Sanaldan aşk

Esra deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
23
9
1
Arkadaşlar ben 8 ay önce bir düğün de biriyle tanıştım çok hoş çocuk zaten fakat be yeni birinden ayrılmıştım o da o yüzden pek fazla da umursamadım fakat geçen hafta fake bir hesap açtım onuda ekledim ilk 10 dk fake den yazdım sonra da itiraf ettim ben senden çok hoşlandım dedim ilk inanmadı ama sonra inanadı bir gün konuştuk ve ben hesabı dondurdum bir hafta sonra açtım bana msj attı ve konuşuyoruz ama beni hatırlamıyor bana saygı duyuyor o kadar kapris yapıyorum yine de huyuma gidiyor beni bir çok iyi tanıdı msj da bir tek adımı bilmiyor ve çok olumlu konuşuyor ne yapmalıyım güzel bir kızım fakat sivilce izlerim var ve çocuk çok yakışıklı

Karşısına çıksan da sana bakmaz seni hatırlamamış hadi baktı diyelim kaprislerini bir bir ödetir sana baştan diyeyim

Karşısına çıksan da sana bakmaz seni hatırlamamış hadi baktı diyelim kaprislerini bir bir ödetir sana baştan diyeyim
Icinden gorusmek geliyorsa sivilce vs. gibi seyleri kafana takma. Ama biraz daha olgun davranmani tavsiye ediyorum. Ortak tanidiklariniz kim?
B

Icinden gorusmek geliyorsa sivilce vs. gibi seyleri kafana takma. Ama biraz daha olgun davranmani tavsiye ediyorum. Ortak tanidiklariniz kim?
Şöyle en yakın arkadaşım ve o düğün de ve düğünden sonra da bizi çok yakıştırdılar hatta arkadaşım çok ısrar etti ama o zaman hazır değildim bu arada benim no make up ta gördü

Şöyle en yakın arkadaşım ve o düğün de ve düğünden sonra da bizi çok yakıştırdılar hatta arkadaşım çok ısrar etti ama o zaman hazır değildim bu arada benim no make up ta gördü
Kirpicik bana bir akıl ver birde bunu yaptığıma arkadaşlarım asla inanmaz onlara da anlatamıyorum

Anlamadım yaşınız kaç bilmiyorum fikir için soruyorum beni küçmsemeniz için değil adınızın hakkını veriyorsunuz
Çok mersi
Küçümsemiyorum ki yaşları merak ettim ona göre yorum yapıcam

Back
X