Merhaba arkadaşlar yirumlarinizi okuyunca cok şaşırdım. Ben 10 haftalik hamikeyim ilk hamileligim dusukle sonuclandi.bolge hastanesine gidiyodum ilk hamileliginde erdeme gidicektim ama kan tahliki icin yakin bi hastaneye gidelim dedik bi kac defa bolgeye gittik ve tugba hanim ordaydi.burda bi arkadas bolgede oldugunu yazmis o zaman anladım o doktor oldugunu ve benim hayatimimmafetti.4 haftalik hamikeykn gittim beni resmen hamile bile saymadi zaten keseymis sonradan oluscakmis hic öyle şeyler bilmiodum evet hamikesin ama tam diyemeyiz daha kese oluscak dedi beni yollafi ve doktoru n yanından ciktigimda üzülerek ne oldugunu amlamadan cikmistim.ne iliski yasak dedi ne bisey direk mide bulantı hapi verdi bulaninca kullan dedi.ve bebeğim yasamadi 9 haftalikken düşük yaptim kurtaja erdeme gittim ordaki doktorumdan cok memnun um aslında ama via cok yakin diye oraya gidicem yarin ilk defa aciline gitmiştim bi kere banu hanim denk geldi cok iyiydi ama arkadaş tavsiyesiyle Nükhet hanima gidicem tugba hanim icin cok iyi dedikleri ni okuyunca onami gitsem dedim ama bolgedeki oldugu anlayinca birazda arastrdim onun olduğuna emin olayim die vazgeçtim tabiki.ins Nükhet hanimdan memnun kalırım
Valla arkadaşım sağlık ocağındaki gebe arkadaşlarımdan duyduğuma göre Nükhet hanım ne vitamin ilacı yazıyor ne doğru düzgün bilgilendirmede bulunuyormuş.. Hatta bir doğumda kadın yatakta doğum masasına yetiştirilemeden doğum yapmak zorunda kalmış... Bebek 10 gün yoğunlaşınca kalmış... Bence Nükhet Hanımı tekrar araştır derim... Seni bağlayana kadar tatlı dilli ama doğumlarda tam bir facia ...Merhaba canım bende viaya nükhet hanıma gidiyorum ilk önce banu hanıma gittim memnun kaldım ama nükhet hanımı çok övdüler bana onuda denemek istedim gerçekten çok memnun kaldım ama tuba hanımı merak ediyordum açıklamaların iyi oldu soru işareti kalmadı aklımda.doğumuda orada düşünüyorum burdada konu açmıştım ama orada doğum yapan kimseyi bulamadım şüpheler var içimde ama bakalım zaman ne gösterecek eğer sen bir bilgi alırsan haberleşelim
garip olan birşey yok bence dene tabi kiKafam çok karıştı şimdi sancaktepe viada tuba hanım dışında iki doktorada gittim.hepsinin hakkında iyide yorum var kötüde.şimdi tuba hanımıda denesem sonra oradaki doktorların herhangi birine tekrar gitsem garip karşılanmazmı?
sancaktepe de yenidoğan yoğun bakımı var orda yok muBende selimiyedekine gidiyorum serpil hanima tatli bir bayan bashekim zaten kendisi sezeryan oluck benim umarim memnun kalirim ama kuvez vs yokmus o nasil olcak bilmiyorum
yokmus sancaktepeye sevk edıolarmıs ambulansla benımde aklımı bu durum karıstırosancaktepe de yenidoğan yoğun bakımı var orda yok mu
bende 24 haftalık hamileyim via sancaktepe de epidural normal düşünüyorum esra hanıma gittim ama suratı kapı duvar hiç hoşlanmadım nükhet hanımdan devam ediyorum.işinde iyi olabilir ama kesinlikle güleryüz yok öncelikle hekimin hastasını rahat ettirmesi gerekir psikolojik olarak.iki gün önce kardeşim ameliyat oldu sağ bacak çarpraz bağdan aşırı derece de acı çekiyor ve tek bir doktor gelip kontrol etmiyor sadece hemşireler ilgileniyor.40'ı aşkın ağır kesici yaptılar ve bizi çıldırttılar.ama doğumdan yana henüz bir tecrübemiz yok ve inşallah da kötü bir sonuçla karşılaşmayız..bu arada erdem hastanesinin anadolu yakasında kadım doğum üzerine hekimi sayıca ve tecrübece daha fazla olduğunu çok işittim.Sigortalıya via epidural normalde 1500 fiyat çekiyor erdem 1200.çok kararsızımyok mu via sancaktepede epidural yapan??
Güleryüz olmayan esra hanım demi kardeşinin ameliyatını yapan da o yanlış anlamadım.ya ben sancaktepede hemşireyim bi hastam nukhet hanımı tavsiye etti bende hastaları ona yolladım bi ara çok hatta beni çok merak ettiğini tanımadığını tanışmak istediğini söylemiş.hastalarım çok memnun kaldıklarını söylediler.bende gebelik düşünüyorum ve kesin ona gidicem diyodum şimdi burdakileri okuyunca kararsız kaldımbende 24 haftalık hamileyim via sancaktepe de epidural normal düşünüyorum esra hanıma gittim ama suratı kapı duvar hiç hoşlanmadım nükhet hanımdan devam ediyorum.işinde iyi olabilir ama kesinlikle güleryüz yok öncelikle hekimin hastasını rahat ettirmesi gerekir psikolojik olarak.iki gün önce kardeşim ameliyat oldu sağ bacak çarpraz bağdan aşırı derece de acı çekiyor ve tek bir doktor gelip kontrol etmiyor sadece hemşireler ilgileniyor.40'ı aşkın ağır kesici yaptılar ve bizi çıldırttılar.ama doğumdan yana henüz bir tecrübemiz yok ve inşallah da kötü bir sonuçla karşılaşmayız..bu arada erdem hastanesinin anadolu yakasında kadım doğum üzerine hekimi sayıca ve tecrübece daha fazla olduğunu çok işittim.Sigortalıya via epidural normalde 1500 fiyat çekiyor erdem 1200.çok kararsızım
O gün benim komşum Nükhet hanımda doğum yaptı normal doğum Ölümden döndü... Tam 3 ünite kan takıldı...Kadın Çok ağrım var diyerek geri Döndüğünde hiçbirşeyin yok Demiş başka hastaneye göndermişGüleryüz olmayan esra hanım demi kardeşinin ameliyatını yapan da o yanlış anlamadım.ya ben sancaktepede hemşireyim bi hastam nukhet hanımı tavsiye etti bende hastaları ona yolladım bi ara çok hatta beni çok merak ettiğini tanımadığını tanışmak istediğini söylemiş.hastalarım çok memnun kaldıklarını söylediler.bende gebelik düşünüyorum ve kesin ona gidicem diyodum şimdi burdakileri okuyunca kararsız kaldım
O gün benim komşum Nükhet hanımda doğum yaptı normal doğum Ölümden döndü... Tam 3 ünite kan takıldı...Kadın Çok ağrım var diyerek geri Döndüğünde hiçbirşeyin yok Demiş başka hastaneye göndermiş
Napcağımızı şaşırdık geçen bi hastam geldi tuğba hanımı kötüledi çok saygısız davranmış komşunuzun ne sorunu varmış acaba kan düşüklüğümü yani doktordanmı kaynaklı acaba karar vermem lazım o hastane evime çok yakın henüz dra gitmedim o hastaneye gitmek istiyorum siz hangidini tavsiye edersinizO gün benim komşum Nükhet hanımda doğum yaptı normal doğum Ölümden döndü... Tam 3 ünite kan takıldı...Kadın Çok ağrım var diyerek geri Döndüğünde hiçbirşeyin yok Demiş başka hastaneye göndermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?