sancaktepe via hospital

Arkadaslar yakın zamanda via hospitalda doğum yapan varmı varsa bilgi istiyorum sizlerden muayene ücreti sezeryan doğum nekadar Biliyormusunuz. Bide doktorları hastanene personeli nasıl dogumua mutlaka devam ettiğimiz doktor giriyormu çok soru sordum ama lütfen bilgilendirirseniz sevinirim
Ben yakın zamanda orda doğum yaptim kesinlikle doktor tugba gurbuze tavsiye ederim baya ilgili bi doktor birden erken doğum yapmak zorunda kaldık ama doktor okadar uğraştı ki allah razı olsun gece gündüz uğraştı 30.haftamiza doldurup öyle doğuma alindik bizden çok doktorumuz cabaladi uğraştı ekip çok ii tavsiye ederim.

Tuğba hanım biraz soğuk gibi duruyor ama sorularınıza öyle yada böyle cevap verir. Fakat orda bir Reza Karabağlı var ki aman deyim yolda görseniz bile yolunuzu değiştirin bir insan nasıl bu kadar soğuk ve ters olabilir hiç anlayamadım. Düşük yapan arkadaşımı bi dövmediği kaldı. Hülya hanımda iki arkadaşım doğum yaptı ikisi de memnun normal doğum destekçisi bir doktor. Banu hanıma hiç gitmedim ama gidenlerin memnun olduğunu duydum.
Merhaba bende via da doğum yaptım doktorum da tugba hanim di söyle söyleyim ben avrupa yakasinda oturuyorum tavsiye üzere tugba hanima gittim ve cok cok memnun kaldım çok ilgili ve yardımcı oluyor kendisi benim birde erken doğum başladı kendisini sabahin 3de aradık geldi sağ olsun o olmasaydı 5 cm açıklikla hemen doğuma alirlardi karşıya gittik ve 10 gün daha çocuğum karnında kalmasına sağladı 30.haftaya bitirdik doğdu 1ay yogun bakımda kaldi çok şükür suan sağlıklı ve huzur içinde .bide insanlık hali insan yorulur belki kötü bi ana den gelmissinizdir çok yoğun biliyorsunuz ben doğum yaptığım gün benden başka 17 tane daha doğum vardı bide vizit bide muayene düşünün artik

Merhaba arkadaslar ben 2014 ekimde via da dr.Tugba gurbuz de dogum yaptim tum hamilelik surecimi birlikte gecirdiksimdi de kizimi bekliyoruz ve yine tugba hanima gidiyorum ben kendisinden cok memnunum insani rahatlatan dogru yonlendiren gerekli konularda bilgilendiren bir doktor soguk falan yazilmis bence hasta doktor iliskisini cok guzelkuran biri canim cicim li konusup gereksiz yere cok konusan kafa karistiran doktorlar hicbirzaman iyi doktor degildir... nezaman ihtiyac duysam kendisine ulasabiliyorum ve herzaman elinden geldigince yardimci oluyor Allah razi olsun oneride bulundugum arkadaslarimda ona gittiler ve memnun kaldilar ben kesinlikle tavsiye ediyorum.

Mrb arkadaşlar via da doğum fiyatlarını bilenler varmı.. Varsa lütfen yazar mısınız?

Viahospitale devam edicem çünkü evime en yakın hastane o. Fakat hülya güvenir i asla önermem. Böyle bir doktor yok yani banu hanıma gitmeyi düşünüyorum.Artık hastane degistiremem bugün 32.haftama girdim cunku
Banu hanıma gittimizi

Bende banu hanımı merak ediyorum
Kimse cevap vermiyor benimde evime yakın yardımcı olacak kimsem yok iatanbul da da yeniyim o yüzden orayı tercih etmek istiyorum ama Tuğba hanıma gitmiştim hiç memnun kalmamıştım artık doğum yaklaştı

Kimse cevap vermiyor benimde evime yakın yardımcı olacak kimsem yok iatanbul da da yeniyim o yüzden orayı tercih etmek istiyorum ama Tuğba hanıma gitmiştim hiç memnun kalmamıştım artık doğum yaklaştı
Bende tuğba hanıma gitmiştim bende memnun kalmadım çok soğuk bir doktor

Bende tuğba hanıma gitmiştim bende memnun kalmadım çok soğuk bir doktor
Aynen bide ben panik atak hastasıyım bana doğurma aldır çocuğu dedi 18.haftamda çok sinirimi bozdu bide banu hanıma gidicem. Siz de mi yakınsınız via ya doğum fiyatını biliyor musunuz

Aynen bide ben panik atak hastasıyım bana doğurma aldır çocuğu dedi 18.haftamda çok sinirimi bozdu bide banu hanıma gidicem. Siz de mi yakınsınız via ya doğum fiyatını biliyor musunuz
Evet bende yakınım ama şu anda Ümraniye de bir hastaneye gidiyorum. Tuğba hanımdan sonra gitmedim ama Banu hanımı düşünüyorum. Çocuğu aldırda demek neymiş ya kadın kafayı yemiş

Evet bende yakınım ama şu anda Ümraniye de bir hastaneye gidiyorum. Tuğba hanımdan sonra gitmedim ama Banu hanımı düşünüyorum. Çocuğu aldırda demek neymiş ya kadın kafayı yemiş
Ümraniye de nereye gidiyorsunuz ben soğukpınar tarafındayım on dk arabayla eşim buraya atandı yeni evlendik memleketimde araştırma hastanesinde gidiyordum ama oraya da gidemicem burda doğum yapıcam ama nasıl olacak çok karamsarım

Ben Damlanur hanımı denemeyi düşünüyorum
Merhabalar Kizlar Via sancaktepe nin muayene fiyatları ve doğum fiyatları nasıl?ayrıca ultrason cihazları nasıl Bilgisi olan var mı?
Benim bir arkadaşım bursa medikalde bir dr a gidiyor du 3 boyutluydu.öyle bir durumundaydım.kızım var mı acaba

Merhabalar Kizlar Via sancaktepe nin muayene fiyatları ve doğum fiyatları nasıl?ayrıca ultrason cihazları nasıl Bilgisi olan var mı?
Benim bir arkadaşım bursa medikalde bir dr a gidiyor du 3 boyutluydu.öyle bir durumundaydım.kızım var mı acaba
Benim çok bi bilgim yok bikaç kere gittim sürekli gitmedim açıkçası.

Back
X