sancaktepe via hospital

Bende ona gidiyorum gerçi bi kaç defa gittim haftaya tekrar gideceğim evet çok samimi değil ama bilgisi var gibi senin çok az kalmis artik her an olabilir sanırım yaklaşımı nasıl
Valla bayram sonrası gidecem açılmam vardı i çok hoplama zıplama dedi. Şuan iyi gidiyor normal doğum düşünüyorum oda aksini düşünmüyor hayırlısıyla Bi doğursam korku hat safhada şuan. Keşke doğsa sıkıldım artık

Bana da hep normal doğum teşvik ediyor inşallah olur bakalım hayırlısı ile bi doğurabilseydik senin yine bitmiş oldu olur artik sağlıklı sıhhatli gelsinler de inşallah..
Hastane nasıl hic araştırdın mi dogmhaneyi falan ben bu gittiğim de yukarı çıkıp sormak istiyorum

yok araştırmadım bence çok araştırma mutlaka kotu diyen olacaktır ben panikliyim çevremdeki butun hastanelerle ilgili kotu yada iyi şeyler duydum o yüzden psikolojimi etkiliyor. Allah bilir artık araştırmıcam. Tanıdığım doğurdu memnundu yani bi başladı memnun olmaz via nın için güzel mesela ama doktorlara bak nasıl ilgisiz sanırsın paranla gitmiyorsun

Seninde az kalmış ama vakit geçmek bilmiyor artık gelse diye bakıyorum korksamda gerçekten ağrılardan bi hal oldum. Umarım normal olur çatın müsait dedi bana. Sana bişey dedimi hiç

Yok demedi henüz birşey 37. Hafta da tekrar konuşuruz doğumu dedi sadece ama benim ellerim ve ayaklarım çok ağrıyor az kaldı evet hayırlısı ile bir tamamlayabilseydik..via da ben banu hanimdan memnundm açıkçası eğer gitmeseydi ona kesin devam ederdim simdi gittiği hastane çok uzak oraya gidemem diye buraya başladım bende çok evham yapmaya başladım ya öyle olur sa ya boyle olursa aklım fikrim hep buralarda..

Çok düşünüp bunaltma kendini fazla. Banu hanım iyiymiş ama gitmiş yapacak bişey yok Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Kime gidiyorsun canm şuan

Evet canım pınar hanıma devam ediyorum aksi bir durum olmazsa orada doğumum olur inşallah bakalım zaman ne gösterecek.Çok kararsız kaldım bende ama son haftalarim artik tekrar dan yeni dr aramak istemiyorum.. sen nereye gidiyorsun peki..
Dogumu ordami yapacaksin canim peki?

ben 2 doktora gidiyorum canim biri viada cemal bey, biride estavia tip merkezinde damlanur hanim. (Damlanur hanimda viadaydi sonra vianin tip merkezine gecti)

ben 2 doktora gidiyorum canim biri viada cemal bey, biride estavia tip merkezinde damlanur hanim. (Damlanur hanimda viadaydi sonra vianin tip merkezine gecti)
Evet banu hnm yerine geldi cemal bey biliyorum ben hic gitmedin ama ona.. hayırlısı olsun inşallah memnun musun peki

Kizlar buarada dogumda oda susleme vs dusunuyormusunuz? Ben arastirmaya basladim, cok guzel seyler var. Bunu yapan organizasyon firmalari var cok suslu ve kendileri susluyor odayi. Ama cok pahali 1250den basliyor 2500e kadar gidiyor. Bana cok pahali geldi ben kendim alip kuzenlerle suslemeyi dusunuyorum. Ayrica organizasyon firmalari getirdikleri herseyi size kiraliyor.yani sizin olmuyor, o yuzden kendim alirsam ilerde bebek mevlutunde ya da dogum gunundede kullanabilirim diye dusundum. Sizin fikirleriniz nedir?

Canim gozunaydin, Allah anali babali buyutsun insallah. Sezeryanmi normalmi oldu dogumun? Hangi hastanedeydin, memnun kaldinmi? Simdi nasilsin?
Sağol canım bölge hastanesinde yaptım pınar hanım da. Normal doğum oldu çok şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…