- 8 Kasım 2020
- 12
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Selam6477437
-
Vazgeç kardesim sen bu aşktan. Beyni ile üreme organi yer degistirmis belli ki .Ahmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?
Öyle deme ablası, seviyorHiç buluşmadın ve sevgilin. Bravo
Ahmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?
seks yazmaya utanmıyorum neden utanayım bu tarz bi siteyede aynısını yazmıştım konu olarakta aşk ilişkilerini seçtim cinsellik seçmem gerekiyomuş seçmem içinde yüksek bir level olmam gerekiyodu forum silindi ve uyarı yedim bende aynı durum olmasın diye sansürledim utandığımı nerden çıkardınkiiseks yazmaya utanıyon ama karşılık veriyon iyiymiş..
bilmiyorsunuz heralde şimdiki evliliklerin bir kısmı sanaldan tanışma sevgiliklerin falan da öyle dalga geçmeye çalışmışsınız birde lol bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayınÖyle deme ablası, seviyor
Dalga geçmemiz için ortamı sen hazırlıyorsun. Tamam sev de bi kere gör de öyle sev oturması kalkması hali tavrı nasıl.bilmiyorsunuz heralde şimdiki evliliklerin bir kısmı sanaldan tanışma sevgiliklerin falan da öyle dalga geçmeye çalışmışsınız birde lol bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın
sen beni anlamadın galiba eskiden normaldi her konuyu konuşurduk şuan sadece cinsellik konuşmaya çalışıyor her zaman başka hiçbişey konuşmuyor ve evet ben sevgilimle evrim teorisini ve abd seçimlrrinide konuşmak istiyorum gayet normal bişey bu düşünceler yüzünden kadınlar cinsel obje olarak görülüyor.ne bekliyordun abd secimlerini konuşmayı mi?
evrim teorisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?