- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Ne saçmaladın sen şimdi yine?aldatmadır diyen hanımlara bir sorum olacak, evli bir kadının iş yerinde markette okulda kursta yani normal hayatta karşılaştığı tanıdığı veya tanımadığı herhangi bir erkekle yüzyüze normal bir konuda konuşması muhabbet etmesi aldatmak mıdır?
benim eski okulumda erkek öğretmenler illaki kadın öğretmenlerin giydiklerini överlerdi. bazen asılırlardı ama modern bir profil çizdikleri için kadınlar sadece rahatsız olduklarıyla kalır kimseye şikayet edemezlerdi çünkü onlar da modernliğin gereklerinden birinin kocanın dışındaki erkeklere öcü gibi bakmamak onlarla da sohbet muhabbet etmek olduğunu düşünüyorlardı. başbaşa dışarda yemekler yenir birlikte dans edilirdi çünkü böyle şeyleri sorun etmek yobazlık olarak görülürdü.
bana kalırsa dinen zorunlu muhataplık dışında eşten başka erkeklerle konuşulması yanlıştır. peki size göre durum nedir?
bunu varoş kesim yapınca ahlaksız, modern kesim yapınca medeniyetin gereği olarak mı bakmalıyız?
aldatmadır diyen hanımlara bir sorum olacak, evli bir kadının iş yerinde markette okulda kursta yani normal hayatta karşılaştığı tanıdığı veya tanımadığı herhangi bir erkekle yüzyüze normal bir konuda konuşması muhabbet etmesi aldatmak mıdır?
benim eski okulumda erkek öğretmenler illaki kadın öğretmenlerin giydiklerini överlerdi. bazen asılırlardı ama modern bir profil çizdikleri için kadınlar sadece rahatsız olduklarıyla kalır kimseye şikayet edemezlerdi çünkü onlar da modernliğin gereklerinden birinin kocanın dışındaki erkeklere öcü gibi bakmamak onlarla da sohbet muhabbet etmek olduğunu düşünüyorlardı. başbaşa dışarda yemekler yenir birlikte dans edilirdi çünkü böyle şeyleri sorun etmek yobazlık olarak görülürdü.
bana kalırsa dinen zorunlu muhataplık dışında eşten başka erkeklerle konuşulması yanlıştır. peki size göre durum nedir?
bunu varoş kesim yapınca ahlaksız, modern kesim yapınca medeniyetin gereği olarak mı bakmalıyız?
konuyla alakası olmayan bir yorum.aldatmadır diyen hanımlara bir sorum olacak, evli bir kadının iş yerinde markette okulda kursta yani normal hayatta karşılaştığı tanıdığı veya tanımadığı herhangi bir erkekle yüzyüze normal bir konuda konuşması muhabbet etmesi aldatmak mıdır?
Konu sahibi yengenizin yaptığı baştan sona yanlış abiniz yengenizle ilgilenmiyorda yengeniz ilgiyi başka erkeklerde arıyor olabilir mi?Yengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
Abla bu nasil tatlı bi uyarıdır yaDini yorumlar yasaktır, rica ediyorum lütfen, istirham ediyorum artık yani daha ne yapayım ne yazayım bilemedim, zor değil değil mi dini yorum yapmamak?
Kurallara biraz saygı lütfen.
aldatmadır diyen hanımlara bir sorum olacak, evli bir kadının iş yerinde markette okulda kursta yani normal hayatta karşılaştığı tanıdığı veya tanımadığı herhangi bir erkekle yüzyüze normal bir konuda konuşması muhabbet etmesi aldatmak mıdır?
Ne saçmaladın sen şimdi yine?
Kasti olarak hesap açıp erkeklerle flörtleşmekle, çalıştığın yerde muhatap olmak aynı şeyler mi? Bu konuyla ne bağlantısı var bunun? Erkeklerle konuşmayı bile kötü görüyorsanız, bu sizin fikrinizin pisliğidir bence. Bir erkekle konuşmak illa onu arzulamak anlamına gelmez ya da o erkeğin sizi arzulayacağı anlamına gelmez. Dervişin fikri neyse zikri de odur.
Şu 18. yüzyıl düşüncelerinizden bir kurtulamadık gitti.
yok biz hiç öyle düşünmezdik. mini etek giydiğinde erkek hocalar tarafından sınıfına kadar takip edilen bir kadın bile öyle düşünmedi. ne var canım bir erkek bacaklarınız çok güzel deyip peşinizden geliyorsa. bunda kötülük görenin kalbi kötüdür. pistir. evet çok haklısınızYooook artık gerçekten böyle düşünen kadınlar var mı yaaaAklınız fikriniz bunlara çalışıyor! Bütün erkekler bize bakıyor hepsi bizi arzuluyor sesimizden bile tahrik oluyor diye ortalıkta geziyorsunuz çok komiksiniz ya Bide kendinizi ne önemli zannediyosunuzdur aman allahııım
tabi ki aldatma.Yengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
ama sanal alemlere akıyor .Çok da asosyal bir bayan akşama kadar eve kapanır çocuğunu alıp markete bile gitmez ev hanımı ama bütün alışverişi abim yapıyor fırından ekmek almayı bile bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?