)
hatta ben bazen bilgisayar odasının önünden geçerken laf atıyorum "hooop bilgisayarıma dokunma" diye:jeyyar:
aman ben olmuşum bilgisayar napayım bilgisayarı diyo....yasakkelime
çok şükür yarebbiiim:Saruboceq:

hyr yaniii bu erkekler cidden çok salak varlıklar bide akıllıyız die övünmüolarmı insanı daha çok hasta ediolar...
daha bugün 18.00 itibariyle aptal sevgiliminn facebook unda bi hatun kişiyle mesalaşmalarını yakaladım....
nasıl mıı???

efenim şöyleki...benim salak sevgilimmm saf sevgilim zamanında bana ait olan benim şahsi bilgisayarımdan facebook sitesine ziyarette bulunmuş ve benim bilgisayarımda sevgilimin facebook a girmek için kullandığı şifresini kaydetmiş.... basiretim bağlandı...girdim baktımm....kim olsa bakardı!!!!
daha bir kızla yeni mesajlaşılmışş....listeye eklenmiş....

kızdan bir mesaj... merhaba tanışıyormuyuzz???
benimkisi; merhaba.tanışmıyoruz ama tanışmayo çok isterim gerçekten....
......SABAHTAN BERİ FACEBOOK BAŞINDA BEKLİORUM AMA KIZDANNN MSJJJ YOKK!!!!! AZCIK MUHABBETİ İLERLETSELER TELEFONLARINI FALAN ALIP VERİCEKLERDİR MUTLAKA BİRBİRLERİNE...YADA BİRYERLER BULUŞMAK İÇİN SÖZLEŞİCEKLERDİR....nitekim BENDE ONLARI BASICAMM!!!!

ama kızdan mesaj gelmedi henüz!!! sabahtan beri bekliorum..... beklesemmmiii.....yoksa sabaha yada bi kaç güne kdr sevgilime postayı koysammmıı...... napıcam benn uff!!!

yuh yani artık pes diyorum bu erkekler kendilerini çokmu akıllı sanıyolar sen en iyisi biraz bekle canım bakalım neler olcak ama anlayamadım eski sevgilinmi yoksa hala berabermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…