• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SANALDAN TANIŞIP EVLENMEYİ DÜŞÜNMEK

Niyetim evlenmek için evlenmek değil aslında. Yani evlilik meraklısı biri olmadım hiçbir zmaan. Ama tanıştığım kişilerle sonunun evlilik olması gerektiğini düşünüyorum. Konuşmaya devam edip tanimaya çalışırken kendi kendimi yiyorum. Ya bununla sonu evlilik olmazsa, ya boşa vakit kaybedersem, ya beni kullanırsa vs diye. Bunlari sürekli düşünmem ve yansıtmam karşıda ki kişiyi yoruyor.
İşte bu düşünceler erkeği evlilikten soğutur.
Kaçan kovalanır yani bu hep böyle olmuştur. Diyelim ki biriyle sevgili oldun sonu evlilik değil ve ayrıldın. Nolacak ki? En fazla üzülürsün olur biter. Ama şu tavrında kiminle konuşursan konuş sonunun olacağı ya engel yemek ya da manyağın biriyle ömrünü heba etmek

Bütün düşünce ve nasihatlerinize açığım.

İki haftadır sanaldan konuştuğum biri var. Yaşı büyük olgun ferasetli biri. Tanışınca gerçekten dedim kaderimde ki kişi, hayal ettiğim kişi. Mesajlara geç dönmesi, evlenmeyi istediği halde benim kadar evliliği dile getirmemesi, akışına bırak demesi ve başka sebeplerden de ötürü bende güvensizlik oluşması sebebiyle benim triplerimi bahane ederek beni engelledi. Kaygılı bağlanan bir insanım. O yüzden çok fazla üzülüp ağlıyorum. Bende başka yerden yazdım beni bırakma lütfen kötüyüm yazdım. Belki de hiç dönüş yapmaz. Ama çok üzülüyorum elimde değil. Böyle durumlarda mantığımı kenara koyuyorum ve kalbimde ki acıyla hareket ediyorum. İki haftada ne bağlanması demeyin kafamda aradığım kişiyle bu kadar örtüşmesi ona çok bağlanmama sebep oldu. Kesin bu kişi dememe sebep oldu. O halde çok fazla konuşmadan hemen birbirimizi ciddi tanımamız gerektiğine inandım. Hep kaygılı bağlanan biriyim. Hayatımda insanların çıkması bende büyük çöküşe sebep oluyor. Özellikle evli ablalar bana yardımcı olursa sevinirim.
Bence tazminat davası aç, seni umutlandırmış sonra da hayallerini yıkmış. Bunun bir bedeli olmalı.

Eğlenmeye devam edin. Evlilik düşünmeyen bir kadınla bir erkeğin nasıl ve ne için eglenebilecegini hepimiz biliyoruz. Ve o kadını nasıl bir kefeye koyacağınıda. Bu kadar hafif kadın olmamak gerek. Ben konuştuğum gibi biriyle sonunun evlilik olmasını düşündüm. Şimdi halime şükrediyorum. Dünyada neler varmış bee🤣🤣
Hafif dedigin kadin 10 yillik evli agir dedigin sen iki haftada Al beni al al beni al herif tak topuk

Suanki evliliğinden bahsetmedim zaten. Önceden eğlendiğim kişiler dedin ya onlardan bahsediyorum. Umarım eşine de eski eğlenceleri anlamışsındır. Hani güya iyi tanımak vs diyorsunuz ya, sizi de iyi tanıması gerek😉
Bak sanaldan hemen tanıdığını sanıyorsun beni de tanıdın iki dakikada 😂😂
İnsanlar evlenilecek eğlenilecek diye ayrılmaz evladım. Bunlar ucuz erkek sözleri.
Biraz akıl biraz

İşte bu düşünceler erkeği evlilikten soğutur.
Kaçan kovalanır yani bu hep böyle olmuştur. Diyelim ki biriyle sevgili oldun sonu evlilik değil ve ayrıldın. Nolacak ki? En fazla üzülürsün olur biter. Ama şu tavrında kiminle konuşursan konuş sonunun olacağı ya engel yemek ya da manyağın biriyle ömrünü heba etmek
Sonu evlilik olmayan şey beni daha çok üzmez mi zaten kaygılı bir insanken.

Bak sanaldan hemen tanıdığını sanıyorsun beni de tanıdın iki dakikada 😂😂
İnsanlar evlenilecek eğlenilecek diye ayrılmaz evladım. Bunlar ucuz erkek sözleri.
Biraz akıl biraz
Lan az önce kendin dedin eski arkadaşlarım oldu tabiki eğlencegim diye. Dediğini mi unutuyorsun sen

Bir de insan lisede üniversitede neden ilişkisinde evlilik bekler ki mesela 😂
Biz o zamanlar gezelim tozalım falan kafasındaydık. Evlilik diyince ıy derdik. Yeni nesilin bu evlilik merakına şok oluyorum
Evlilik deyince ıy derdik ama başka şeylere gelince demiyoruz. Üniversiteler olmuş genelev. Gelmiş bana eğlenceden bahsediyor. 🤣

Sonu evlilik olmayan şey beni daha çok üzmez mi zaten kaygılı bir insanken.
Ne alaka evlenip mutsuz olabilecegin neden aklina gelmiyor herkes mutlu mesut yasamiyor hic kaygilaniyor musun acaba manyak cikar mi acaba mutsuz olur muyum acaba baskici mi bosanirmiy yok bunlara gelince Kaygi yok ama

2 haftada adamın huyunu suyunu nasıl çözdünüz? Tam aradığınız tip olduğuna nasıl karar verdiniz? Aklımda deli sorular...

Belki başkasına mesajları yazdırıyordur. Yüksek ihtimalle de kendisini başka biriymiş gibi anlatıyordur. İçi dışı bir birine toplumda neredeyse hiç denk gelmedim. Siz bir de sanaldan bu laflara inanarak nasıl vuruluyorsunuz kalbinizden?

Lan az önce kendin dedin eski arkadaşlarım oldu tabiki eğlencegim diye. Dediğini mi unutuyorsun sen
Evet ama hiç bir zaman bana bu muameleyi eden olmadı 😆 kimseye yalvaran mesaj atmadım mesela. Hatta şaşıracaksın ama benim ayrıldıklarım da oldu😂😂 2 haftalık şey için elaleme yalvaran mesaj atmışsın. Kendini rezil etmişsin

Sonu seni çok üzecek heba edecek bir evlilik daha çok üzmez mi peki?
O kişi sadece tribimi bahane etti, ve sanal olunca insanın kendini ifade etmesi de güçleniyor. Onun dışında evlenirsek kesin üzülürüm falan diyemiyorum. Çünkü gerçekten olgun bilgili biriydi. Kadınlar az çok sezgilerinden anlar bunu. Ben mi yanlış hissettim bilmiyorum.

Evlilik deyince ıy derdik ama başka şeylere gelince demiyoruz. Üniversiteler olmuş genelev. Gelmiş bana eğlenceden bahsediyor. 🤣
Sen genelev modunda takılmış olabilirsin, kullanımı dışında yani, biz gayet amacına yönelik kullandık, senin gibiler yüzünden böyle yaftalaniyor zaten.

Back
X