- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Çocuk var korkuyoruz7çok sinirli biri abim kötü şeyler olurLutfen abinize bunu bildirin heleki henuz cocuk yoksa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk var korkuyoruz7çok sinirli biri abim kötü şeyler olurLutfen abinize bunu bildirin heleki henuz cocuk yoksa...
Haberi yok hiçbir şeydrn ondan asla beklemezAbin saf sanırım![]()
Valla ozaman bekleyin iyice boynuzu uzanin cila atarsiniz nedimkii.. abinizde olsa empati kurun aileniz aldatildiginizi bilse sizden saklasa ne yapardiniz?Çocuk var korkuyoruz7çok sinirli biri abim kötü şeyler olur
Saf geçinenden korkucaksın. Okul değilGörünürde çok saf temiz birine benziyordu bu bayan ilkokul mezunu dört duvar arasında yetişmiş dünya görmemiş hiçbir arkdaşı sosyal ortamı yok
Bayanlatı engelliyor sadece erkekler ekili Tesettürlü kadın profili açık makyajlı amaç neAyrica lutfen goruntuleri ,actigi hesaplari ve yazismalari ekran goruntusu alin.. yarin obur gun bisi olursa ve inkar ederse siz zor durumda kalmayin goruntuler elinizde olsun..
Evet abim de öğretmenBen mi anlamadim? Siz ve kardesiniz bu durumu biliyorsunuz ama daha yengenize hesap sormadiniz? Insan en azindan bir tehtit eder abime söylerim felan diye...
Aldatmak midir bilemem, bana göre cok salakca yaptigi sey, bence piskolojisi cokta düzgün degil. Özgüven mi kazanmak istiyor, begenilmek felan mi...ne bilim, cocuk gibi geldi bana
Bunlar görücü usulü evlendi galiba?
Ilk okul mezunu diyorsunuz, asosyal, saf, sakin, alis verise bile cikamaz....yani abiniz böyle birini tercih etti?
hmmm???
Nasıl nasıl tanıştıklatını bilmiyorum bize hastanede demişti belji de nette buldu onuBen mi anlamadim? Siz ve kardesiniz bu durumu biliyorsunuz ama daha yengenize hesap sormadiniz? Insan en azindan bir tehtit eder abime söylerim felan diye...
Aldatmak midir bilemem, bana göre cok salakca yaptigi sey, bence piskolojisi cokta düzgün degil. Özgüven mi kazanmak istiyor, begenilmek felan mi...ne bilim, cocuk gibi geldi bana
Ilk okul mezunu diyorsunuz, asosyal, saf, sakin, alis verise bile cikamaz....yani abiniz böyle birini tercih etti?
hmmm???
Verdiği cevaplarla anladık geyik amaçlı ama neden abim dört dörtlük her şeyi ayağına geliyor şımarmış sanırım yeri gelir yemek yspmsz abim sorun etmezdi çok pssif asosyal kadın hiçbir yere misafirliğr gitmez misafir ağırlamayı da bilmrz fake hesap amaç neBaska bi erkegin resmini atip gorusun bakalim ne kadar ileri gidecek amaci geyik mi yoksa baska mi? Emin olunca abinize soylersiniz. Ya da yengenizle direk konusun
Gizli hesapla tehdit etti hesabı kapatmış yine açar ama defalarca kapatıp yeni hesap açıyorBen mi anlamadim? Siz ve kardesiniz bu durumu biliyorsunuz ama daha yengenize hesap sormadiniz? Insan en azindan bir tehtit eder abime söylerim felan diye...
hmmm???
Kendine sorun bakalim amaci neymisVerdiği cevaplarla anladık geyik amaçlı ama neden abim dört dörtlük her şeyi ayağına geliyor şımarmış sanırım yeri gelir yemek yspmsz abim sorun etmezdi çok pssif asosyal kadın hiçbir yere misafirliğr gitmez misafir ağırlamayı da bilmrz fake hesap amaç ne
Gizli hesapla tehdit etti hesabı kapatmış yine açar ama defalarca kapatıp yeni hesap açıyor