Ben de hülya hanıma gittim hiç memnun kalmadım. Bana bebeğimin durumuyla ilgili söylediği tek şey erkek olduğuydu. Bunun dısında hiç bilgi vermedi, zaten usg 2 dakika sürmedi bile. Tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Şuan hastane arayışına da girdim bu gidişle hastaneyi de değiştireceğim sanırım.Allahım ne denir bilemedim ama öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah insanı yapılan hata sinir ediyor ama lakayıt tavırları daha da sinir ediyor yani hepimiz insanız hata yada yanlış yorumlama olabilir ( ki bu çok önemli ve hassas bir durum emin olmadan söylenmemesi gerekir bence ) ama böyle bir hatanın arkasından daha farklı bir davranış yapmak gerekir bir açıklama yap nedenini anlat özür dile insancıl bir sürü şey yapmak lazım orda anneyi şok etmişsin birde üstüne bilmişlik yapmanın sinirleri iyice germenin ne anlamı var demi
bende dün yaşadığımı anlatayım tugbayı eledim ya nükhette başka yere gitmiş neyse hülya hanıma gittim plesenta da kireçlenme var hemen dobler çektir dedi işte bebeğe giden oksijende sorun olabilir dedi alal acele radyolojiye gönderdi ( ben 39. haftadayım ve bebeğimin gelişimi ya normal ya önde çıkıyor nst lerde hiç sorun yok ) aşağı indik ücret 160 tl dedim yarın zeynep kamile gideyim orada çektirelim neyse çıktık biz eve geldik internetten baktım 32. haftada felan yaşansa düşük riski olabilecek bir durum ama son haftalarda normal karşılanabilecek bir durum yazıyor elbette doktor değilim acaba hata mı yaptım keşke çektirsemiydim diye doğru dürüst uyuyamadım bugünkü doktor herşey normal bu haftada olur dedi üzerine çok konuşmadı bile of ki of
evet bende duydum ama ben artık o zamana kadar doğurmuş olayım :)Serpil ozene iyi diyolar 16sunda ordaymis.
Hayirli olsun hayatcim bende 37.deyim viada dogum olursa yaz bize.bizi unutma:)evet bende duydum ama ben artık o zamana kadar doğurmuş olayım :)
yok kesin kararlıyım ben gider paşa paşa zeynep kamilde olurum via.da serpil hanıma denk geleydim süper olurdu da olamadı işte tabi büyükte konuşmamak lazım belki acele olcak hemen via.ya gidivercez :)Hayirli olsun hayatcim bende 37.deyim viada dogum olursa yaz bize.bizi unutma:)
evet bende dün sordumSerpil ozen via sancaktepe gelmiycekmis.sansa bak ya off hulya hmn mi kaldim simdi.
Ben de nukhet hanim gittikten sonra hulya guvenire gitmistim hic memnun kalmadim. Gecen hafta tugba hanima gittim, icim rahat ayrildim. Kendisi gayet guzel ilgilendi.O da olmasaydi hastane degistirmek zorunda kalcaktim.Benim doktorum nukhetti 36.haftamda gitti hastaneden yoksa teretdutsuz ona git derdim.simdi 38 .haftam ve hala doktor arayisindayim.bugun hulya guvenire gittim gecen haftada ona gittim ama karar veremedim iyi gibi ama hic konusmuyor dogru duzgun bebegimin kilosunu iki haftadir ogrenemiyorum ki sekerim var diyabet bebegin bilgilerini istiyo ben bilmedigim icin bisey diyemiyorum.soruncada ben kilosunu olcmuyorum dedi boyu olcmuyom dedi sastim kaldim.kirec var dedi gecen hafta tuzsuz yagsiz ye dedi bu hafta hic birsey demedi son durum ne bilmiyom.hafta ici ya tugbaya yada banuya giderim belki.ama genel olarak iyi diyolar hulya hanima
Canim merhaba sancaktepede hemsire okdugunu soylemissin bolge hastanesi eski doktoru canan hergin ili ilgili bilgin varmı acabaGüleryüzesra hanım demi kardeşinin ameliyatını yapan da o yanlış anlamadım.ya ben sancaktepede hemşireyim bi hastam nukhet hanımı tavsiye etti bende hastaları ona yolladım bi ara çok hatta beni çok merak ettiğini tanımadığını tanışmak istediğini söylemiş.hastalarım çok memnun kaldıklarını söylediler.bende gebelik düşünüyorum ve kesin ona gidicem diyodum şimdi burdakileri okuyunca kararsız kaldım
Ben sancaktepede aile hekimliğindeyim hastaneleri bilmiyorum canımCanim merhaba sancaktepede hemsire okdugunu soylemissin bolge hastanesi eski doktoru canan hergin ili ilgili bilgin varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?