sancaktepe via hospital

Banu hnm in ayrılmasına üzüldüm açıkçası nereye gitti acaba..
Muayene 75 tl via hospital de doğum fiyatlarını bilmiyorum ama ben

Merhabalar Kizlar Via sancaktepe nin muayene fiyatları ve doğum fiyatları nasıl?ayrıca ultrason cihazları nasıl Bilgisi olan var mı?
Benim bir arkadaşım bursa medikalde bir dr a gidiyor du 3 boyutluydu.öyle bir durumundaydım.kızım var mı acaba
muayene şuan 50 tl ama doğum fiyatlarını bende bilmiyorum

Bense çok kararsız kaldım ya hulya dan kimse memnun değil tugba ya kimi iyi kimi kotu diyor
Ben nefret ettim tuğbadan. Kendini beğenmiş durumum yok diye ayrıntılıyı o hastanede yaptıramadım anında ilgi kesildi herşey para demek. Bide ben panik atak hastasıyım normal istiyorum ama o sezeryan olursun falan demeye başladı başından savdı direk

Bende bölge hastanesine bakmaya başlasın.açıkçası çok uzak bi yere de gitmek istemiyorum siz nereye gidiyorsunuz simdi hanımlar

Pınar hanm varmış bi kaç kişi memnun kalmis ama bende karardı kaldım bi gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Pınar hanıma gittim ben geçen gün açıkçası fena değildi..bilgilendirmesi falan gayet iyiydi pek samimi gelmedi bana ama benim ile ilgili yorumları bebek durumu hakkında bayağı bilgi verdi.
Hatta bana normal doğum yapabileceğim konusunda teşvik etmeye çalıştı bana mantıklı geldi şahsen Devam etmeyi düşünüyorum..

Pınar hanıma gittim ben geçen gün açıkçası fena değildi..bilgilendirmesi falan gayet iyiydi pek samimi gelmedi bana ama benim ile ilgili yorumları bebek durumu hakkında bayağı bilgi verdi.
Hatta bana normal doğum yapabileceğim konusunda teşvik etmeye çalıştı bana mantıklı geldi şahsen Devam etmeyi düşünüyorum..
Bölge hastanesinde mi pınar hanım

Kızlar sitesinde birde Damlanur Yücel diye bir doktor var

Ben Damlanur Hanima gidiyorum.Boğaziçi Estevia da.Cok memnunum cok tatlı bi hanım.çok güzel açıklıyor ve hiç korkutmuyor.ben riskli gruptayim ama damlanur hanim sayesinde mutlu ve umutlu bi şekilde devam ediyor hamileligim

Ben Damlanur Hanima gidiyorum.Boğaziçi Estevia da.Cok memnunum cok tatlı bi hanım.çok güzel açıklıyor ve hiç korkutmuyor.ben riskli gruptayim ama damlanur hanim sayesinde mutlu ve umutlu bi şekilde devam ediyor hamileligim
Evet orayı duydum peki çalışma saatleri ile ilgili bir bilginiz varmı

Ben de damlanur hanima gidiyorum, onceden sancaktepe viadaydi suan estevia tip merkezine gecti. Siz ne zamandir ona gidiyorsunuz? Dediginiz gibi cok ılımlı ve asla tedirgin ettirmeyen bir doktor. Hep sakinlestirmeye calisiyor, ben hftaici gidiyorum sira olmuyordu ama bu hafta cumartesi gittim haftasonu oldugu icin baya kalabalikti sanirim

Back
X