- 8 Kasım 2020
- 12
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Selam6477437
-
bencedeValla açtığın konu kadar komik değil
haklısınİlişkiniz hem sosyal medya üzerinden başlamış hem de hiç buluşmamışsınız bile şimdiye kadar, muhtemelen yaşlar da küçük yani her türlü muhabbet oraya gelirdi ki zaten. Sevgilinize direkt sapık damgası vurmak yanlış olur ama siz istemediğiniz halde sürekli böyle bir konuşma açmaya çalışıyorsa bir daha düşünmeniz gerekir o kişi hakkında. Buradaki büyük ablalarım şimdi bana kızacak belki ama seks dediğimiz kavram bile internete taşınarak sexting olmuş günümüzde yani normal bir ilişkiniz olsa olabilir böyle şeyler fakat sizin durumunuzda sadece mesajlaşsanız bile ss alıp bununla sizi tehdit etme ihtimali var karşınızdaki kişiye güvenmemelisiniz hiçbir şekilde. Yargılamıyorum yanlış anlamayın ama gerçek hayatta hiç görmediğiniz birini sevme ihtimaliniz pek olmaz ki. Hoşlantıdır en fazla. Yani kendinize seviyorum o yüzden vazgeçemem gibi bir şart koşmayın.
o çok harika biri lütfen ahmet hakkında böyle yorumlar yapmayın gece gece sinirlerim bozuluyor kimse ahmeti sevmiyor bi twk ben seviyorum böyle dünya olmaz olsun.Adamın muhabbetini sevmiyorsunuz.
E hiç buluşmamışsınız.
Kokusunu, dokunuşunu, tavırlarını bilmiyorsunuz...
Nedir Ahmet'i sevme sebebiniz?
E biz de mi sevelim? Senin sanaldaki sevgilin o.bi twk ben seviyorum
Seviş benceAhmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?
Tanımadığın görmediğin birinin nesini seviyorsunAhmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?
Hi fakeo çok harika biri lütfen ahmet hakkında böyle yorumlar yapmayın gece gece sinirlerim bozuluyor kimse ahmeti sevmiyor bi twk ben seviyorum böyle dünya olmaz olsun.
kendisi 18 yaşında bende 18 e giricem 1 2 ay sonra kendisini uzun zamandır tanıyorum öyle biri değil bence saddce son hareketlerine anlam veremedim ysziyim dedim sapıklık gibi bir durum olursa çok rahatsoz edici şekilde engeli bssarım
Ayy bide bilmis bilmiş ahkam kesermisbilmiyorsunuz heralde şimdiki evliliklerin bir kısmı sanaldan tanışma sevgiliklerin falan da öyle dalga geçmeye çalışmışsınız birde lol bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın
Ay bu genc kizlar saniyor ki bunlar sapiklik yoo degil zaten durust davranmis cocuk. :))) evlenince direkt icraat zaten yani.Bastan cicekler dokup suprizler yapiyorlar evlenince de ay yok on sevismesiz sex yaptik yok beni sevmiyor artik..Anlayin erkeklerin bir cogu boyle sonuc odakli.Benimkide açardı öyle konular ben konuşmayınca da kavga ederdi benimle az sapık değilmiş yanidedim madem öyle gel len buraya dedim aldım bunu bastım nikahı şimdi sesi çıkmıyo
Öyle aslında ama o zaman beni de çok rahatsız etmişti aslında şimdi de konuşmayı sevmem öyle kendime yakıştıramıyorum, kötü bişey gibi kodlandığı için oturmuyo bi yerlerde ama birlikteyken fantezilere kadar gidiyo iş o ayrıAy bu genc kizlar saniyor ki bunlar sapiklik yoo degil zaten durust davranmis cocuk. :))) evlenince direkt icraat zaten yani.Bastan cicekler dokup suprizler yapiyorlar evlenince de ay yok on sevismesiz sex yaptik yok beni sevmiyor artik..Anlayin erkeklerin bir cogu boyle sonuc odakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?