Evet banu hnm yerine geldi cemal bey biliyorum ben hic gitmedin ama ona.. hayırlısı olsun inşallah memnun musun peki
Cemal beyden cok memnunum.bu p.tesi randevum vardi ve bisey farkettim. Erken gittigim icin bekledim biraz kapida. Cok kalabalikti ve tuba hanimim hastalari yogundu, birde cemal.bey vardi hulya hanim sezeryandaydi. Inan damla hanim 3 hasta bakiyordu cemal bey 1 hasta bakiyordu ayni surede. Yani dedimki demekki hizli hizli bakiyor ama ne kadar saglikli. Cemal bey beni aldiginda ogle vakti girmisti ama yemege cikmicam sana bakicam merak etme dedi ve inan 12ye 10 vardi girdim 12.20 gece ciktim. Ayagimda odem varmi diye bile bakti, sonra ultrasonda bebegimin omurilik kemigini gosterdi, ellerini ve el kemiklerini gosterdi. Kalp atisini dinletti, odem icin uyarilarda bulundu, kiloma tansiyonuma, herseyime ayrintili bakti.hani bitsede gitsek modu yoktu ve gene beni kapiya kadar ugurladi.bu cok buyuk bi saygi bence ve benden omceki hastasini da kapiya ugurladigini gordum.ilgisi alakasi cok iyi geliyor bana.