sancaktepe via hospital

Evet banu hnm yerine geldi cemal bey biliyorum ben hic gitmedin ama ona.. hayırlısı olsun inşallah memnun musun peki

Cemal beyden cok memnunum.bu p.tesi randevum vardi ve bisey farkettim. Erken gittigim icin bekledim biraz kapida. Cok kalabalikti ve tuba hanimim hastalari yogundu, birde cemal.bey vardi hulya hanim sezeryandaydi. Inan damla hanim 3 hasta bakiyordu cemal bey 1 hasta bakiyordu ayni surede. Yani dedimki demekki hizli hizli bakiyor ama ne kadar saglikli. Cemal bey beni aldiginda ogle vakti girmisti ama yemege cikmicam sana bakicam merak etme dedi ve inan 12ye 10 vardi girdim 12.20 gece ciktim. Ayagimda odem varmi diye bile bakti, sonra ultrasonda bebegimin omurilik kemigini gosterdi, ellerini ve el kemiklerini gosterdi. Kalp atisini dinletti, odem icin uyarilarda bulundu, kiloma tansiyonuma, herseyime ayrintili bakti.hani bitsede gitsek modu yoktu ve gene beni kapiya kadar ugurladi.bu cok buyuk bi saygi bence ve benden omceki hastasini da kapiya ugurladigini gordum.ilgisi alakasi cok iyi geliyor bana.

Sağol canım bölge hastanesinde yaptım pınar hanım da. Normal doğum oldu çok şukur

Vallahi cok sevindim darisi basimiza insallah saglikla. Ilk dogumunmuydu? Hastsne nasildi memnun kaldinmi? Doktorun tavri ebeler vs nasildi? Bizi bilgilendirirsen cok sevinirim

Kizlar buarada dogumda oda susleme vs dusunuyormusunuz? Ben arastirmaya basladim, cok guzel seyler var. Bunu yapan organizasyon firmalari var cok suslu ve kendileri susluyor odayi. Ama cok pahali 1250den basliyor 2500e kadar gidiyor. Bana cok pahali geldi ben kendim alip kuzenlerle suslemeyi dusunuyorum. Ayrica organizasyon firmalari getirdikleri herseyi size kiraliyor.yani sizin olmuyor, o yuzden kendim alirsam ilerde bebek mevlutunde ya da dogum gunundede kullanabilirim diye dusundum. Sizin fikirleriniz nedir?
Çok pahalı oluyor onlar evet bizde teyzesi yaptırdı bor çok şeyi sağ olsun kapı için tul ve kapı isimli gi yaptırdım lohusa şerbeti için bardakları süsledik birde hediyelik aldık bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli birde kucagimiza alırsak inşallah

Vallahi cok sevindim darisi basimiza insallah saglikla. Ilk dogumunmuydu? Hastsne nasildi memnun kaldinmi? Doktorun tavri ebeler vs nasildi? Bizi bilgilendirirsen cok sevinirim
Valla kaldım canım ya hep eşimle yanyana olmak falan bi ebe vardı onu çok sevdim sağolsun hep destek oldu pınar hanımda iyiydi. Konuştu doğumda ilk doğumum biraz tecrubesizim ama 15 dk doğurdum. Yoğun olarak iki saat sancı çektim suni takıldı. Kısacası ben memnun kaldım inşallah sizinde iyi olur kızlar

Ğ
Ayy çok sevindim canım allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah..nasıldı hastane falan memnun kaldin mi..
amin canım Allah herkese nasip etsin ben memnun kaldım. Sadece tavsiyem hastaneye sancı sıklaşınca gitmeli gerçi beş on dk da geliyordu benimde sancım gittim nöbetçi doktor vardı canımı çok yaktı. Pınar hanım ve ebeler o kadar yakmadı zaten uçuncu bakmalarında açılmam tamdı

Valla kaldım canım ya hep eşimle yanyana olmak falan bi ebe vardı onu çok sevdim sağolsun hep destek oldu pınar hanımda iyiydi. Konuştu doğumda ilk doğumum biraz tecrubesizim ama 15 dk doğurdum. Yoğun olarak iki saat sancı çektim suni takıldı. Kısacası ben memnun kaldım inşallah sizinde iyi olur kızlar

Icime su serptin canim Allah razi olsun. Benimde nasipse ilk dogum olacak, agri cok yogun oluyormu? Sen nasil dayandin, birde epidurel falan aldinmi

Ğ amin canım Allah herkese nasip etsin ben memnun kaldım. Sadece tavsiyem hastaneye sancı sıklaşınca gitmeli gerçi beş on dk da geliyordu benimde sancım gittim nöbetçi doktor vardı canımı çok yaktı. Pınar hanım ve ebeler o kadar yakmadı zaten uçuncu bakmalarında açılmam tamdı

Nobetci doktor neden canini yakti? Birde pinar hanim hastanedemiydi yoksa sen mi arattirdin?

Ğ amin canım Allah herkese nasip etsin ben memnun kaldım. Sadece tavsiyem hastaneye sancı sıklaşınca gitmeli gerçi beş on dk da geliyordu benimde sancım gittim nöbetçi doktor vardı canımı çok yaktı. Pınar hanım ve ebeler o kadar yakmadı zaten uçuncu bakmalarında açılmam tamdı
Hayırlısı ile inşallah çok korkmaya başladım bende zaten allah yardımcınız olsun inşallah benim bebisim de döndü başı aşağıda artik ve bacağım çok ağrıyor bakalım ne zaman gelecek bizimm melegimiz

Çok pahalı oluyor onlar evet bizde teyzesi yaptırdı bor çok şeyi sağ olsun kapı için tul ve kapı isimli gi yaptırdım lohusa şerbeti için bardakları süsledik birde hediyelik aldık bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli birde kucagimiza alırsak inşallah

Amin canim insallah. Bende kapi susu falan baktim, sonra hani masa oluyor uzerinde bole ikramliklar onlari inceledim. Lohusa serbet surahisi buldum 1 tane, birde minik kadehler buldum. Bizde teyze yok dayi yardimci olur maddi olarak sanirim :) Birde lohusa taci ve terligini halamiz hazirlicak insallah. Ama ben hediyelik ne dagitabilirim cok kararsiz kaldim

Hayırlısı ile inşallah çok korkmaya başladım bende zaten allah yardımcınız olsun inşallah benim bebisim de döndü başı aşağıda artik ve bacağım çok ağrıyor bakalım ne zaman gelecek bizimm melegimiz

Canim rabbim senide kolayca kurtarsin insallah. Soyle dusun ve rahatla. Allah hicbir kulunu zorda koymaz, bol bol dua et.

Canim rabbim senide kolayca kurtarsin insallah. Soyle dusun ve rahatla. Allah hicbir kulunu zorda koymaz, bol bol dua et.
Amin inşallah herkesi tabi sağlıklı sıhhatli inşallah.ilk olunca ney nasıl olacak bilemiyoruz iste ne nasıl olur bilemiyoruz allah yardımcımız olsun inşallah

Amin inşallah herkesi tabi sağlıklı sıhhatli inşallah.ilk olunca ney nasıl olacak bilemiyoruz iste ne nasıl olur bilemiyoruz allah yardımcımız olsun inşallah
Cok haklisin canim, amin insallah saglikla doguralim evlatlarimizi. Insallah sende dogumdan sonra burda yazarsin, o gunleride goruruz :)

Icime su serptin canim Allah razi olsun. Benimde nasipse ilk dogum olacak, agri cok yogun oluyormu? Sen nasil dayandin, birde epidurel falan aldinmi
Canım inan ağrı eşiğim çok düşük benim. Ben fatma ana eli otu aldım onu attım suya okudum içtim sudan belki onun faydası oldu çok inandım duş aldım abdest aldım oyle gittim. Epidural almadım canım. Allahıma şükürler olsun. Ama insan ağrıda beni sezeryane alın diyor. Ben sabah erken gittim altıda başladı sancım yedide doktor vardı alttan muayene de çok feci acıttı mal herif. Zaten dokuzda pınar hanım geldi suni verildi 11 de doğuma alındım 15 geçe doğdu

Canım inan ağrı eşiğim çok düşük benim. Ben fatma ana eli otu aldım onu attım suya okudum içtim sudan belki onun faydası oldu çok inandım duş aldım abdest aldım oyle gittim. Epidural almadım canım. Allahıma şükürler olsun. Ama insan ağrıda beni sezeryane alın diyor. Ben sabah erken gittim altıda başladı sancım yedide doktor vardı alttan muayene de çok feci acıttı mal herif. Zaten dokuzda pınar hanım geldi suni verildi 11 de doğuma alındım 15 geçe doğdu
Masallah canim cabuk olmus dogum. Darisi basimiza insallah.fatma ana eli otunu biliyorum, nerden aldin o otu. Satan biyer varmi bildigin

Eminönü'nden aldırdık canım faydasına inan dua et bol bol

Ben de alcam canim nasip olursa. Bak yeni uyandim, ruyamda normal dogum yaptigimi gordum ve hastane odasindaydim bebegimle. Nasil mutlu olduysam senin anlattiklarindan :) rabbim biz hamilelere de saglikli ve kolay dogum nasip etsin insallah :)

Ben de alcam canim nasip olursa. Bak yeni uyandim, ruyamda normal dogum yaptigimi gordum ve hastane odasindaydim bebegimle. Nasil mutlu olduysam senin anlattiklarindan :) rabbim biz hamilelere de saglikli ve kolay dogum nasip etsin insallah :)
Amin canım inşallah hayırlısıyla doğurursun

Back
X