Sanalda vefaszlk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Gerçek hayatta vefasızlık nankörlük hayalkırıklığı yaşadığımız zaman ne kadar çok üzülür kırılırız insanlara güven kalmadığını düşünürüz
ya sanalda buradada aynı duyğuyu yaşıyormuyuz yada reeldeki ğibi fazla can acıtmıyormu
başınıza ğaldiyse lütfen paylaşalım

vallahı burda sevdıgım cok degerlı dostlarım var..
bırısyle bı yanlıs anlasılma yasadık ve okadar uzuldumkı uzuntuden reflum canlandı gerı serumlar yedım ben kıme nasıl davranıyosam osekıldede saygı beklerım..
vefasızlık yapıyosun benı unuttun dıyenler oncelıkle kendılerıne bakmalıdır dıyorum..

o kadar takmayın buraları. sanal ve vefa? aynı cümlede ikisini kullanmanız bile yeterince tuhaf.

Çok bir vefa beklemem doğrusu.
Kafa dağıtmak için var olduğunu düşünüyorum sanal dünyanın.
E günlük hayat gibi stres yapmaya da gerek duymuyorum.

poff pofff

gerçek hayatta yeterince yaşanıyor

bir de buradakiler takılırsa kafaya

işimiz var

poff pofff

gerçek hayatta yeterince yaşanıyor

bir de buradakiler takılırsa kafaya

işimiz var

haklısın aslında çok beklentilerimiz olmazsa zaten hayalkırıkllığıda olmaz değilmi

sanal da böyle vefa duyguları felan olabilceğini sanmıyorum....tamam bişeyler paylaşıyoruz konuşuyoruz
bi çok kişi burada arkadaş oluyor ama ben vefanın sağlam ve gerçek olduğuna inanmıyorum....
başlı başına internet denen şey zaten düzgün ve yerinde kullanmadığın an tehlikeye dönüşüyor...
herşey kişininin elindedir güvenip güvenmemek ve temkinli davranmak....reelde bile güvensizlikler kol gezerken sanal ortam da güven,vefa biraz zor...

sanal ve vefa bunlar bırbırının dusmanı bence. Sanalda ınsanlar bırbırıne yalan atmaktan vefayı akıllarına nerden getırecekler

Az insan ,çok huzur... kaydirigubbakcemile5
Bu lafı prensip haline getirirsek ister sanal alemde olsun,isterse gerçek hayatta hayal kırıklıklarımız çok az olacaktır.Yaklaşık olarak 3 yıldır burdayım az ,ama öz arkadaşlarım oldu.Ne hayal kırıklığına uğradım, ne de başka olumsuz bir durumla karşılaştım.
Gelip geçici yorumlar,fesatlıklar,kinler o yüzden beni bağlamıyor burada.Onlar da sebep olan kişiler gibi gelip geçici,diyorum. :hulya:

vefa mı...
o dediğin istanbulda bir semt değil mi....

sanal adı üstünde gerçek olmayan . Sanalda yapılan hiçbişeyin gerçeklik boyutu yoktur . Hep bir eksik bir yanlış , olduğundan farklı görünme vardır . Sanaldan birisiyle arkadaşlık kurmuyorum ben kendi adıma olsa bile de hayatımda bir yere koyup sabitleyip tutmam sadece adı cismi olur hep bi mesafe olur bu yüzden de vefa beklemem

benim kk da birebir mesajlaştığım ve konuştuğum kimse yok.
sonuçta sanal alem burası, çoğu insan kendi gibi değilde olmak istediği insan gibi davranıyor.
yüzyüze görüştüklerimiz bile vefasız çıkıyorken , klavyeden görüştüklerimiz mi vefalı çıkacak??

sanalda sorumluluğun olmuyo yani, arkadaş sorumluluğu zaten bu sorumluluk olmadığı için millet nette takılıyo, yani "vefasızlık" kelimesiyle "sanal alem" pek bağdaşan cümleler değil bence

sonuçta sanaldaki insanlar da aslında gerçek değil mi?
gerçekte hayatta vefasızlık nasıl varsa sanalda da var..
burada birkaç tuşa baktığı için iş, daha fazla olduğu aşikar..

sanalda benim için çok gerçek.
saçma gelecek belki ama...
KK'dan tanıştığım ve dostum diyebileceğim en az üç kişi tanıyorum.
başım sıkıştığında aradığım, başları sıkıştığında beni arayan,
birlikte eğlendiğimiz,
bir seneden fazladır görüştüğümüz insanlar.
çok şükür bi vefasızlıkları ile karşılaşmadım, (çok da güveniyorum ,karşılaşmam diyebilirim rahatlıkla.)

bana gerçek hayatta tanıdığım arkadaşım destek olmazken,
bu gece seni üzecek bir şey olursa sabaha Ankara'dayım diyen, Konya'da oturan bir arkadaşım var mesela benim.sanalda tanıştığım.

taktığım filan yok
sadece yaşadnızmı böyle bi durum diye merak ettim

size değil kar'a sölemiştim zaten. hastaneye kaldırıldım demiş, o yüzden fazla takmayın buraları dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…