Sanalda yazışmak aldatma mıdır?

hemen günahını alma, belki de başkası açıyor hesapları yengenin fotosuyla? ha eğer o yapıyorsa evet aldatmadır bence. ben eşimin böyle bir şey yapmasını aldatma olarak değerlendiririm.
yargılamadan ve birine söylemeden önce iyice araştırın bence o mu başkası mı diye.

Ne saçmaladın sen şimdi yine?
Kasti olarak hesap açıp erkeklerle flörtleşmekle, çalıştığın yerde muhatap olmak aynı şeyler mi? Bu konuyla ne bağlantısı var bunun? Erkeklerle konuşmayı bile kötü görüyorsanız, bu sizin fikrinizin pisliğidir bence. Bir erkekle konuşmak illa onu arzulamak anlamına gelmez ya da o erkeğin sizi arzulayacağı anlamına gelmez. Dervişin fikri neyse zikri de odur.
Şu 18. yüzyıl düşüncelerinizden bir kurtulamadık gitti.

Varoş varoş yorumlar yapmasanız?

konuyla alakası olmayan bir yorum.

Tabii ki, aldatmadir))) Evli birinin internette erkekle mesajlasmasi ne zamandan aldatma sayilmiyo? Başlarda arkadas gibi konusurlar, sonra sevgili olurlar, sonra da kadin ailesini birakir o adama kacar ve ya gercek hayatta o erkekle sevgili olur, yillarca kocasina ihanet eder ...

Her canı sıkılan aynı şeyi yapmıyor sonuçta. Can sıkıntısına genelde gezip dolaşmak iyi gelir..

Dini yorumlar yasaktır, rica ediyorum lütfen, istirham ediyorum artık yani daha ne yapayım ne yazayım bilemedim, zor değil değil mi dini yorum yapmamak?
Kurallara biraz saygı lütfen.

Konu sahibi yengenizin yaptığı baştan sona yanlış abiniz yengenizle ilgilenmiyorda yengeniz ilgiyi başka erkeklerde arıyor olabilir mi?
Birde herkese aynı soruyu sorup duymuşsunuz amaci nedir normalde tesettürlü ama profilde açık ve makyajli diye. Burdakiler degil o soruyi soracağınız kişiler neden "yengenize" sormuyorsunuz? Harekete geçmek için neyi bekliyorsunuz?

Kızlar bebeğim küçük ağlıyor durmuyor hiç bütün yorumları tek tek okudum yenge hesapları kendi telefonunun üstüne açıyor bize de yeğenim haber verdi biz de Instagram kullamyrz yeğenim aktif

Dün ona gizli kimlikle meaaj attk hesabı silmş ama yeni hesap açmayacağı ne malum

Daha önce de birkaç defa fake hesap açmıştı bu sefer ondan şüphelendik işletme gereği duyduk diğer hesapları ciddiye almamştk bu hesapta özellikle sadece erkek takipçileri kabul etmş hiç bayan yok

Abime söylemedim çünkü olacaklardan bizi sorumlu tutarlardı

Yooook artık gerçekten böyle düşünen kadınlar var mı yaaa Aklınız fikriniz bunlara çalışıyor! Bütün erkekler bize bakıyor hepsi bizi arzuluyor sesimizden bile tahrik oluyor diye ortalıkta geziyorsunuz çok komiksiniz ya Bide kendinizi ne önemli zannediyosunuzdur aman allahııım

yalnız sen de iyi saçmalamışsın ama. kız flörtleşmiyormuş sadece muhabbet ediyormuş 13. yüzyıl düşüncelerinden kurtulamıyorsun yani

yok biz hiç öyle düşünmezdik. mini etek giydiğinde erkek hocalar tarafından sınıfına kadar takip edilen bir kadın bile öyle düşünmedi. ne var canım bir erkek bacaklarınız çok güzel deyip peşinizden geliyorsa. bunda kötülük görenin kalbi kötüdür. pistir. evet çok haklısınız

tabi ki aldatma.

Çok da asosyal bir bayan akşama kadar eve kapanır çocuğunu alıp markete bile gitmez ev hanımı ama bütün alışverişi abim yapıyor fırından ekmek almayı bile bilmez
ama sanal alemlere akıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…