• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda yazışmak aldatma mıdır?

Kafasinin bir tahtasi noksan galiba.
Çok salak ya misafire hoşgeldin bile demiyor bu kendini ezik hissediyır özgüven depolamak için ilgiyi yanlış yerde arıyor zavallı abim onu da çok temiz saf bulduğu için evlrndi bunları bilse

Acik acik konusun canim, daha neyi bekliyorsunuz ki? Madem abinize direk söyliyemiyorsunuz, ona bir kere bir göz dagi verin. Ne bilim ailene söylerim, abime söylerim...artik ise ne yariyorsa.
Artık gözümüzde bi değeri kalmadı çocuk gibi ya evli çocuklu evinle ilgilen kocana yemek hazırla çocucuğuna bak Tesettürlü kadın açık makyajlı foto bunun amacı ne mutsuzsan boşan

Çok salak ya misafire hoşgeldin bile demiyor bu kendini ezik hissediyır özgüven depolamak için ilgiyi yanlış yerde arıyor zavallı abim onu da çok temiz saf bulduğu için evlrndi bunları bilse

Birde cocuk var demi? Ya kusura bakma ama ben bu bütün "hikayeyi" tuhaf buldum. Abin hic bir seyin farkinda degil...bence umrunda degil ve ilginmiyor esiyle.
Tabi bu demek degildir kadinin yaptigi dogru ama kadin daha kendisi cocuk beyinli ve cocuk büyütüyor. Her firsatta da elinde tel, baska kimseyle konusmuyor
Nasil bir hayat bu yahu?

Görünürde çok saf temiz birine benziyordu bu bayan ilkokul mezunu dört duvar arasında yetişmiş dünya görmemiş hiçbir arkdaşı sosyal ortamı yok
Böyleleri sizi ayakta uyutur emin olun. Aslında saf falan değiller. Saf rolü oynuyorlar ki kimse onlardan şüphelenmesin. Siz bile “aslında öyle biri değil “ diye yazmışsınız. Sizin gördüğünüz gerçek yüzü değil. Yolunu bulunca adamlarla buluşur bile. Yalnız siz çok sakinsiniz. Ben olsam kıyameti koparırdım valla. Abimi geçtim tüm sülalede rezil ederdim. Aldatan erkek de olsa kadın da olsa asla affı yoktur.

Kardeşim demiş ki fotodaki sen misin falan o demiş ki evet sen de kendi fotonu at bi de kapalı profilde açık foto kullanıyor evli nerde olduğunu falan söylemiyor sadece normal komik sohbet
Ilerleyen zamanda onlarıda konuşur. Eğer sohbet devam ederse. Sonunu iyi görmedim.

Bence abine söyle durumu oldugu gibi abartmadan ne gorduyseniz. O karar versin neyin ne olduguna. Bana cok saglikli gelmedi yengeniz. Piskolojik sorunu var gibi.

fake hesap yasalarimiza göre SUÇTUR. Fake hesaptan bi erkekle yazismak basli basina bosanma nedenidir bu kadini evine esine cocuklarina bakmiyor sanal ortamda insanlarla yazisiyor amaci belli degil diyr sikayet ederseniz direk ceza alir cunku bi cok dolandoricilik terör v.s olaylar sanaldan yapiliyor hic suc islememis olmasi fake hesabi hakli cikarmaz ayrica aldatmaya meyilli bi kadin coook belli

Yapan kesin yengeniz mi yani
emin misiniz? Resmini kullaniyo olmasin biri ne bilim böyle kendi resmiyle açık açık yapicak cesareti nerden bulmus abine söylesen bisey fln yapar mi bilemedim ki iki ucu pisliko_O

hiç normal erkek arkadaşı olmadığı için ve bundan sonra da olamayacağı için bence bir erkekle herhangi bir şey konuşmanın nasıl olduğunu merak ediyordur. onlara komik cevaplar vererek işletince bi nevi hıncını da alıyor olabilir. aşk, cinsellik konuşulmuyorsa bence aldatma sayılmaz. fakat erkeklerle konuşmaktan hoşlanmaya başlarsa ve bunun kolay bir yolu olduğunu anlarsa cinsellik konuşmaya da başlayabilir. siz bunu güzelce uyarın. cahil ve yaptıklarının sonuçlarını kestiremeyecek biri bence.

Çok da asosyal bir bayan akşama kadar eve kapanır çocuğunu alıp markete bile gitmez ev hanımı ama bütün alışverişi abim yapıyor fırından ekmek almayı bile bilmez

Akıllı kadının yapacağı şey mi zaten. Rezillik resmen. Ben olsam saniye beklemez abime gösterirdim.

Kardeşim bunu işletti ama resmini yollamadı nerelimevli mi bekar mı olduğunu söylemedi. Sadece komik cevaplar vermiş hesapta sadece erkekler ekili
Kardesin seninle cekilmis bir fotosunu gondersin. Hicbir sey yazmasin. Yengenin etekleri tutusur o zaman, belki vazgecer bunlari yapmaktan.
Ayrica siz her actigi fake hesabi nereden biliyorsunuz? Kullanici adlarini bilmek gerekmiyor mu? Her hesap icin mail adresi almak gerekmiyor mu? Telefon elinde iken fake hesabin birini kapatip digerini actigini nereden biliyorsunuz? Nasil bu bilgilere ulasiyorsunuz?

Gizli hesapla tehdit etti hesabı kapatmış yine açar ama defalarca kapatıp yeni hesap açıyor
Nasil takip ediyosunuz kapatip actigi hesaplari? Telefonunu mu karistiriyorsunuz yengenizin? Anlamadigim nokta bu. Surekli diyorsunuz bi hesabi aciyor digerini kapiyor.. Yani ben 50 tane farkli hesap acsam benden baskasi nereden bilecek bu hesaplari? Eklemek icin kullanici ismini bilmek gerekmiyor mu? Elindeki telefonu ile neler yaptigini nereden ogreniyosunuz? Cok merak ettim dogrusu..

Ya ben bi keresinde sevgilim varken ingilizce chat sitesinde bi italyanla konusmustum.. askli meskli degil yani ingilizcem ne ara yeticek de konusma hemen ne ara ilerliycek de,normal how are you falan filan ... Ay siz gormeyin beni. Bilgisyari kapattiktan sonra gunlerce kendimi kotu hissettimm .. ona ihanet ettim resmen baska bi erkekle konusma ihtiyaci mi hissettim hayirdir niye konustum ki diye.. yani yengen baya araniyor bunu bilincli ve surekli yapiyorsa.. bi firsatini bulsa gercege de doker belki. Bir yapmaz 2yapmaz 3yapmaz sonra yapar. Niye devam ettiriyo ki yoksa. Hevesse bikac konusur birakirdi bence.

Kiz çocugu diye horozdan bile kaçırırsan böyle olur işte! Halbuki erkeklerle de normal bi iletişimi olsaydi böyle saçmalıklar yapmazdı. Abiniz ögrenmeli. Aleni bir aldatma bu bence. Boşansın ne yaparsa yapsın.
Yengeniz saf falan değil, sadece bastirilmis duygularinj 25 yasinda yasamaya firsat bulmus

Back
X