- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Selam6477437
-
ama şuana kadar buluşmadık
Adamın muhabbetini sevmiyorsunuz.seviyorumda
Kaç yaşındasın bilemiyorum ama belli ki küçüksün.. Şuana kadar buluşmadığın "sanaldaki sevgili" bi nasıl sevebildin ona şaşırdım.. Bence o sevmek değildir vakit geçirmek gibi birşeydir.. Ayrıca o Ahmet niyeti bozmuş aman diyeyim buluşmaya falan kalkarsınAhmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?
Tamam abla artık öyle yaparım.Dalga geçmemiz için ortamı sen hazırlıyorsun. Tamam sev de bi kere gör de öyle sev oturması kalkması hali tavrı nasıl.
Ahmet seni kokundan bulacak şimdiBu arada Seksi de ne diye sansürlersen .d SEKS SEKS SEKS huhuhuuuuuu
Form silinmesin diye bir sitede yazdım aynısını silindiBu arada Seksi de ne diye sansürlersen .d SEKS SEKS SEKS huhuhuuuuuu
Koca forum seks yazdın diye niye silinsin mxmxmxmxmxmxmx bu forumun bünyesinde neler gizli bir bilsenForm silinmesin diye bir sitede yazdım aynısını silindi
Aferin kızTamam abla artık öyle yaparım.
Ahmet beni bul da sana göstereyim hıyarı ay. Pardon seksi :)Ahmet seni kokundan bulacak şimdi
Belli bir noktadan sonra ateşi başına vurmuş. Maymundan mı geldik gorilden mi geldik, trump mı biden mı boş ver bana bir şey olmasın, sekz eyleyelim demiş.şuan sadece cinsellik konuşmaya
Kız dur burda Ahmet'i seven varAhmet beni bul da sana göstereyim hıyarı ay. Pardon seksi :)
kendisi 18 yaşında bende 18 e giricem 1 2 ay sonra kendisini uzun zamandır tanıyorum öyle biri değil bence saddce son hareketlerine anlam veremedim ysziyim dedim sapıklık gibi bir durum olursa çok rahatsoz edici şekilde engeli bssarımKaç yaşındasın bilemiyorum ama belli ki küçüksün.. Şuana kadar buluşmadığın "sanaldaki sevgili" bi nasıl sevebildin ona şaşırdım.. Bence o sevmek değildir vakit geçirmek gibi birşeydir.. Ayrıca o Ahmet niyeti bozmuş aman diyeyim buluşmaya falan kalkarsın
Şaka bi tarafa bence zaten çok lüzumsuz bir ilişki içerisndesin.. Bakalım da bu Ahmet senin tanıdığını sandığın Ahmet mi..?? Böyle sapıklar çok türedi bu ara.. Bak da evli barklı sapık pislik biri çıkmasın sonra.. Bas engeli gitsin..
Seks diyince gaza geldim. Tehlikeli saatlerdeyiz ben en iyisi uyuyayım .dddKız dur burda Ahmet'i seven var
Evliysen enişteye bi el atSeks diyince gaza geldim. Tehlikeli saatlerdeyiz ben en iyisi uyuyayım .ddd
Ya dur ama büyük aşklar böyle kolay bitemez. Neticede bir hukukunuz var. Zamanında evrim, seçimler üzerine konuşup sekzli konularda master yapmışsınız. Böyle kolay bitemez.kendisi 18 yaşında bende 18 e giricem 1 2 ay sonra kendisini uzun zamandır tanıyorum öyle biri değil bence saddce son hareketlerine anlam veremedim ysziyim dedim sapıklık gibi bir durum olursa çok rahatsoz edici şekilde engeli bssarım
çokmu komikEvliysen enişteye bi el at
evet lepsjslsnwlsjsosjossuısjsoskssYa dur ama büyük aşklar böyle kolay bitemez. Neticede bir hukukunuz var. Zamanında evrim, seçimler üzerine konuşup sekzli konularda master yapmışsınız. Böyle kolay bitemez.
Valla açtığın konu kadar komik değilçokmu komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?