Kızlar ben viada banu hanıma gittm ama pek pozitif elektrik alamadm malsef

suratsız biri değil kesinlikle ama canayakın da değil donuk geldi bana yorumsuz dinliyo herşeyi ben ilk defa gittiğim için ve burdaki yorumlarında etkisinde olaraktan tedirgin ve heyecanlıydm muayene çok kısa sürdü bebeğin kalp atışlarını dinleyelm demek bile gelmemiş aklıma :) o da sağolsun bakmadı sadece suyu iyi dedi başkada bi yorumu olmadı bilgilendirmesi de.. bende kan uyuşmazlığı olduğu için biraz muayene geçmişimden bahsetmek istedm ama çok ilgilenmedi kendince gerekli gördüğü testleri yapıp yapmadığımı sordu notlarını aldı ve tamam dedii :) girmemle çıkmam 5 dk sürmüştür ancak baya bi kısa bi muayeneydi..
Genel manada iyi geçti ama ben galiba biraz ilgiye ve açıklamaya ihtiyaç duyan biriyim beklentim belki biraz fazla olabilir o yüzden memnun kalmamış olabilirm bilmiyorum.. insan nedense biraz güleryüz bekliyo işte biraz güven vermesi gerekiyo.. benim gözlemlerim şimdilik bunlar :)
Erdemdeki yasemin hanımla kıyaslamaya bile gerek görmedim bıraktığma pişmanım diyen arkadaş baya haklıymş bence.. sanırım erdeme geri döniciimm ama öncesinde bir de ümraniye devlete baksammı diye düşünmekteyim :) zeynep kamil oraya taşınmış yni binaymış çok güzelmiş diye duydum..