• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SANALDAN TANIŞIP EVLENMEYİ DÜŞÜNMEK

E haklı.
Daha tanımıyor etmiyor hırlı mısın hırsız mısın bilmiyor hemen nasıl evlilik lafları etsin?
Ben de 2 haftada beni sevdiğini söyleyip evlilik lafı açan birine güvenmezdim şahsen ve her yerden engellerdim
Ben iki haftada evlilik diyen birine olsa olsa deli herhalde derim 😂😂

Acı 😂😂
Bugüne kadar hiç gerçek bir ilişki yaşadın mı?
Cevabın evetse nasıl ayrılık yaşayabildin acaba çok merak ettim. İki haftadır konuştuğun biri için acı çekmen cidden normal değil.
Daha önceki ilişkilerde baya zor ayrıldım. Çok zor süreçler geçirdim zaten

Bütün düşünce ve nasihatlerinize açığım.

İki haftadır sanaldan konuştuğum biri var. Yaşı büyük olgun ferasetli biri. Tanışınca gerçekten dedim kaderimde ki kişi, hayal ettiğim kişi. Mesajlara geç dönmesi, evlenmeyi istediği halde benim kadar evliliği dile getirmemesi, akışına bırak demesi ve başka sebeplerden de ötürü bende güvensizlik oluşması sebebiyle benim triplerimi bahane ederek beni engelledi. Kaygılı bağlanan bir insanım. O yüzden çok fazla üzülüp ağlıyorum. Bende başka yerden yazdım beni bırakma lütfen kötüyüm yazdım. Belki de hiç dönüş yapmaz. Ama çok üzülüyorum elimde değil. Böyle durumlarda mantığımı kenara koyuyorum ve kalbimde ki acıyla hareket ediyorum. İki haftada ne bağlanması demeyin kafamda aradığım kişiyle bu kadar örtüşmesi ona çok bağlanmama sebep oldu. Kesin bu kişi dememe sebep oldu. O halde çok fazla konuşmadan hemen birbirimizi ciddi tanımamız gerektiğine inandım. Hep kaygılı bağlanan biriyim. Hayatımda insanların çıkması bende büyük çöküşe sebep oluyor. Özellikle evli ablalar bana yardımcı olursa sevinirim.
Ona değil de onun olmasını istediğin kişiye bağlanmışsın. Yani zihninde kurduğun kişiye bağlanmışsın aslında. Yani mesela olgun demişsin ama belli ki sadece yaş olarak, zihni olgun bir erkek konuştuğu kadını engellemez. 2 haftadan ilişki laçkalaşmış şimdiden gitme diye yalvardığın adamla 2. ayını, 2. yılını düşünsene çok yıpranırsın. Kaderindeki hayalindeki kişi seni doğrudan silebilecek biri mi yapma lütfen. Değerini fark et. Ayrıca erkekler kaybetmekten korkmadığı kadınla olmazlar. Bir erkeğe gitme beni bırakma dediğinde ya da onsuz olamayacağını hissettirdiğinde gitmek için yol aramaya başlar. Yeni insanlarla konuşmaya başla çivi çiviyi söker.

İki haftadır sanaldan konuştuğum biri var. Yaşı büyük olgun ferasetli biri. Tanışınca gerçekten dedim kaderimde ki kişi, hayal ettiğim kişi. Mesajlara geç dönmesi, evlenmeyi istediği halde benim kadar evliliği dile getirmemesi, akışına bırak demesi ve başka sebeplerden de ötürü bende güvensizlik oluşması sebebiyle benim triplerimi bahane ederek beni engelledi. Kaygılı bağlanan bir insanım. O yüzden çok fazla üzülüp ağlıyorum. Bende başka yerden yazdım beni bırakma lütfen kötüyüm yazdım. Belki de hiç dönüş yapmaz. Ama çok üzülüyorum elimde değil. Böyle durumlarda mantığımı kenara koyuyorum ve kalbimde ki acıyla hareket ediyorum. İki haftada ne bağlanması demeyin kafamda aradığım kişiyle bu kadar örtüşmesi ona çok bağlanmama sebep oldu. Kesin bu kişi dememe sebep oldu. O halde çok fazla konuşmadan hemen birbirimizi ciddi tanımamız gerektiğine inandım. Hep kaygılı bağlanan biriyim. Hayatımda insanların çıkması bende büyük çöküşe sebep oluyor. Özellikle evli ablalar bana yardımcı olursa sevinirim.

2 haftada ne ara evlenmeyi düşünür oldunuz? Bu kadar hızlı giderseniz yanlış kararlar vermeniz olasıdır.

Ona değil de onun olmasını istediğin kişiye bağlanmışsın. Yani zihninde kurduğun kişiye bağlanmışsın aslında. Yani mesela olgun demişsin ama belli ki sadece yaş olarak, zihni olgun bir erkek konuştuğu kadını engellemez. 2 haftadan ilişki laçkalaşmış şimdiden gitme diye yalvardığın adamla 2. ayını, 2. yılını düşünsene çok yıpranırsın. Kaderindeki hayalindeki kişi seni doğrudan silebilecek biri mi yapma lütfen. Değerini fark et. Ayrıca erkekler kaybetmekten korkmadığı kadınla olmazlar. Bir erkeğe gitme beni bırakma dediğinde ya da onsuz olamayacağını hissettirdiğinde gitmek için yol aramaya başlar. Yeni insanlarla konuşmaya başla çivi çiviyi söker.
Çok teşekkür ederim. Olayı objektif olarak ele alıp yorumladığın için. İlk dediğiniz şeye bende katılıyorum. Aslında bende ki sevgi değil zihnimin bir kandirmacası olabilir.

Dalga geçtiğin şey başına gelmeden ölmemeni temenni ediyorum.. :)
Belli ki ilişkilerinizde abartılı bir şekilde bağlanıyorsunuz. Burada millete beddualar edeceğinize bunu çözmeye çalışın. Bu şekilde doğru bir ilişki sürdürmeniz mümkün deği

2 hafta sanaldan tanışma ve evlilik ? Sana mantıklı geldi mi bunları yazarken. Rica ediyorum duygusal boşlukta konuştuğunuz her adama aşığım bağlandım sanmayın. Muhtemelen çocukluk travması olan veya baba sevgisi görmemiş bir bireysiniz. Sağlıklı bir düşünce değil çünkü. Ayrıca reelden tanışsanız bile 2 haftada neyin evliliği bu kadar kendinizi evlilik meraklısı gösterip kendinizi rezil etmeyin. Ayrıca kafamdakiyle örtüştü diyorsun millet yıllarca aynı yatağı paylaştığı insanı tanıyamıyor sen nerden tanıdın da senin için uygun olduğuna kanaat getirdin? Kendini bu kadar değersizleştirme rica ediyorum sevgiyi bu kadar da basitleştirmeyin

Ben de kesin bi sorunu var ve kendini bi an önce bana yamamaya çalışıyor diye düşünürdüm 😅
Daha fazla soruma yanıt vermeni istemiyorum. Başkalarının yorumlarını da alıp onlar üzerinden dalga geçmeni istemiyorum. Bana yardımcı olmak için burda değilsin.

Ben iki haftada evlilik diyen birine olsa olsa deli herhalde derim 😂😂
vallahi ben de “aaa manyak galiba” der kaçarım.

daha yüz yüze görüşmemişsiniz, sadece iki hafta olmuş. neyine nasıl güvendiniz bağlandınız? kaygılı bağlanmam var diyorsanız demek ki bir farkındalığınız da var. ben niye böyle anormalim diye düşünüp bir sonuca vardığınıza göre hala bir umut var demektir.

ya tedavi olun, ya bir süre sosyal medya, telefon vs. uzak durun. arkadaşlarınızla sosyalleşin, bi hobi edinin, kursa gidin. bu biraz da “işsizlikten” oluyor.

Çok teşekkür ederim. Olayı objektif olarak ele alıp yorumladığın için. İlk dediğiniz şeye bende katılıyorum. Aslında bende ki sevgi değil zihnimin bir kandirmacası olabilir.
Adama direkt siz evlenir miyiz diye mi sordunuz gerçekten.
Ay şok oldum ya.
Biz eşimle 27 yaşında tanıştık. 2,5 yıl sonra evlenmeyi düşündük. Bu zaman içinde de evliliği düşünmedik konuşmadık. İkinci haftada evlilik desem o da topuklardı, o bana söylese ben kaçardım. Normal mi Allah aşkına iki haftada evlilik. Ki sizinki bir de sanal ortam.

Belli ki ilişkilerinizde abartılı bir şekilde bağlanıyorsunuz. Burada millete beddualar edeceğinize bunu çözmeye çalışın. Bu şekilde doğru bir ilişki sürdürmeniz mümkün deği
O hanımefendinin yorumlarına bakın. Tek yaptığı dalga geçmek. İnsanın kınadığı şey başına gelmeden ölmez. Burda düşüncelerini paylaşmak ayrı kinayarak gülmek ayrı.

O hanımefendinin yorumlarına bakın. Tek yaptığı dalga geçmek. İnsanın kınadığı şey başına gelmeden ölmez. Burda düşüncelerini paylaşmak ayrı kinayarak gülmek ayrı.
Komik ama ben de önce şaşırdım sonra güldüm yani.
İki haftada biriyle evlilik düşünmek normal mi?

Hmmm o halde sende böyle saçma sapan bir şey yaşayan birini kınadın ve başına geldi öyle mi?

Çok ferasetli biriymiş gerçekten.Sizin için fark etmez 2 haftada bu kadar bağlandıysanız başka birine de hemen bağlanırsınız zaten.Erkek olsun da

Komik ama ben de önce şaşırdım sonra güldüm yani.
İki haftada biriyle evlilik düşünmek normal mi?
Adama direkt siz evlenir miyiz diye mi sordunuz gerçekten.
Ay şok oldum ya.
Biz eşimle 27 yaşında tanıştık. 2,5 yıl sonra evlenmeyi düşündük. Bu zaman içinde de evliliği düşünmedik konuşmadık. İkinci haftada evlilik desem o da topuklardı, o bana söylese ben kaçardım. Normal mi Allah aşkına iki haftada evlilik. Ki sizinki bir de sanal ortam.
Siz her karşı cinsle konuşmaya başladığınızda gönül eğlendirme amacıyla mi yaklaşıyorsunuz. Valla niyetiniz farklı ise ben bilemem. Ama ben konuşmaya başladığım kişi için sonu evlilik olmalı diyorum. Olmuyorsa vaktimi boşuna almasın diyorum. Bunu baştan söylüyorum. Gidip hemen Hadi evlenelim demiyorum tsbiki.

Back
X