Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hata yaparsınız şiddetle tavsiye etmiyorum ben ve bebeğim sırf onun egolari yuuznden hayatımız riske girdi Allah sorsun diyorum başka bisey demiyorum
hülya hn normal oldu sizinde hayırlısı ile kucağınıza almayı nasıp etsın
Merhaba ,
Tebrik ederim allah analı bablı büyütsün :)
Bende Hanım'a gidiyorum kendisi ile ilgili pek yorum bulamadım siz nasıl memnun kaldınız mı?
detaylı kontrol ediyor mu? normal doğumdan yanamı sezeryana teşvik ediyor mu
ben daha başındayım bu sürecin hastahane güzel büyük bir yere benziyor.
çok sorum ama :)
Hic sorun degil istedigini sorabilirsin.genelde normal dogumdan yana ama konusunca sana da anlatir sezeryan ise normale alamam normalse sezeryan yapmam der hep. Aksi bir durum yoksa 36 haftada soyluyor normal mi sezeryan mi diye. Bu benim dusuncem ben hulya hn dan memnundum.sordugum tum sorularima cevap veriyordu. Ama asla mizmiz bir yapiniz varsa onu sevmiyor. Ornek kontrolden sonra ben aaa kalkamiyorum diye nazlaniyordum esim beni kaldirmaya calisinca esime kiziyordu. Birak kendi kalsin derdi hep yapabilirsin derdi. Ben calisin bir bayanim ve calis derdi. Ama ne zaman kontrol etti ve acilmalari gorunce o gum direk istem cik ve yat kalkma demisti. Yani canim doktor sureci biliyor sana tavsiyem asistani iyi bir kiz onla arani iyi tut. Hayirli olsun sanadaaaMerhaba ,
Tebrik ederim allah analı bablı büyütsün :)
Bende Hanım'a gidiyorum kendisi ile ilgili pek yorum bulamadım siz nasıl memnun kaldınız mı?
detaylı kontrol ediyor mu? normal doğumdan yanamı sezeryana teşvik ediyor mu
ben daha başındayım bu sürecin hastahane güzel büyük bir yere benziyor.
çok sorum ama :)
Hic sorun degil istedigini sorabilirsin.genelde normal dogumdan yana ama konusunca sana da anlatir sezeryan ise normale alamam normalse sezeryan yapmam der hep. Aksi bir durum yoksa 36 haftada soyluyor normal mi sezeryan mi diye. Bu benim dusuncem ben hulya hn dan memnundum.sordugum tum sorularima cevap veriyordu. Ama asla mizmiz bir yapiniz varsa onu sevmiyor. Ornek kontrolden sonra ben aaa kalkamiyorum diye nazlaniyordum esim beni kaldirmaya calisinca esime kiziyordu. Birak kendi kalsin derdi hep yapabilirsin derdi. Ben calisin bir bayanim ve calis derdi. Ama ne zaman kontrol etti ve acilmalari gorunce o gum direk istem cik ve yat kalkma demisti. Yani canim doktor sureci biliyor sana tavsiyem asistani iyi bir kiz onla arani iyi tut. Hayirli olsun sanadaaa
Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Şimdi hangi hastaneye gidiyorsunuz peki22. Haftamda burdaki yorumlara istinaden hülya hanıma gittim. O güne kdr bebeğim cinsiyetini göstermediği için cinsiyetini gorebiliyomusunuz diye gayri ihtiyari bir soru sordum. Cinsiyet söylemek zorunda değilim öyle bir yasal zorunlulugum yok diye saçma sapan bir agresiflikle cevap verdi. Tepki vermedim. Muayene hiç açıklayıcı tatmin edici değildi. Çamur gibi bir ultrason. Sadece bakıyor. İnsan rahatlatmak için iki kelime güzel söz söyler nerede. ? Ben bebek iyi mi sağlıklı ki kilosu ne kadar diye ısrarlı sormasam kadın üç beş dk bakıp kaldırıp yollayacak. K bakmayın muayene ucretiniz çok olmayabilir ama böyle dandik bir muayeneyi semt polikliniginde bile yapmiyolar. Hiç iyi bir doktor değil. Hadi dedim o muayene de olanları sineye çekip olur böyle şeyler dedim 1ay sonra yani bugün tekrar gittim. Kadının normal huysuzluguymus. Girdim adıma soyadına baktı şeker testi neden yaptirmadiniz dedi. Diğer kadın dogumcu arkadaslarimin benim yaşımda ve aile geçmişinde şeker problemi olmayan birinde sknti olmayacağını (yaşım 24) ve zaten istediği haftada yani 22de yapılmasının mantıklı olmadığını söylediklerini söyledim. Kadın bana niye geldin onlara git o zaman diye beni tersledi. Keyfinin kahyasi sanki . Neyse ultrasona geçtik. Yine bir çocuk azarlar gibi laf sokmalar falan. Dayanamadım sizin genel haliniz tavrınız bu sanırım agresifsiniz. Pardon ama niye tersliyosunuz ben size deneyiminize ve yasiniza g uvenerek buraya geldim istesem başka doktora zaten giderdim dedim . Geçen geldigimdede bu şekilde tersleyerek laf sokarak muayene ettiniz hiç hoş değil dedimm. Cinsiyeti sorduğumda bana böyle cvp verdiniz dediğimde kadın iyice sus pus oldu. Pardon ama oraya ne azar dinlemeye ne de stres olmaya gitmedim. Yeterince stresliyim zaten. Kadına ben gribal enf geçirdim 3_4gun yüksek ateşle seyretti diyorum bebek doğduktan sonra görürüz sonuçlarını diyo. Böyle bir cvp var mi ya ? Hülya hanımı orda nasıl tuttukları konusunda soru işaretleri var kafamda. Tam bir askeri hastane doktoru olcak yapıda agresif despot. Muayeneye gelince 5dk çamur gibi ultrasona eksik bilgilendirme gibi şeyler yaşamak istiyorsanız tabi ki gidebilirsiniz ve bunun için 75tl veriyorsunuz. Siz sormadan asla sizi bilgilendirmiyor. Onu geçtim sordugunuzdada terslenmeyi göze aliniz .
Şimdiki doktorunuzun muayne ücreti pahalımı peki birde nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuzÇok sağolun. Simdi Ümraniye santralde bi doktora gidiyorum kendi muayenesi var Sibel Açıkalın doktorum.çok iyi inanılmaz ilgili bi doktor ilk cocugumunda da onda doğum yaptım ozamanlar Çamlıca medicana hastanesindeydi ordan ayrıldığını duyunca via hospitala gidiyim bari bende dedim tavsiye ediyorlar diye sonuç işte anlattığım gibi olunca tabi deli gibi doktorumu aradım buldum.siz naptiniz peki hastanenizi degistirdinizmi hala devam ediyormusunuz oraya
Canım bende hastane ve doktor arayışındayım hakkımızda hayırlısı bakalımNakit 120 tl kredi kartı 140 tl. Anlaşmalı olduğu hastaneler var.çok iyi ama bir okadarda pahalı hastanelerle anlaşmalı olduğunu öğrendim. İçlerinde en uygunu medicanaymis ama tam net bi fiyatını ogrenemedim .orasida butcemi asicak gibi duruyor ama şimdilik doktoruma devam ediyorum başka çarem yok çünkü gidipte guvenebilecegim bi hastane doktor bulamiyorum