sancaktepe via hospital

çok tşk ederim bayanlar tuğba hnm gidecem bende tavsiyeleriniz üzerine.

arkadaşlar merhaba bende sancaktepe via hospital e gitmeyi düşünüyorum yorumlarınızı okudum tuğba hanıma giden varmı memnun kaldınız mı birde bu hastanede sezeryan yapan varmı

Merhaba kızlar bende sancaktepede oturuyorum. 16 haftalık hamileyim. Geçenlerde Nükhet hanıma gittim ve bende çok memnun kaldım.. Güleryüzlü ilgili bir hanım.. Hastaneyi de çok beğendim.. Sanırım bende orada devam edeceğim.. Herkesede tavsiye ederim

Bende bu hastaneyi arastiriyorum tugba hanimida iyi diyorlar giden arkadaslar ve dogum yapan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bu hastaneyi arastiriyorum tugba hanimida iyi diyorlar giden arkadaslar ve dogum yapan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

Ben 19 Haziran da Via hospital sancaktepe de Dr. Tuğba hanımda doğumumu yaptım.Çok tatlı dilli ve çok bilgili bir doktor hanımdır. Eltimin tavsiyesi ile O'na gitmiştim. Çok hastası var.Randevulu olarak gitmenizi tavsiye ederim. Eltimin doğumunuda yine Via Hospitalda Dr.Tuğba hanım yaptırmıştı..Sanada şimdiden hayırlı doğumlar dilerim..Biz Dr.Tuğba hanımdan çok memnun kaldık.

Tavsiyeniz icin cok teşekkür ederim bende zaten tugba hanima gitmeyi düşünüyordum yorumunuzdan sonra ona gitmeye karar verdim

tuğba hanım gerçekten çok ilğili bir doktor nasib olursa doğumumuda orada yapıcam

Ben Op. Dr. Banu YILDIRIM hanıma gittim çok tatlı bir bayan
Tüm sorularıma tam cevaplar aldım..

Gereksiz tahlillerle sizi boğmuyor..

Nukhet hanim bir harika biraz soguk gibi gorulsede isinde tam bir profesyonel. 2 kere acile gittik hepsinde o denk geldi acayip ilgili herseyden ote tecrubeli ve bilgili diyebilirim.bir arkadasimda ona takip oluyodu simdi bende basladim ona harika bi kadin

Ben Dr. Tuğba hanım ile başladım..16 haftalık gebeyim. ilk gebeliğim olduğu için kafamda çok sorular vardı. Hepsini ilgiyle dinledi ve çok pratik bilgiler verdi. Çok memnun kaldım .Herkese tavsiye ederim.

Ben Dr. Tuğba hanım ile başladım..16 haftalık gebeyim. ilk gebeliğim olduğu için kafamda çok sorular vardı. Hepsini ilgiyle dinledi ve çok pratik bilgiler verdi. Çok memnun kaldım .Herkese tavsiye ederim.
Tugba hanimada gittim 1 kere cok sical kanli ve anlatmayi cokm seviyo o da iyi bir dr .bir arkadasimda ona gidiyo ilk dogumunu onda yapmis simdi ikinci icin yine ona devam ediyo

Canım bende Dr.Tuğba hanımda başladım..çok bilgili.Şimdiye kadar Çakmak Erdem , Hisar, Saygı heryeri gezdim ..Böyle doktorla tanışmamıştım. Beni çok rahatlattı kesinlikle tek geçerim..

Ben Nüket hanimda basladim cokda memnun kaldim.

Canım, Op.Dr.Tuğba GÜRBÜZ' ü tanımamakla çok büyük hata yaparsın bence.Git bir muayene ol. Tabii memnuniyet ilk elektrik önemli. ancak çok iyi bir insan.Araştırdığıma göre Çapa Kadın Doğum mezunu ve türkiye derecesi varmış. Genç ve dinamik bir idoktor. Çok sevdim ben O nu

Ben acil olarak gitmiştim.. Gaz sancım falan oluyordu. Onun için ilaç verdi.. Onun dışında kullandığım ilaçları sordu başka ilaç vermedi...
Kızlarrrr...Süper bir doktor buldum sonunda kendime..16 haftalık gebeyim.Via hospital sancaktepe ye yolum düştü. Op.dr.Tuğba Gürbüz ile karşılaştım . Çok beğendi. Çok ilgili ve bilgili bir insan ..Çapa kadın doğumdan uzmanlığını almış. Hastanedekil tanıdıklarıma sordum çok iyidir dediler. Herkese tavsiye ederim demedi demeyin

bende selımıyedekı vıa hospıtal serpıl hanıma gıdıyorum fakat cok yogun bu nedenle sancaktepeye gelmeyı dusunuyorum fıyatlar 50 tl ye cıkacakmıs eylulde benım sezeryan olucak ve nukhet hanım tuba hanım arasında kararsız kaldım acaba daha once sezeryan olan varmı tavsıye almak ıstıyorum

Burda yazılan yorumlar harika yol gösterici , herkese teşekkürler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…