Sanaldaki sevgilim sürekli s*ks muhabbeti açıyor

İlişkiniz hem sosyal medya üzerinden başlamış hem de hiç buluşmamışsınız bile şimdiye kadar, muhtemelen yaşlar da küçük yani her türlü muhabbet oraya gelirdi ki zaten. Sevgilinize direkt sapık damgası vurmak yanlış olur ama siz istemediğiniz halde sürekli böyle bir konuşma açmaya çalışıyorsa bir daha düşünmeniz gerekir o kişi hakkında. Buradaki büyük ablalarım şimdi bana kızacak belki ama seks dediğimiz kavram bile internete taşınarak sexting olmuş günümüzde yani normal bir ilişkiniz olsa olabilir böyle şeyler fakat sizin durumunuzda sadece mesajlaşsanız bile ss alıp bununla sizi tehdit etme ihtimali var karşınızdaki kişiye güvenmemelisiniz hiçbir şekilde. Yargılamıyorum yanlış anlamayın ama gerçek hayatta hiç görmediğiniz birini sevme ihtimaliniz pek olmaz ki. Hoşlantıdır en fazla. Yani kendinize seviyorum o yüzden vazgeçemem gibi bir şart koşmayın.

haklısın

Adamın muhabbetini sevmiyorsunuz.
E hiç buluşmamışsınız.
Kokusunu, dokunuşunu, tavırlarını bilmiyorsunuz...
Nedir Ahmet'i sevme sebebiniz?
o çok harika biri lütfen ahmet hakkında böyle yorumlar yapmayın gece gece sinirlerim bozuluyor kimse ahmeti sevmiyor bi twk ben seviyorum böyle dünya olmaz olsun.

Seviş bence

Arkadaşım adamın niyeti belli, daha hiç yüz yüze bile gelmemişsin ama seviyorsun. Ya bu denklemin mantıklı bir çözümü olabilir mi sence ?

Ama illa öğrenmek istiyorsan ahmetle seviş o seni terk edince burda konu açarsın o zaman da ona çözüm ararız...

Tanımadığın görmediğin birinin nesini seviyorsun

o çok harika biri lütfen ahmet hakkında böyle yorumlar yapmayın gece gece sinirlerim bozuluyor kimse ahmeti sevmiyor bi twk ben seviyorum böyle dünya olmaz olsun.
Hi fake

Çok başarısız bir kurgu olmuş. İşsizliğinden dolayı 10 üzerinden 1 veriyorum yine de. Bye

17 yaşında ne seksi ne sanal sevgililiği ya, ahmet kaç yaşında.
çocuk hukmundesin haberin var değil mi?

Gönder canım gönder çıplak resimlerini.sonra da şantaj yapsın sana..ağla dur bu bataktan nasıl çıkarım diye..

Sanaldaki sevgilim nedir ya şaka misiniz bırakın o sapığı

Adam 0900lü hatlara, eskort aramalarına dünya para bayilmadan telefonda boşalmanın yolunu bulmuş iste. Öncesinde sevgili olabilmek için iki güzel söz, bir iki yalan iltifat. Oldu bitti. Kombine telekız hazır . Hemi de masrafsız

bilmiyorsunuz heralde şimdiki evliliklerin bir kısmı sanaldan tanışma sevgiliklerin falan da öyle dalga geçmeye çalışmışsınız birde lol bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın
Ayy bide bilmis bilmiş ahkam kesermis
Evet sanaldan tanisip evlenenler var ama aylarca birbirlerini gormeden sevgili olmuyorlar cici kız. En kisa zamanda yüz yüze tanisip gorusuyorlar. Azicik aklini kullan yoksa bu kafayla çok zor.

Benimkide açardı öyle konular ben konuşmayınca da kavga ederdi benimle az sapık değilmiş yani dedim madem öyle gel len buraya dedim aldım bunu bastım nikahı şimdi sesi çıkmıyo

Benimkide açardı öyle konular ben konuşmayınca da kavga ederdi benimle az sapık değilmiş yani dedim madem öyle gel len buraya dedim aldım bunu bastım nikahı şimdi sesi çıkmıyo
Ay bu genc kizlar saniyor ki bunlar sapiklik yoo degil zaten durust davranmis cocuk. :))) evlenince direkt icraat zaten yani.Bastan cicekler dokup suprizler yapiyorlar evlenince de ay yok on sevismesiz sex yaptik yok beni sevmiyor artik..Anlayin erkeklerin bir cogu boyle sonuc odakli.

Öyle aslında ama o zaman beni de çok rahatsız etmişti aslında şimdi de konuşmayı sevmem öyle kendime yakıştıramıyorum, kötü bişey gibi kodlandığı için oturmuyo bi yerlerde ama birlikteyken fantezilere kadar gidiyo iş o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…