sancaktepe via hospital

Aynen ole canm.. Banada ole seyler yapti kac gundr kndime gelmedim.. Terbiysiz.. Sana ne hakla onu der.. Ne alak.. Ya.. Tovbe allh basa vermesin ne rahat ya.. Diyrum ya bana bile.. Diyrki.. Norml olabilir diyr nediyranuz hocam ben 5.ciyimi dogruyrum ilk bebegim dedim.. Ya.. Allhh bosver cnm takma kafana..

Aynen nuketi kacirdik ya.. Gitti.. Nediyim.. Banada.ayni seyi ypti iste.. Hep bir korkutyr.. Bigun dedmki hep geliyrum surtiniz asik dedim.. Guldum bana diyrki sen bnm yerimde oo onca.insanla ugras gorraun diyr sanki kadina bn dedim k.dogumcu ol diye hayretbirsey.. Yapmk istemiyrsan cik git kac ytl para aliyr belkide aamnn bosverin kizlar yawrularimizi hayrlisi ile kucagimiza allim insallh..

o da saat 11 kadar (yada 14 ) hastanedeymiş doğuma gelmiyormuş ama napcan birini bulmak şart

ben de dr tuğba hanım a gidiyorum 29 haftalık gebeyim şimdiye kadar çok güzel ilgilendi çok memnunum her soruma cevap alabiliyorum sorunlu bir gebeliğim vardı ama her gittiğimde çok rahatlatıcı konuşmalar yaptı sayesinde zor günleri geride bıraktım şimdi bebişimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum yorumları okuyunca çok şaşırdım biraz abartılmış tuğba hanım çapa tıp fakültesinde türkiye 1. si olan bir doktor çok arştırdım hangi doktora gideceğime karar verirken çok doğru bir karar vermişim herkesin her dediğine inanmayın doktorun davranışı değil kişinin ruh halinden dolayı çıkıyor problemler . sonuçta gebelik insanı çok hassaslaştırıyor. ben gönül rahatlığıyla önerebilirim tuğba hanım mükemmel bir doktor.

mutlu ettiği rahatlattığı insanların olması ne güzel, okulda 1. olmak başka birşey insan ilişkisi başka birşey bence önemli olan hamile kişinin doktoruna güvenmesidir bu güven sizde varsa çok güzel

o da saat 11 kadar (yada 14 ) hastanedeymiş doğuma gelmiyormuş ama napcan birini bulmak şart
Ewet canm arastrdim.onu.. Gidicem.. Pazartesi.. Sabh 9 oglen.. 12ye kadar muyane ediyr.. 12den sonrada dogumlara giriyr.. Arkadasim orda dogum yapmis.. Memnun klmis aetik duzgun bir.doktr.bulmk istyrum insallh.. Guzel olur..

Seni memnun etmesi ne guzel.. Arkadsin dedigi gibi herkes falan demissin hic abartma falan yok birebir.ben yasadim.. Bnm pskolojim yeni kndine geldi.. Allhim kimsenin basinada vermesin..

her işte var bir hayır işte iyi ki gitmiş nükhet ben cok kızmıstım yarı yolda bıraktı dıye ama son yazılan yorumları okuyunca varmıs bır hayır dedım

Bende hulya guvenire gittim ilk gormem pazartesi serpil yoksa gene ona gidicem hulya hanima yazarim sizlere.

Ama onlarda ne zamana kadar oradalar selimiye tadilati bitince gidecekler demek ki yine mi degistrcez ozmn doktor ? Bilen var mi hulya ve serpil hanim ne zmna kadar oradalar?

Bende hulya guvenire gittim ilk gormem pazartesi serpil yoksa gene ona gidicem hulya hanima yazarim sizlere.
günaydın ben geçen hafta gittim hülya hanıma alttan muayene edicem dedi ben müsait değilim yarın geleyim şimdi ultrason muayenesi olayım dedim kadın ısrarla bu hafta olmuş (39. hafta) yapmadan gidemezsin dedi mecbur tmm dedim neyse baktı sorun yok dedi ultrasonla bakarken yüzünün şekli değişti sigara kullanıyormusun dedi hyr dedim tamam hemen dobler çektir acil gel plesentada kireçleme var dedi apar topar aşağıya radyolojıye indik 160 tl ücreti dedi ben bir gün sonra zeynep kamile gidecektim (her hafta 2 doktora gidiyordum ) orada da sorayım sonra çektireyim diye düşündüm sonra internetten baktım ki 39-40 haftalarda bu durum normalmiş 32. haftada düşük riski olabilirmiş sonraki gün doktora sorduğumda evet görüyorum kireçlenme ama bu haftada normal filme gerek yok zaten doğumu bekliyoruz dedi

Bende ilk gitmemdi esiginde kireclenme var dedi ztn seker hast.bide ekmek yok ve herseyi tuzsuz yiycem.haftaya alttan bakicak nasil oluyor aci duyukuyomu eliyle bakiyo demi.bu kirec olayi bilmiyom ya moralimi bozdu.nolcak boyle ya kime guvencem sasirdim.dogumdan sonra yaz bize normal mi dedi dogumu

Epidurali sordum hulya guvenere olur sikinti yok dedi nukhetse hos karsilamamisti aciklama yapmisti.su doguranlar tecrubelerini bi yazsalar

ben via ya gitmiycem zeynep kamile gitmek istiyorum ama tabi o an ne olur bilemiyorum benim normal görünüyor ( zeynep kamile göre ) hakkımızda hayırlısı ben azcık kastım buna rağmen acı hissetmedim rahat olmak lazım kuzularımız ordan çıkacak sonuçta kadının 2 parmağı ne kadar acıtabilir ki :)

:) hulya hnm ne dedi normal diyor mu sen her an dogurabilirsin.bu kirecin bebege etkisi nelermis konustumu seninle.

:) hulya hnm ne dedi normal diyor mu sen her an dogurabilirsin.bu kirecin bebege etkisi nelermis konustumu seninle.
beni bir telaş doblere gönderdi konuşmadık benim bebeğim 3700 dü geçen hafta cuma günü doğum felan konuşmadık korkutup yolladı beni zeynep kamildeki doktor rahatlattı herşey normal diye erken haftada kireçleme bebek gelişimini etkiliyormuş ve düşük ihtimali artıyormuş ama 39. haftada normalmiş ki benim kızımın gelişimi haftasının üst sınırında hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…