sancaktepe via hospital

23.haftalığım canm detaylı ultrasonumu yaptırdım orda araştırdım fiyatlar aşağı yukarı aynıydı

Sen nerde yaptirdin canim? Memnun kaldinmi? Ben viada sordum radyoloji uzmani cekiyormus 300tl mis. Benim gittigim damlanur hanim acibademde prefosor peritanolog doktor onerdi acibadem 1500tl fiyat verdi. bende baska profosorler arastirdim emseydeki profosor 500tlye cekiyormus, atasehirde bitane var gene profosor kendi muayenehanesi o da 450 tl dediler. Fiyatlar ucmus durumda

Ben bölge hastanesinde çektirmiştim 190 tl di en uygunu orası geldi memnunda kaldım kızlar

Bende via da çektirdin ayrıntılı ultrasonu barbaros bey çekiyor evet yarim saate yakin ilgilendi 30 a yakin görüntü yu verdi renkli değil ama bunlar ayrıntılı raporu da hemen veriyor zaten bakarken de yorum yaptı hamd olsun birşey çıkmamıştı bizde 20 haftalık tm ben yaptırdığımda

Masallah bebisinize Allahim hepimizin evlatlarimizi saglikli sihhatli etsin insallah

Amin inşallah allah hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah

Selam hanimlar hastane degisikligi dusunuyorum dogumumada az kaldi via dan bana dokt tavsiyeniz varmi ayrica sezeryan fiyatlari hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilirmi

Selam hanimlar hastane degisikligi dusunuyorum dogumumada az kaldi via dan bana dokt tavsiyeniz varmi ayrica sezeryan fiyatlari hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilirmi
Az kalmış sizinde hangi hastaneye gidiyorsunuz ben via yı sevmiyorum doğru düzgün bi doktor bulamadım orda maalesef umarım siz bulursunuz

Kızlar ne olur bana yardım edin ((

Ben tup bebekle ikizlere gebeyim 24 haftada acil serklaj yapıldı ( tüp bebek doktorum ) suan 30 oldum rahim duvarim tekrar incelmiş doktor dikişlerin patlatır çarşamba ikinciyi atalım dedim ben aynı anda koşuyolu medipol hastanesine gidiyorum kontrollere bugün ne olur olmaz die aradım agrilarim var Yenidoğan yoğun bakım dolu dediler sinir oldum. Tüp bebek doktorum taksim acıbadem öneriyor orası günlük 1500 tl yoğun bakım bebeğe kalma parası istio mümkün değil odeyebilmem. Yakın olraka aklıma via hosoital geldi ama hastane hakkında özellikle yoğun bakım Yenidoğan hakkında hiç bilgim yok bana yardımcı olabilir misiniz ? Yoğun bakım kullanan arkadaşlar (

Aslinda doktorumdan memnundum ama dogumumda burda yok bende sirf doktor icin o hastaneyi secmistim cengelkoy medivia ya gidiyorum viayla alakalo cokda iyi diyen kimseyi duymadim bakalim hayırlısı galiba kendi hastaneme devam edicem son haftalarim atraksyon yapmiyim
Az kalmış sizinde hangi hastaneye gidiyorsunuz ben via yı sevmiyorum doğru düzgün bi doktor bulamadım orda maalesef umarım siz bulursunuz

Bencede değiştirmeyin ben hiç doktor tutturamadım açıkçası doğru düzgün. Memlekette gidiyorduk ama oraya da gidemedim falan yapacak bişey yok bölgeye gidiyorum

Bende ona gidiyorum gerçi bi kaç defa gittim haftaya tekrar gideceğim evet çok samimi değil ama bilgisi var gibi senin çok az kalmis artik her an olabilir sanırım yaklaşımı nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…