Sanal yoldan aldatılıyorum

yuh yani artık pes diyorum bu erkekler kendilerini çokmu akıllı sanıyolar sen en iyisi biraz bekle canım bakalım neler olcak ama anlayamadım eski sevgilinmi yoksa hala berabermisiniz

ah be ablacım eski sevgilim falan değil şu anki sevgilim kendisii.... 4 senelik bi beraberliğimiz var...:uhm::uhm::uhm::uhm:

bende bs yı alt ust ederdım bu yuzden az bucuk bu tur olaylar yasadım cok oldu ama acı cektırdım bol bol hala da hatırlatırım aklıma geldıkce bs ne gırıorum arada dedım:jeyyar: urkuttum ııce bsyı ondan cok bılıorum:CüvCüv: ohh ıı yapıorum bırakıverırım walla göze alıosa yapsın.neyse iiyiz simdi cok sukur:içelim:sen kapat vırus progrmını indir bişy olmaz exe olduu ıcın vırus olarak gorunuo.sağ tıklayıp devre dısı bırak

ay dicek bişi bulamıyorum ne sapık oldu bu erkeler...ya canım bir program var bi zamnlar bende meraktan yüklemiştim pc çalıştıkça .. sürekli pc ekran görünümü fotosunu çekiyo yani msn olsun yada sitelerde ne yazdığını dahi okuyorsun nette araştır bulabilirsin belki casus deniyodu heralde aradan çok zamn geçti ismini hatırlayamadım ama senin işini görürdü bu ..

ah be ablacım eski sevgilim falan değil şu anki sevgilim kendisii.... 4 senelik bi beraberliğimiz var...:uhm::uhm::uhm::uhm:
canım benim de 3bucuk yıllık bır beraberlıgım var.ben de erkek arkadasımın ona benzer seylerını yakaladım msnıne o sıtelerden bırınden maıl gelmıstı ordan gırdım diğer butun kayıt oldugu siteleri buldum(şifrelerini hep aynı koymuş)ağlayarak aradım niye yaptın böyle seyler yakıstı mı sana diye...bitti dedim kapattım telefonu...neyse onun uğrasları ve okadar yıllık ılıskının hatrına "sadece onu evlılıge kadar denemek amacıyla"başladım tekrar ılıskıye....
güvenın yıkılıyo tabı kı ama yenılenmıyo da değil.zamanla o kendıne daha cok dıkkat eder ve senı kaybetmekten korkarak öyle seylere kalkısmazsa daha bıle mutlu olursun.ben şimdi çok mutluyum çunku eskısınden daha bağlı bana daha dikkat edıyo herseye bence sevgısıne güvenıyosan birkerelık affetmeye değer...(tabi ona karsı bunu asla kucumseme cok önemsedıgını, yaralandıgını ve bu affın son oldugunu belırt)
tecrübemden yararlanarak tavsıyede bulunayım dedım yıne de sen bılırsın canım... moralını bozma ALLAH yardımcın olsun :teselli:

arkadaşlar konu sahibinin konusu 9.ayda açılmış. ama yukarıdaki mini minicik arkadaş kendi konusunu buraya yazınca konu yeniden canlanmış.

ya yapıp yapıp bide kabul etmiyorlar ya o daha sinir bozucu bence
çok şükür böyle bişeyini görmedim eşimin
herşeye katlanırım belki ama o arkadaşlık siteleri chat asla

İnternetteki kötü siteler arkadaşlık chat siteleri kalksa sadece bilgi edinebileceğimiz siteler olsa ne olur yaa.Bu sanal aldatma chat arkadaşlık sitelerinden bir sürü yuva yıkılıyo.Gerçi bu arkadaşlık chat veya kötü sitelere girmeyen erkeklerde var ama giren sayısı daha fazla sanırım.
Bu aldatma yazılarını okuduktan sonra insanın kimseye güvenesi gelmiyo :1no2:

ay bunlar iyice zavalli oldu ya sen girmissin demis yuh yani hakikaten bu erkekler aslinda cok zavalli varliklar aciklamalarina bakinca esine kizamiyorum aciyorum akilli kadin olup boyle adamlarla evlilik zor vallahi guzel kardesim bunu onun burnundan fitil fitil getir dogdugu gune lanet etsin o sanal cicekleri gonderdigide insallah onu keklemis erkeklerdir ya hangi guzel akli basinda kadin o siteye resim koyup erkek ararki zavalli erkeklerde yutar

Sonraki sayfa yazıyor ya altta ona tiklarken 4binlere gitmisim tarihe bakmadan yorum yaptım. Utandım yaa

Utanma kız insanlık hali.

O değil de 9 yılda bizim kadın milleti amma cazgırlaşmış. Boşan da boşan, boşan da boşan
Eskiden boşanma oranı neden düşükmüş şimdi daha iyi anlıyorum.

Utanma kız insanlık hali.

O değil de 9 yılda bizim kadın milleti amma cazgırlaşmış. Boşan da boşan, boşan da boşan
Eskiden boşanma oranı neden düşükmüş şimdi daha iyi anlıyorum.
ekonomik özgürlük filan ele alınınca boşanma oranı artıyor tabi. Eskiler biz nasıl sabrettikdiyor ama eminim günümüz şartları onlarda olsaydı yine aynı oranda olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…