tesekkur ederim canım. gittikten sonrada fikirlerini paylaşır mısın
Gittim ve hayran kaldım.
Sorularımı dinledi, uzun uzun cevaplar verdi, bilgilendirdi.
Sonuç olarak harikaa bir dr.
Tavsiye Ederim...
Bisey sorcam numarasını verdi mi peki ??
Özel numarasını isteme gereği duymadım. Nedn ki ?
Ya benim biraz ağır geciyo da kartni aldm ama özel numara yok doğumu da onun yapmasni istiyorum bazı doktorlar direkt olarak veriyomus da
Söylerseniz girer bence. Benimde komşum onda doğum yapacak. Sarıgazide oturuyorsanız eğer sorarım arkadaşıma da .
İyi olur ya kontrolüm varda biraz geç gitmeyi düşünüyorum yolculukta yapabilirim lazm olur.
Sende ilaç kullaniyo msun?
Ben hamile değilim. Regl düzensizliğim ve pko m var
İnşallah halleder sorunlarımı...
Hmm k.bakma .s benmde duzenszliklerim vardı inşallah sorunlarn en kısa zamanda çözülür hiç bi zaman umutsuzluğa kapılma Allah büyük. en kısa zamanda Allah'ım sanada nasip etsn
bana dr önerirmisiniz doğumuma az kaldı 2.sezeryan via da yapmak istiyorum ama dr önerin lütfenn
Ben geçen hafta Dr.Tuğba hanımda doğum yaptım.O kadar içten ve samimi ki. Çok memnun kaldım.Daha önce Bölge hastanesindeydi..Orada çalışırkende ismini duymuştum ancak hastane yetersiz diye gidememiştim. Gelinimiz ve kardeşimde O'na gidiyor . Çapadan uzmanlığını almış türkiye derecesi olan işinin ehli bir insan.Herkese tavsiye ederim
Kesinlikle Dr.Tuğba Gürbüz ü tavsiye ederim..Benim ikinci hamileliğimdi bu. İlkinde sancım bir türlü başlamadığından dolayı sezeryan ile doğum yapmıştım.Mecburen bu da sezeryan ile oldu..ilk sezeryanımı Erdem de olmuştum. VİA hospital yeni açıldığı için güvensizdim başta ancak Dr.Tuğba hanımı hastane çalışanlarına sorduğumda çok iyi olduğunu söylediler. Kapıdan ilk girişimde direk elektiriğini aldım çok güvendim...sezeryanım çok iyi geçti. İlgisi ve alakası çok güzeldi.Ben de artik cocuk planladigim icin Via Hospital'e gittim. Hic bir dr. arastirmadigimdan hangisi bossa o olur dedim. Tugba hanima verdiler beni. Ileride hamile kalirsam da ona devam etmeyi planliyordum ama hakkinda pek yorum bulamamistim. Siz yazinca sevindim, icim rahatladi. Tesekkur ederim.
Canım ,ben geçen hafta Dr.Tuğba hanımda doğum yaptım.O kadar içten ve samimi ki. Çok memnun kaldım.Daha önce Bölge hastanesindeydi..Orada çalışırkende ismini duymuştum ancak hastane yetersiz diye gidememiştim. Gelinimiz ve kardeşimde O'na gidiyor . Çapadan uzmanlığını almış türkiye derecesi olan işinin ehli bir insan.Herkese tavsiye ederim..bana dr önerirmisiniz doğumuma az kaldı 2.sezeryan via da yapmak istiyorum ama dr önerin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?