• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda yazışmak aldatma mıdır?

Tesettürlü ama profilde açık makyajlı

Kardeşim bunu işletti ama resmini yollamadı nerelimevli mi bekar mı olduğunu söylemedi. Sadece komik cevaplar vermiş hesapta sadece erkekler ekili

Ayrica lutfen goruntuleri ,actigi hesaplari ve yazismalari ekran goruntusu alin.. yarin obur gun bisi olursa ve inkar ederse siz zor durumda kalmayin goruntuler elinizde olsun..
Bayanlatı engelliyor sadece erkekler ekili Tesettürlü kadın profili açık makyajlı amaç ne

Amacı ne bunun lütfen kimseye güvenmeyin kimse asla yapmaz demeyin biz şoktayız o kadat temiz saf biriydi

Çok pasif kadın ondan bunu beklemiyordum düz yolda eğri yürüyen tarzdan

Ben mi anlamadim? Siz ve kardesiniz bu durumu biliyorsunuz ama daha yengenize hesap sormadiniz? Insan en azindan bir tehtit eder abime söylerim felan diye...
Aldatmak midir bilemem, bana göre cok salakca yaptigi sey, bence piskolojisi cokta düzgün degil. Özgüven mi kazanmak istiyor, begenilmek felan mi...ne bilim, cocuk gibi geldi bana
Bunlar görücü usulü evlendi galiba?
Ilk okul mezunu diyorsunuz, asosyal, saf, sakin, alis verise bile cikamaz....yani abiniz böyle birini tercih etti?
hmmm???

Baska bi erkegin resmini atip gorusun bakalim ne kadar ileri gidecek amaci geyik mi yoksa baska mi? Emin olunca abinize soylersiniz. Ya da yengenizle direk konusun

Ben mi anlamadim? Siz ve kardesiniz bu durumu biliyorsunuz ama daha yengenize hesap sormadiniz? Insan en azindan bir tehtit eder abime söylerim felan diye...
Aldatmak midir bilemem, bana göre cok salakca yaptigi sey, bence piskolojisi cokta düzgün degil. Özgüven mi kazanmak istiyor, begenilmek felan mi...ne bilim, cocuk gibi geldi bana
Ilk okul mezunu diyorsunuz, asosyal, saf, sakin, alis verise bile cikamaz....yani abiniz böyle birini tercih etti?
hmmm???
Evet abim de öğretmen

hmmm???
Nasıl nasıl tanıştıklatını bilmiyorum bize hastanede demişti belji de nette buldu onu

Baska bi erkegin resmini atip gorusun bakalim ne kadar ileri gidecek amaci geyik mi yoksa baska mi? Emin olunca abinize soylersiniz. Ya da yengenizle direk konusun
Verdiği cevaplarla anladık geyik amaçlı ama neden abim dört dörtlük her şeyi ayağına geliyor şımarmış sanırım yeri gelir yemek yspmsz abim sorun etmezdi çok pssif asosyal kadın hiçbir yere misafirliğr gitmez misafir ağırlamayı da bilmrz fake hesap amaç ne

hmmm???
Gizli hesapla tehdit etti hesabı kapatmış yine açar ama defalarca kapatıp yeni hesap açıyor

Verdiği cevaplarla anladık geyik amaçlı ama neden abim dört dörtlük her şeyi ayağına geliyor şımarmış sanırım yeri gelir yemek yspmsz abim sorun etmezdi çok pssif asosyal kadın hiçbir yere misafirliğr gitmez misafir ağırlamayı da bilmrz fake hesap amaç ne
Kendine sorun bakalim amaci neymis

Gizli hesapla tehdit etti hesabı kapatmış yine açar ama defalarca kapatıp yeni hesap açıyor

Acik acik konusun canim, daha neyi bekliyorsunuz ki? Madem abinize direk söyliyemiyorsunuz, ona bir kere bir göz dagi verin. Ne bilim ailene söylerim, abime söylerim...artik ise ne yariyorsa.

Back
X