- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
kızlar iyi hoş diyorsunuz da doğum yaklaştıkçe beni korkular basıyor sezeryan olup kurtulsammı diye düşünüyorum o acılara dayanamam ben
hehehe tatlım iyi güzel diyonda sezeryandan sonrada birsürü dikiş oluyor, hemen toparlanamıyorsun. sezeryan beni normal doğumdan daha çok korkutuyor doğrusu
Kızlar ben inş nasıp olursa normal doğum istiyorum. Yaa çok merak ediyorum, sancılar mı daha zor yoksa doğum mu.
Doğum derken son sancılar yırtılmalar dikişler felan. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
Doğum yaklaştıkça merakım ve korkularım artıyor. Şimdiden çok tşkr ederimm
Slmlar dun saglik ocaaginda hamilelere seminer vardi oraya gitttim, dogum mu daha zor sanci mi o konida bi bilgim yok ama ebe hanim dogumda olan yirtiklarin yanlis zamanda ikinmaya Bagli oldugunu soyledi. Dogum aninda ebe ikin dedigi anda ikinin dedi kendi kafaniza gore ikinirsaniz yirtilma olur dedi
al bendende o kadar sezeryandan korkuyorum bende ... inşallah sezeryan olmak zorunda kalmayız... bir avazda alırız bebeklerimizi kucağımıza... sezeryan sonrası sütsüz kalma, dikiş, iyileşememe gibi sıkıntıları çekmektense doğum sancısına razıyım...özellikle şu süt gelmemesi durumu iyice sinirlerimi bozuyor
Kızlar ben inş nasıp olursa normal doğum istiyorum. Yaa çok merak ediyorum, sancılar mı daha zor yoksa doğum mu.
Doğum derken son sancılar yırtılmalar dikişler felan. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
Doğum yaklaştıkça merakım ve korkularım artıyor. Şimdiden çok tşkr ederimm
teşekkürler bunları dikkate alıcamcesaret edipte doğumla alakalı bişeyler okuyamıyorum zaten ama en azından böyle iyi şeyler duymak rahatlatıyor insanı...
hehehe tatlım iyi güzel diyonda sezeryandan sonrada birsürü dikiş oluyor, hemen toparlanamıyorsun. sezeryan beni normal doğumdan daha çok korkutuyor doğrusu
Merhaba sizin 2.doğumunuZ GALİBA NASIL DI ILK DOĞUM?kızlar bu yırtılma dediğiniz olay ne oluyo onada dikiş atılıyo mu??ilk hamileliğim bilgilendirirseniz sevinirim..Kesi mi daha kolay iyileşiyo yoksa yırtılma mı?? şimdiden teşekkürler
Merhaba sizin 2.doğumunuZ GALİBA NASIL DI ILK DOĞUM?
Valla bende kararsızım aslında normal mi olsa sezaryen mı diye ikiside korkutuyor beni gerçi ama normal doğumda hazırlıksız yakalanmak var tabi gece olursa doktorum da yokmuş hastanede nöbetçi doktor giriyormuş Allahım ben ve bebeğim için hangi doğum şekli sağlıklı olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum sen aralık annelerinde değilmisin?Merhaba evet ikinci hamileliğim ilk doğumum 10 saat sancı çektikten sonra gerçekleşti sancılar dayanılmaz olsada bir sorun yaşamadım çok şükür dikişlerim elbette oldu hatta iyileşmem zaman alsa da umut ediyorum ki bu doğumumda normal olur. Sizin durumlar nasıl epey oldu görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?