- Konu Sahibi yaxsxama sebebim
-
yuh yani artık pes diyorum bu erkekler kendilerini çokmu akıllı sanıyolar sen en iyisi biraz bekle canım bakalım neler olcak ama anlayamadım eski sevgilinmi yoksa hala berabermisiniz
canım benim de 3bucuk yıllık bır beraberlıgım var.ben de erkek arkadasımın ona benzer seylerını yakaladım msnıne o sıtelerden bırınden maıl gelmıstı ordan gırdım diğer butun kayıt oldugu siteleri buldum(şifrelerini hep aynı koymuş)ağlayarak aradım niye yaptın böyle seyler yakıstı mı sana diye...bitti dedim kapattım telefonu...neyse onun uğrasları ve okadar yıllık ılıskının hatrına "sadece onu evlılıge kadar denemek amacıyla"başladım tekrar ılıskıye....ah be ablacım eski sevgilim falan değil şu anki sevgilim kendisii.... 4 senelik bi beraberliğimiz var...:uhm::uhm::uhm::uhm:
hyr yaniii bu erkekler cidden çok salak varlıklar bide akıllıyız die övünmüolarmı insanı daha çok hasta ediolar...
daha bugün 18.00 itibariyle aptal sevgiliminn facebook unda bi hatun kişiyle mesalaşmalarını yakaladım....
nasıl mıı???
efenim şöyleki...benim salak sevgilimmm saf sevgilim zamanında bana ait olan benim şahsi bilgisayarımdan facebook sitesine ziyarette bulunmuş ve benim bilgisayarımda sevgilimin facebook a girmek için kullandığı şifresini kaydetmiş.... basiretim bağlandı...girdim baktımm....kim olsa bakardı!!!!
daha bir kızla yeni mesajlaşılmışş....listeye eklenmiş....
kızdan bir mesaj... merhaba tanışıyormuyuzz???
benimkisi; merhaba.tanışmıyoruz ama tanışmayo çok isterim gerçekten....
......SABAHTAN BERİ FACEBOOK BAŞINDA BEKLİORUM AMA KIZDANNN MSJJJ YOKK!!!!! AZCIK MUHABBETİ İLERLETSELER TELEFONLARINI FALAN ALIP VERİCEKLERDİR MUTLAKA BİRBİRLERİNE...YADA BİRYERLER BULUŞMAK İÇİN SÖZLEŞİCEKLERDİR....nitekim BENDE ONLARI BASICAMM!!!!
ama kızdan mesaj gelmedi henüz!!! sabahtan beri bekliorum..... beklesemmmiii.....yoksa sabaha yada bi kaç güne kdr sevgilime postayı koysammmıı...... napıcam benn uff!!!
Nereden bulupta bu konuyu yorum yazdınız?Bide adam akıllı sebep bulsalar.
Sonraki sayfa yazıyor ya altta ona tiklarken 4binlere gitmisim tarihe bakmadan yorum yaptım. Utandım yaaNereden bulupta bu konuyu yorum yazdınız?
Sonraki sayfa yazıyor ya altta ona tiklarken 4binlere gitmisim tarihe bakmadan yorum yaptım. Utandım yaa
Utanma kız insanlık hali.
O değil de 9 yılda bizim kadın milleti amma cazgırlaşmış. Boşan da boşan, boşan da boşan
Eskiden boşanma oranı neden düşükmüş şimdi daha iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?