sancaktepe via hospital

Çok hata yaparsınız şiddetle tavsiye etmiyorum ben ve bebeğim sırf onun egolari yuuznden hayatımız riske girdi Allah sorsun diyorum başka bisey demiyorum

Çok hata yaparsınız şiddetle tavsiye etmiyorum ben ve bebeğim sırf onun egolari yuuznden hayatımız riske girdi Allah sorsun diyorum başka bisey demiyorum

Hülya Hanım dan mı bahsediyorsunuz. sorun nedir çok geçmiş olsun paylaşırmısınız lütfen.

hülya hn normal oldu sizinde hayırlısı ile kucağınıza almayı nasıp etsın

Merhaba ,

Tebrik ederim allah analı bablı büyütsün :)

Bende Hanım'a gidiyorum kendisi ile ilgili pek yorum bulamadım siz nasıl memnun kaldınız mı?

detaylı kontrol ediyor mu? normal doğumdan yanamı sezeryana teşvik ediyor mu

ben daha başındayım bu sürecin hastahane güzel büyük bir yere benziyor.

çok sorum ama :)

Ben banu hanıma tekrar gittim bu sefer çok güzel ilgilendi sağolsun herşeye cevap verdi demek doktorlarında canı sıkkın zamanları olabiliyo belkide bi önceki sefer öyle bi anına denk geldi bilemiyorm ama şimdi içim daha rahat bakalm hayırlısıyla normal doğumu bekliyoruz 1 haftamız kaldı suni verirsek hemen gelir dedi banu hanım ama kendi sancını bekleyelm dedi bende zaten öyle istiyodum şimdilik kendisinden memnunum bakalm doğumda nası olcaz hayırlısı..

Merhaba ,

Bende Hanım'a gidiyorum kendisi ile ilgili pek yorum bulamadım siz nasıl memnun kaldınız mı?

Merhaba ,

Hic sorun degil istedigini sorabilirsin.genelde normal dogumdan yana ama konusunca sana da anlatir sezeryan ise normale alamam normalse sezeryan yapmam der hep. Aksi bir durum yoksa 36 haftada soyluyor normal mi sezeryan mi diye. Bu benim dusuncem ben hulya hn dan memnundum.sordugum tum sorularima cevap veriyordu. Ama asla mizmiz bir yapiniz varsa onu sevmiyor. Ornek kontrolden sonra ben aaa kalkamiyorum diye nazlaniyordum esim beni kaldirmaya calisinca esime kiziyordu. Birak kendi kalsin derdi hep yapabilirsin derdi. Ben calisin bir bayanim ve calis derdi. Ama ne zaman kontrol etti ve acilmalari gorunce o gum direk istem cik ve yat kalkma demisti. Yani canim doktor sureci biliyor sana tavsiyem asistani iyi bir kiz onla arani iyi tut. Hayirli olsun sanadaaa

Hic sorun degil istedigini sorabilirsin.genelde normal dogumdan yana ama konusunca sana da anlatir sezeryan ise normale alamam normalse sezeryan yapmam der hep. Aksi bir durum yoksa 36 haftada soyluyor normal mi sezeryan mi diye. Bu benim dusuncem ben hulya hn dan memnundum.sordugum tum sorularima cevap veriyordu. Ama asla mizmiz bir yapiniz varsa onu sevmiyor. Ornek kontrolden sonra ben aaa kalkamiyorum diye nazlaniyordum esim beni kaldirmaya calisinca esime kiziyordu. Birak kendi kalsin derdi hep yapabilirsin derdi. Ben calisin bir bayanim ve calis derdi. Ama ne zaman kontrol etti ve acilmalari gorunce o gum direk istem cik ve yat kalkma demisti. Yani canim doktor sureci biliyor sana tavsiyem asistani iyi bir kiz onla arani iyi tut. Hayirli olsun sanadaaa

Son kontrolünde beni de çok rahatlattı. Ben daha üçüncü ayimin icindeyim normal sezeryan konusunu sordum dusuncesini ogrenmek icin hic terslemedi bu zamandan konuşulmaz diye gayet rahatlatıcı konuştu bizim için iki can da önemli dedi anlatti sonrada sen şimdi bebeğinin keyfini çıkar zamanı gelince ben sana soyleyecehim ddfi. Ters bu elektrik almadım hiç . Yanındaki kızda çok tatlı ama sessiz biraz .

Peki nekadar doğum ücreti birkaç ay önce sormuştum en son ama muayene ücreti değişti doğumda değiştiği acaba

Merhaba bende 1 ay önce viada doğum yaptım doktor olarak şiddetle banu hanımı öneririm harika bi doktor mecbur olmadıkça sezeryan istemio ben çok korktuğum için sezeryan olmak istedim beni raatlatmaya çalıştı normal yapabileceğimi söyledi ben ısrarlı olduğum için sezeryan yaptı ama bi çocuk daha düşünsem yine ona giderim maddi manevi hiç bi konuda zorlamadı bizi saolsun

Merhaba kızlar..ya ben çok arada kaldım afiyet hastanesinde özgür kartal hanıma gidiyorum ama bu via hospital kafamı karıştırdı..acaba banu hanımamı gelsem..acaba doğumu afiyette değilde via damı yapsam ne dersiniz bi yorumu olan varmı :(

Tuğba hanım biraz soğuk gibi duruyor ama sorularınıza öyle yada böyle cevap verir. Fakat orda bir Reza Karabağlı var ki aman deyim yolda görseniz bile yolunuzu değiştirin bir insan nasıl bu kadar soğuk ve ters olabilir hiç anlayamadım. Düşük yapan arkadaşımı bi dövmediği kaldı. Hülya hanımda iki arkadaşım doğum yaptı ikisi de memnun normal doğum destekçisi bir doktor. Banu hanıma hiç gitmedim ama gidenlerin memnun olduğunu duydum.

Arkadaslar yakın zamanda via hospitalda doğum yapan varmı varsa bilgi istiyorum sizlerden muayene ücreti sezeryan doğum nekadar Biliyormusunuz. Bide doktorları hastanene personeli nasıl dogumua mutlaka devam ettiğimiz doktor giriyormu çok soru sordum ama lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Selam hanimlar ben via da dogum yapicam normalde via ya bagli tip merkezi var oturdugum yerde orda ki doktora gidiyordum saglik problemi yaşadığı icin bir süredir dogumlara giremedigini bir süre daha giremeyecegini soyledi 36.haftamda ve beni banu hanim a devredecegini dogumda soyledi bende madem beni banu hanim doguma alicak diyerek banu hanima gittim ilk olarak eski doktorumun epikrizini okudu sonra muayene etti gayet yatistirici konuştu gebeligimin basindan beri bir cok sıkıntı yasadim cunki en son ic kanama riskinden bahsetmisti doktorum ben oyle bir risk gormuyorum suanda bebegin gelisimi gayet guzel plesenta yaslanmaya baslamis 40. Haftasinda normal i kaldirmayabilir bebek gidisata bakicaz ne seni ne bebegini riske atamam dedi cumartesi tekrar gel dedi ben bugün tekrar gittim bu arada nst de sancilarim cikiyo ama agrim yok hem esigim yuksek hemde yalanci sancilar duzenli degil bugün banu hanim benim dogumdan korkup korkmadigimi sordu hayir korkmuyorum ve normal olmasini cok istiyorum dedim gel muayeneden sonra konusalim dedi uzun uzun inceledi bebegimi gelisimi suyu cok iyi dedi plesentanin yaslanmasi cok hizli ilerlemiyo bu guzel bi haber dedi 3300 bebegim daha bile kilosu olabilir kafasi kanalda kemiklerde oldugu icin tam olcemiyorum dedi sonra cati muayeneni yapmani istermisin dedi eski doktorum yapip rapora yazmisti bende sizinde bakmanizda fayda görüyorum dedim peki hazirlan dedi sonra kontrolümu yapti cokk rahat normal dogum yaparsin harika kemiklerin dedi kasilmalarin yalanci ama acilmalari baslatmis bu istedigimiz bisey dedi bana gore tahmini perşembe cuma gelir kizin sen bisey olmasada persembe gel oncesinde su gelisi kanama sancilarda agri ve duzen olursa mutlaka gel zaten dedi insallah doktorumunuz tahmini tutarsa persembe cuma kizim gelicek cok mutluyum cok pozitifti banu hanim önceki doktorumdan da memnundum ama banu hanim gercekten hastaya yaklasim acisindan cok cok pozitif ve rahatlatici guvenle doguma giricem

22. Haftamda burdaki yorumlara istinaden hülya hanıma gittim. O güne kdr bebeğim cinsiyetini göstermediği için cinsiyetini gorebiliyomusunuz diye gayri ihtiyari bir soru sordum. Cinsiyet söylemek zorunda değilim öyle bir yasal zorunlulugum yok diye saçma sapan bir agresiflikle cevap verdi. Tepki vermedim. Muayene hiç açıklayıcı tatmin edici değildi. Çamur gibi bir ultrason. Sadece bakıyor. İnsan rahatlatmak için iki kelime güzel söz söyler nerede. ? Ben bebek iyi mi sağlıklı ki kilosu ne kadar diye ısrarlı sormasam kadın üç beş dk bakıp kaldırıp yollayacak. K bakmayın muayene ucretiniz çok olmayabilir ama böyle dandik bir muayeneyi semt polikliniginde bile yapmiyolar. Hiç iyi bir doktor değil. Hadi dedim o muayene de olanları sineye çekip olur böyle şeyler dedim 1ay sonra yani bugün tekrar gittim. Kadının normal huysuzluguymus. Girdim adıma soyadına baktı şeker testi neden yaptirmadiniz dedi. Diğer kadın dogumcu arkadaslarimin benim yaşımda ve aile geçmişinde şeker problemi olmayan birinde sknti olmayacağını (yaşım 24) ve zaten istediği haftada yani 22de yapılmasının mantıklı olmadığını söylediklerini söyledim. Kadın bana niye geldin onlara git o zaman diye beni tersledi. Keyfinin kahyasi sanki . Neyse ultrasona geçtik. Yine bir çocuk azarlar gibi laf sokmalar falan. Dayanamadım sizin genel haliniz tavrınız bu sanırım agresifsiniz. Pardon ama niye tersliyosunuz ben size deneyiminize ve yasiniza g uvenerek buraya geldim istesem başka doktora zaten giderdim dedim . Geçen geldigimdede bu şekilde tersleyerek laf sokarak muayene ettiniz hiç hoş değil dedimm. Cinsiyeti sorduğumda bana böyle cvp verdiniz dediğimde kadın iyice sus pus oldu. Pardon ama oraya ne azar dinlemeye ne de stres olmaya gitmedim. Yeterince stresliyim zaten. Kadına ben gribal enf geçirdim 3_4gun yüksek ateşle seyretti diyorum bebek doğduktan sonra görürüz sonuçlarını diyo. Böyle bir cvp var mi ya ? Hülya hanımı orda nasıl tuttukları konusunda soru işaretleri var kafamda. Tam bir askeri hastane doktoru olcak yapıda agresif despot. Muayeneye gelince 5dk çamur gibi ultrasona eksik bilgilendirme gibi şeyler yaşamak istiyorsanız tabi ki gidebilirsiniz ve bunun için 75tl veriyorsunuz. Siz sormadan asla sizi bilgilendirmiyor. Onu geçtim sordugunuzdada terslenmeyi göze aliniz .

Bende iki hafta önce burdaki yorumlara ve dışardan bir arkadaşımın tavsiyesi üstüne bagnu hanima randevu alıp gittim SGK m olmadığı için randevu aldığımda 140 tl odeyecegimi söylediler ertesi gün randevuma gittim 175 tl istediler daha dün 140 tl dediniz dediğimde bugün zam geldi dediler neyse ödedim doktoru bekliyorum doktor ortada yok 15.30 gibi randevum vardı doktor ameliyatta dediler tamam olabilir aniden bi doğum çıkmıştır diye düşünüp yarım saat beklerim dedim bide öğrendim ki benden önceki 7 hastaya bile daha bakmamis kadın 1_ 2 saattir ortda yok anlicaginiz heralde mesai bitiminde sıra gelirdi bana muane fln olmadan randevumum iptalini isteyip anında orayı terk ettim bi dahada oraya yolum düşmez inşaallah böyle sorumsuz saçma sapan bi hastane görmedim gitmeyin arkadaşlar oraya nacizane fikrim bizler heyecanla yavrularimizin durumları ile ilgili bişeyler öğrenmek için gidiyoruz şu durumlara bakın

22. Haftamda burdaki yorumlara istinaden hülya hanıma gittim. O güne kdr bebeğim cinsiyetini göstermediği için cinsiyetini gorebiliyomusunuz diye gayri ihtiyari bir soru sordum. Cinsiyet söylemek zorunda değilim öyle bir yasal zorunlulugum yok diye saçma sapan bir agresiflikle cevap verdi. Tepki vermedim. Muayene hiç açıklayıcı tatmin edici değildi. Çamur gibi bir ultrason. Sadece bakıyor. İnsan rahatlatmak için iki kelime güzel söz söyler nerede. ? Ben bebek iyi mi sağlıklı ki kilosu ne kadar diye ısrarlı sormasam kadın üç beş dk bakıp kaldırıp yollayacak. K bakmayın muayene ucretiniz çok olmayabilir ama böyle dandik bir muayeneyi semt polikliniginde bile yapmiyolar. Hiç iyi bir doktor değil. Hadi dedim o muayene de olanları sineye çekip olur böyle şeyler dedim 1ay sonra yani bugün tekrar gittim. Kadının normal huysuzluguymus. Girdim adıma soyadına baktı şeker testi neden yaptirmadiniz dedi. Diğer kadın dogumcu arkadaslarimin benim yaşımda ve aile geçmişinde şeker problemi olmayan birinde sknti olmayacağını (yaşım 24) ve zaten istediği haftada yani 22de yapılmasının mantıklı olmadığını söylediklerini söyledim. Kadın bana niye geldin onlara git o zaman diye beni tersledi. Keyfinin kahyasi sanki . Neyse ultrasona geçtik. Yine bir çocuk azarlar gibi laf sokmalar falan. Dayanamadım sizin genel haliniz tavrınız bu sanırım agresifsiniz. Pardon ama niye tersliyosunuz ben size deneyiminize ve yasiniza g uvenerek buraya geldim istesem başka doktora zaten giderdim dedim . Geçen geldigimdede bu şekilde tersleyerek laf sokarak muayene ettiniz hiç hoş değil dedimm. Cinsiyeti sorduğumda bana böyle cvp verdiniz dediğimde kadın iyice sus pus oldu. Pardon ama oraya ne azar dinlemeye ne de stres olmaya gitmedim. Yeterince stresliyim zaten. Kadına ben gribal enf geçirdim 3_4gun yüksek ateşle seyretti diyorum bebek doğduktan sonra görürüz sonuçlarını diyo. Böyle bir cvp var mi ya ? Hülya hanımı orda nasıl tuttukları konusunda soru işaretleri var kafamda. Tam bir askeri hastane doktoru olcak yapıda agresif despot. Muayeneye gelince 5dk çamur gibi ultrasona eksik bilgilendirme gibi şeyler yaşamak istiyorsanız tabi ki gidebilirsiniz ve bunun için 75tl veriyorsunuz. Siz sormadan asla sizi bilgilendirmiyor. Onu geçtim sordugunuzdada terslenmeyi göze aliniz .
Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Şimdi hangi hastaneye gidiyorsunuz peki

Çok sağolun. Simdi Ümraniye santralde bi doktora gidiyorum kendi muayenesi var Sibel Açıkalın doktorum.çok iyi inanılmaz ilgili bi doktor ilk cocugumunda da onda doğum yaptım ozamanlar Çamlıca medicana hastanesindeydi ordan ayrıldığını duyunca via hospitala gidiyim bari bende dedim tavsiye ediyorlar diye sonuç işte anlattığım gibi olunca tabi deli gibi doktorumu aradım buldum.siz naptiniz peki hastanenizi degistirdinizmi hala devam ediyormusunuz oraya

Çok sağolun. Simdi Ümraniye santralde bi doktora gidiyorum kendi muayenesi var Sibel Açıkalın doktorum.çok iyi inanılmaz ilgili bi doktor ilk cocugumunda da onda doğum yaptım ozamanlar Çamlıca medicana hastanesindeydi ordan ayrıldığını duyunca via hospitala gidiyim bari bende dedim tavsiye ediyorlar diye sonuç işte anlattığım gibi olunca tabi deli gibi doktorumu aradım buldum.siz naptiniz peki hastanenizi degistirdinizmi hala devam ediyormusunuz oraya
Şimdiki doktorunuzun muayne ücreti pahalımı peki birde nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz

Nakit 120 tl kredi kartı 140 tl. Anlaşmalı olduğu hastaneler var.çok iyi ama bir okadarda pahalı hastanelerle anlaşmalı olduğunu öğrendim. İçlerinde en uygunu medicanaymis ama tam net bi fiyatını ogrenemedim .orasida butcemi asicak gibi duruyor ama şimdilik doktoruma devam ediyorum başka çarem yok çünkü gidipte guvenebilecegim bi hastane doktor bulamiyorum

Nakit 120 tl kredi kartı 140 tl. Anlaşmalı olduğu hastaneler var.çok iyi ama bir okadarda pahalı hastanelerle anlaşmalı olduğunu öğrendim. İçlerinde en uygunu medicanaymis ama tam net bi fiyatını ogrenemedim .orasida butcemi asicak gibi duruyor ama şimdilik doktoruma devam ediyorum başka çarem yok çünkü gidipte guvenebilecegim bi hastane doktor bulamiyorum
Canım bende hastane ve doktor arayışındayım hakkımızda hayırlısı bakalım

Back
X