Sanaldaki sevgilim sürekli s*ks muhabbeti açıyor

Kaç yaşındasın bilemiyorum ama belli ki küçüksün.. Şuana kadar buluşmadığın "sanaldaki sevgili" bi nasıl sevebildin ona şaşırdım.. Bence o sevmek değildir vakit geçirmek gibi birşeydir.. Ayrıca o Ahmet niyeti bozmuş aman diyeyim buluşmaya falan kalkarsın

Şaka bi tarafa bence zaten çok lüzumsuz bir ilişki içerisndesin.. Bakalım da bu Ahmet senin tanıdığını sandığın Ahmet mi..?? Böyle sapıklar çok türedi bu ara.. Bak da evli barklı sapık pislik biri çıkmasın sonra.. Bas engeli gitsin..

kendisi 18 yaşında bende 18 e giricem 1 2 ay sonra kendisini uzun zamandır tanıyorum öyle biri değil bence saddce son hareketlerine anlam veremedim ysziyim dedim sapıklık gibi bir durum olursa çok rahatsoz edici şekilde engeli bssarım

Ya dur ama büyük aşklar böyle kolay bitemez. Neticede bir hukukunuz var. Zamanında evrim, seçimler üzerine konuşup sekzli konularda master yapmışsınız. Böyle kolay bitemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…